O zaman görmemişim..Güzel kazanç olmuştur...29 olsun hep beraber alalım..:)
Printable View
Abka benim gözümde en iyi ters sensin
Ralli de dipi işaretlediğimde bangır bangır bana saldırmıştın :)
altın s 10 tl iken altın gümüş rallisi derken bana saldırmıştın
sen nerede karı gibi saldırırsan orası diptir sen benim çapımda bir oyuncu değilsin başkasına sar tatlım
En son bakacağom şey bilançodur..yahu zaten bilanço normal olsa fiyat diplerde olmaz.KÖTÜ BİLANÇO-DİP FİYAT AMA GÜÇLÜ GURUP-SAHİP LAZIM......GÜÇLÜ SAHİPLERİ yoksa batabilir..Global şirket,ABD menşeili...ve dolar bazlı diplere yakınsa(son 10 yılın) alacağım 10 şirketten birisi olur...
Abka sende bilirsin ki benim geçmişimde başarılar ile doludur ...
Sende şahit oldun bunlara neden algı yaratmaya çalışıyorsun ???
Pandemi de benden başka long varmıydı o zamanda saldırıyorlardı
altın gümüş dedik uçtu gitti
son rallide satılmz short vurulmaz dedik uçtu gitti
çok değil birkaç hafta önce 600-700 puan kılçıksız vurgun yaptım
sen işine geleni görüyorsun işini geleni görmüyorsun bu sana son yazımdır
Secbul ayhan bozkurt şahittir geçmişe o kadar
Eurobond lar döviz ödemelidir.
Kupon faizi genelde 6 ayda birdir.
Örnek 10000 dolarlık 9.88 den aldınız.
Kupon tarihinde 494 dolar hesabınıza geçer. Sonraki kupon tarihinde bir daha, sonra bir daha.
Diyelim vade sonuna dek tuttunuz vade sonu 10494 dolar hesabınıza geçer. TL ile alakası yoktur.
Eurobond fiyatı düşmesi 2.el fiyatı ile alakalıdır. Bir gün eurobond satmak ev araba almak isterseniz bu sizi ilgilendirir yoksa önemi yok.
Tabiki sizde 2.el eurobond alacağız için ilk elinizden çıkacak dolar miktarını etkiler.
Tepeden yüzde 60 düşmüş
Fk sı 7 si geçmeyen hangi hisse olursa olsun olumsuz bir durum yoksa
Almam etmem diyen benim gözümde kerizdir ...
bu ötlekler her zaman bakmakla yetinir ralliyi ...
Abka seni severim geçmişten gelen hukukumuz var
Ama bana karşı algı yaratmaya çalışman doğru değil ..
ben sana olan saygımdan sana uymuyorum değerlisin
ama sana dedim yine diyorum Sen zengin olamazsın asla borsadan voleyi vuramazsın adım gibi biliyorum o kadar
Her şeyi ciddiye almayın..şurada şakada mı yapamayacağız...
Ereğli 29 tl olsa
yine alamazsın
yada kriz çıksa herşey çok kötü olsa yine alamazsın
Senin yapın bu değil ama bu benim yapım ben tepe görürsem rallide shortlar dip diyorsam orada korkmam mala girerim
geçmişim bunlarla çakılıdır
Secbula sorun yalansa yalan desin
Borsada her hangibi bir maddi beklentim varsa
namerttim en adi .... çocuğuyum
kazandığımı hayır işlerini adıyorum artık nokta.....
yALANMI SECBUL ABİ GEÇMİŞE ŞAHİT DEĞİLMİSİN ABİ ???????
Mesela AGESA...Sabancı ve yabancı ortak...ve dolar bazlı primsiz...böyle 10 hisse bulurum..
incelemek lazım..
1.1 dolar dibi...şuanda 1.5 dolar...1.2 dolar olunca almayanı eşşekler kovalasın...:)
GÜÇLÜ GURUP-DOLAR BAZLI DİP....bunlar mutlaka olmalı...Bilanço berbat olsun.:)..zaten bilanço çok iyiyse en tarihi zirvededir.....TEKNOSA-DOĞUŞOTOYU unutmayın..zamanında berbat bilanço vardı..
Bu hisselerde 10 tane bulmak lazım..asla 2-3 hisseye girilmemeli... Herşeye ragmen düşmez kalmaz ALLAH tır..
Ölümlü dünya kimseyi kırmak istemiyorum
KIRDIYSAM AFFOLA
Pozisyonum var die sayfadayım pozisyonu kapatınca zaten hisselerimdeki sayfalarda yazıp çizeceğim az daha skın dişinizi çekemeyen yazılarımda haz almayan kardeşlerim
dilerseniz engelleye bilirsinizde ben kavga etmek istemiyorum
Yapıkredideki pozisyonlar 700 puan zarara oturdu. Son bir hamlesi kalmadıysa işi yaş.
Astrolog MERAL abla ,15 gün içinde ölecek SİYASİNİN ismini bu gün açıklayacaktı...Açıklamış mı?
Abla hayatının kumarını oynadı:Ya herro ya merro...ya kahraman olacak ya da kariyeri bitecek:)
Ülkemizin en büyük talihsizliklerinden biride devletin vatandaşına eurobond ları yaymamasi ögretmemesi. Öğretse yurt dışı müşteri arayacağına yurt içi rahat satar.
Bir sürü şeyin fiyatlanması daha doğru olur.
Örnek. Ev var 4 milyon TL. Bunu satıp dolar alsa 200.000 dolar yapar. Şu anki şartlarda çok rahat yüzde 9 eurobond bulur.
Yılda 18.000 dolar yapar. Ayda 1500 dolar.
Bir sürü arkadaşım var. Ev almaya yetmiyor parası. Kredi çekmesi gerekiyor örneği gösterdim. 1 milyon TL 50.000 dolar yapar. Eurobond ile ayda 375 dolar. Mis gibi gelir. Ne kasıyorsun.
Buradan da short acmak yurek ister. Bana bir yukari tepki var gibi geliyor. Vadelinin dibindeyiz. Long olmayip napak baska secenek mi var???
13:30 da tören bağlantısı olacakmış.
>>>>>
13:30 Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni’ne Canlı Bağlantı (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
O zaman şöyle yapalım madem şahitsin 23*31=713 mermi yapar ekstrayı sana atsın bakalım halka açık bir yerde ve burada bu işi yeni öğrenmeye çalışaninsanlar burada iken çıkarsın sende gördüm ekstrasını saatleri uygun deyip forum ahalide hakkını verir .
ilk ben tebrik edicem :)battal gazinin torunu diye dün buraya istedik atmadı veya es geçti seni şahit gösterdiğine göre seviyor seni
Sözlerim vadeli için değildir
Lakin bazı hisseler var onları satan kerizdir benim gözümde ....
ne hikmetse ben alım yaptıkça o hisseleri saldırıyorlar
Türk varlıklarını yabancıya peşkek çekmeyeceğim sahip olduğum hisseyi asla ucuza alamayacaklar nokta...
Ünlü astrologları arasında yer alan Meral Güven gündem olan bir tahminde bulundu. Öngörüsü ülke gündemine bomba gibi düşerken Astrolog Meral 2023 seçim kehaneti ne? Astrolog Meral kimin öleceğini iddia etti, merak edildi.
ASTROLOG MERAL 2023 SEÇİM KEHANETİ NE?
Astrolog Meral Güven iddia edilen kehaneti yalanlayarak, paylaşımın asılsız olduğunu ifade etti.