Kavala'nın yeniden yargılanmasına ret .
Printable View
Kavala'nın yeniden yargılanmasına ret .
DW Türkçe
@dw_turkce
#SonDakika
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Gezi davası hükümlüsü Osman Kavala'nın yaptığı yargılanmanın yenilenmesi talebini oybirliğiyle reddetti
An itibariyle bozkurt dayı:oleyo:
https://www.youtube.com/shorts/P-OVbh-BPSQ
Bbva satin alması 2 sene oldu. Dayı 2 seneden assa hareket olmuyor bugunden yarına icraaat bekleyen bu işleri bıraksın benim gibin olur soninu getiremez.
...
730 gün. Sen diyor ertesi gün no.
ALMANYADA Üniversite okuma oranı %35 miş.
Benim bazı yeğen-akrabam üniversite bitirdiler.Ama malesef 3-4 yıldır işsizler.Bazı işlerde de çalışmayı gururlarına yediremiyorlar.
Oysa kontenjanlar ülke ihtiyacına yakın belirlense belki de bu çocuklar üniversiteyi kazanamayacaklardı...ve Geçimlerini sağlayacak bir meslek edineceklerdi.
Ankarada motor ustalarının kazandığını kimse kazanmıyor.KAPORTA ustası olmak bile ne kadar zaman alır ki?
Onu geçin 2. el eşya satan-pimapen vs. işlerde çalışanlar bile paraya para demiyor.
15 TEMMUZADAN önce istihbaratlar sadece kendi içindeydi.Yani TSK ve MİT kendi içinde bilgi alıyordu.TSK da bilgilerin geldiği kimseler (kur.albay ve generaller) zaten işin baş aktörleriydi.PERSONEL işlemlerinden sorumlu üst düzey hepsi bu işin içindeydi.Dolayısıyla dışarıya sızması çok zor.
-Bu darbe istihbaratı VAKAYI OLAGAN gibi sürekli ayda 3-5 kere gelirmiş.Malum sürekli balans ayarı yapan bir darbeci kesim olduğundan.Ama incelenir ve bir veriye ulaşılamamış olurdu.
--Zaten eğer O BİNBAŞI SAAT 16 DA MİTe gelmeseydi darbe saat 3 te olacak ve büyük ihtimalle hedefe ulaşacaktı.
Binbaşı saat 16 da MİTe gelince,olay ciddiye alınıyor ve oluşan trafikten dolayı darbeyi erkene alıyorlar.
zaten MİT başkanınının genelkurmaya gitmesi vs..tüm trafik kameralarda var.
Erdoğan grup konuşmasında Bahçeli nin gazını alır. Pembe rüyalar ülkesinde hayata devam ederiz...
Bozkurt dayı sabah namazı için belediyeyi arıyor
https://youtu.be/1Nrh44aqyRs?si=ck855cKsvnZcIGml
https://i.hizliresim.com/qek2om8.png
30-endeks 11000 altına kayarsa fişi çekilmiş olur, akşam pazarı kanlı geçer
7.mayıs swap hikayesi 300 puan fırlar, pala mal satar, dün kavala hikayesi 300 puan fırlar, pala yine satar
Bence bu işlerden anlamayanlar hayatlarınızi karatmayin
Asla basaramazsiniz
Bilmediğiniz işi yabmaya kalkmayın
Adios
Bugün tahvil tarafında da satış fazla.
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
17d
BBVA, Garanti'nin satışı haberlerini yalanladı
20 gün kadar oluyor.sıfır hisse devam ediyorum.3.10 dolardan satmıştım.ve 1-2 ay kadar hisse ile işim olmaz.
Bu yorumlarım zaten forumda var.
Bu arkadaşımızın dediğini önemsiyorum...
VARLIK HİSSİNİN ENFLASYONA etkisi operasyonu yapılmalı..FED bile baktı işin içinden çıkmıyor..BANKA batırır ve sp500 dipler..böylece varlık etksinin enflasyona olan desteği biter..
3 dalgalık enflasyon rallisi yaptık.(son 3 yılda)..Düzeltmeler %22-16 arası oldu...Nereden olur bilemem ama bence bu seferki düzeltme daha derin olacak..
MŞ,aksiyon adamıdır..Eski büyük TRADERLERDEN.Piyasayı çok iyi bilir.
Benim kayınço köyden geldi. Burada kaynak vs öğrendi şimdi ev tadilatı yapıyor aylık 150 bin bu işçilikten aldığı al sat hariç. İş yaptırmak için kuyrukta bekliyoruz. Köydeki bacanak ve yeğenlerim de çalışıyor kazanıyor ama çok ağır ve yoğun çalışmadan insanlıktan çıkıyorlar. Aylık 100 -200 bin yerine 20 bini tercih ederler.
Bu işin en güzel yanı kripto. Yerli ve milli, devlet destekli, tamamen TL işlemli kripto paralar lazım. Hazır denenmişi var adamlar dolarları kriptoya çekti. MB coin, Simşek coin, Nebati coin. Bas gitsin.
Şimdi bu işlere heves edenler sele dusunsun poz açtın pozsiyon 5 sene ters tarafa gitti ısrar ettin hayatin kaydı. Bunu doktor anlayamaz.
5 0 7
@e507
13s
S&P500'ün toplam piyasa değeri, dünya borsalarının %40'ına ulaşmış. 2008'de %22 imiş. Buna bir de doların kuvvetini ekle... Portföyüne ABD hissesi alanla almayan küresel yatırımcılar iyice ayrışmıştır bu 16 yılda. (Her trend biter ama bitmeden asla inme der bir Komançi atası:)
Bu iş o kadar ciddi eğitim ve yetenek dinginlik gerekiyor ki bir beyin cerrahisi gibi sakinlik ne yaptığını bilmek gerekiyor..
Dur surdan vurayım buradan vurayım. deyin bişey yok. Bir cerrah hassasiyetinde zamanlamasında ne yaptığını biliyor olman gerekiyor.
Dayı VİOB dediğin gibi..Şeyinden kan alırlar..3 kere battım...Onu çok iyi bilirim.
Ama hissede kazanmak çok kolay.SABIRLA bekleyeceksin.
İlk koşul globalde düşüş olmamalı.(2008 paranoyası)
sonra endeks uygun olacak..sonra 3-4 sektör ve 8-10 hisse alıp...dolar bazlı%100 kar ile çıkacaksın...stoploss yok..zararına mal satmak yok...ortalama 6-9 ay bekleyeceksin.
Emlak endesksi dolar bazlı diplerdeyse ev alacaksın...:)
İris Cibre
@iriscibre
4 Ayda gerçekleşen bütçe açığı 763 Milyar TL
Cari transferler giderlerin 44%'ü
Mal ve Hizmet alımı Ocak ayını 2'ye katlamış
Sadece faiz harcamaları 364 Milyar TL
Bütçe gelirlerinde toplam Tahakkuk eden verginin ne kadarı toplanmış biliyor musunuz?
62,5%
Halbuki ÖTV'nin 92'si tahsil edilmiş
Bu yüzden vergi gelirlerinin 75%'i dolaylı...
Her şey sıradan vatandaşa yüklü
Ayasofya bizim hızlı trader bozkurt nerede:)
akşam pazarını mı bekliyor.
Bankalara bugun ondan sonraki günlerde dikkat edin ana endeksinde formasyon mevcut ayılar boğalar ne yapacağına karar veremiyor.Dün kavala bofa ne varsa gönderdiler piyasaya bu sektörde kar satışı önümüzdeki hafta için tahta değişimleri bu hafta böyle geçer diye düşünüyorum.Bakalım seneryomuz çalışıcak mı
Şimdi soru şu Kavala hikayesi Şimşek gelmeden önce çantasındamıydı bugun gelen haberle red edilmiş durumda.Peki gri liste ve derecelendirme kuruluşlarından gelen hamlelerde Kavala oyunun içindemiydi bu önümüzdeki günlerde önem arz edecekdir bana göre , zaten aynı konu bir şekilde gündeme gelmeye başlarsa dışarısı bu konuda baskı yapıyor anlamına gelir belki pazarlıkta el yükseltmek için olabilir papazıda vermiyecekdik bir zamanlar ama şartlar el verdi saldık.
arkadaş şu bimas iki haftadır kişnwemiş at gibi gidiyor......güzel paralar bıraktı alanlara .....nasıl da rahat rahat gidiyor......ilginçtir bilançosu da ortaya karışık geldi.....ahım şahımda değil.......aldılar parayı katladılar.....
Kavala'nın yeniden yargılama talebi reddedildi.....bu haberden sonra illaki dış misyonlardan açılamalar gelecek......
Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz
11.04.2023:Erdoğan;Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız.
15.05.2024: Milli Eğitim Bakanı Tekin: (Mülakatın kaldırılması) Şu an bizim gündemimizde öyle bir şey yok.
çünkü seçimler bitti...4 yılda seçim yok eski tas eski hamam devam...
acele etme tokatlı, daha kapanışa vakit var, şu an shortçu bezdirme safhasında piyasa, kapanışı koyu kırmızı farzedebilirsin
sıkıntı endeks hisselerinde.. bjkas tahtasının dönmesi bazı oyuncuları rahatlatmış olmalı, mia-kontr-reedr gibiler +5, bilgisayarcılar da fena değil.. son 2 arz koton ve lila halka arz fiyatının altında, en kısa zamanda bunlarda operasyon başlayabilir..