sapkının teki ortaya taş atıyor...
ayıkla dur..
zaman kaybı...
ankara için sallayım.. mansur % 56.3 diyorum :drunk:
sen ?
Printable View
Sen öyle görmek istiyorsun...Bir düşüncede ÇOKLUK OLMAK İNSANI RAHATLATIR..Ama öyle değil..ANKARANIN EN YÜKSEK PUANLI 2 LİSESİ var. Mezunların %20 si ilk bine girer(yks).Oradaki çocukları tanıyorum..Oruç tutma oranı%70..namaz oranı%40-50 arası..Bunların hepsi YKS de derece yapıyor ve ülkenin kaderini şekillendirecek.
Bu ülkede,MÜSLÜMANIM diyen %70 civarı...Bu oran zaten hep aynı gibidir.Gerçi %5 olsa ne olur..LUT kavminin %3-5 inanmıştı...NUHUN kavmi de öyle..
Reis sandıkları koruyalım demiş..
İnsanı bir gülme alıyor vallahi :)
ÖLÜM oldukça asla bitmez.O karanlık kuyu sevdiklerini alıyor..Ona bir çare üreten,kendince soruları karşılayan DİNDİR...
Bu mükemmel kainat- hücereden insan yaratılması oldukça ve insan hala bunu çözemedikçe...kainatın Yaratıcısına ULAŞACAK..Hayatın anlamı nedir...İnsanın gayesi nedir..DÜŞÜNEN İNSANLAR OLDUKÇA DİN HER ZAMAN OLACAKTIR..
Neyse dönelim seçime..
dünya din oranları :
Liste
Din / İnanç Takipçi (yaklaşık) Yüzdelik
Hristiyanlık 2,5 milyar % 31,3
İslam 2 milyar % 25,3
Dinsiz / Deist / Agnostik / Ateist 1,19 milyar % 15,0
Hinduizm 1,16 milyar % 14,6
tr nin ne olduğu önemli değil.
dünya yaklaşık bu değerler gelecekte de aynı kalır.
tr gibi .. zamanında bilimsel ihtilalleri gerçekleştirememiş.. siyasal islamı baz almış.
gibi gibi ülkeler. atayizme yakınsar.. yakınsıyor..
Düşünen insan sayısı arttıkça açlık ve sefalet azaldıkça din biter
Ama önce meral apla bitmiş şok sonuç alıyor
Millete zır cahil diyorda cahilin ağa babası kendisi kusura bakmasın.
Bende fen lisesi mezunuyum bende aşırı dindardım 20 yaşından sonra araştırıp dinden kurtuldum çağ bilim çağı artık internette sınırsız bilgi var bunun önüne geçemezsin nasıl ki avrupada matbaa sayesinde insanlar bilgiye erişmiş şimdide internet sayesinde bilgi saklanamıyor.
Lgbt diyor lgbt misal birisi gay diyelim bu cinsel sapıklık değildir gen bozukluğundan dolayı doğuştan gelen bir rahatsızlıktır bunlar bilimsel olarak kanıtlanmıştır, öyle bir konuşuyorki sanki dinsiz ülkelerin %90 ı lgbtli gibi ona bakarsan dindar ülkelerdede bir sürü lgbtli var bunlar kendini gün yüzüne çıkarmıyor diye oralarda olmuyor anlamına gelmiyor ki sonuçta doğuştan gelen genetik bir bozukluk.
Neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağrı demlenmiş galiba
cinsiyet sorunu önemli.. özelikle bizim gibi ülkelerde akraba evliliğinden dolayı bu oran artıyor.
çift cinsiyetli doğum oranı % 2 çıkmış.
kısacası bazı insanlar doğumdan direk..çift cinsiyet. veya sonradan biyolojik olarak cinsiyetini belirleyemiyor. yani erkek görünümlü ama kendini kadınsal hissediyor vs. veya tam tersi..
Karagüzel, gelişmiş ülkelerdeki istatistiklere göre dünyada her bin çocuktan yaklaşık 5'inde bu durumun saptandığını, akraba evliliklerinin daha çok görüldüğü kapalı toplumlarda ise bu oranın 100 çocukta 2'ye kadar yükselebildiğini dile getirdi.
https://www.milliyet.com.tr/pembenar...abilir-1835007
% 2 ciddi bir oran.
bunların dinlede ilgisi yokdur.. konu biyolojik birşey.
ha keyfe keder zevk yaşamak istiyordur vs vs bunlardan kime ne .
neyse yaw kapatalım şu konuyu.
tokatlıyı tokatlayıp yolladık.. arada kafayı çıkarıyor salak salak şeyler yazıyor
Doğuda sandıkalrb16 da kapandı ama açıklqma yok
ne güzel memleket...
birileri sarayda otursun diye.. millet akrabasını hemşosunu yiyor
taşlı sopalı emmeli gömmeli..
:kahkah::kahkah:
2 dakşkaya açıklanıyormuş
Ankara bitmiş
Kırsal ilçelerdede ezmiş
Mersin zonguldak giresun galiba tamam
Antalya akp
yassah bitti....
:drunk:
vay bee...
AA bile istalbulu chp de direk 5-6 puan önde açtı.
tarihte görüllemiş..
istanbul böyleyse. ankara ezmiş geçmiştir.
:drunk:
Bence kaybetmek iyi oldu niye derseniz bu ekonomi kriz bizim elimizde patlayacaktı meral abla belki bırakıp gidecekti. RTE nin elinde patlaması iyi oldu. Bedel ödemeden bu ekonomik kriz den prim yapacaktı. Bak bunlara verdiniz gördünüz ekonomiyi. MB matbaası dursun ne memur ne emekli maaşı ödenir.
bu seçimler ekonomide borsada falan çok ciddi değişiklik yapmaz yapamaz.
bu moruklar kafaya taktı diye gittim oy kullandım.
belki kahırlarından inme iner ölürler mölürler. belki o zaman işte.
Bu sonuçlara göre erken seçim konuşulmaya başlar
Akp ye tecavüz edilmiş
Erken seçim kacinilmaz
Kilcidaroglu aptalı mayısta da bu sonuç olacakti
Asıl soru: yarından itibaren uzun zamandır baskılanan dolar serbest bırakılırsa nereye kadar gidecek. Elektrik benzin doğalgaz vs. ne kadar zam gelecek
İyi tokatlamis millet,
Erken seçim ve yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun
surpriz birşey yok
Tayyibi yediği en ağır tokat