Arkadaşlar amme büyüttünüz Banvit bayram tatilinde hepsi bu.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar amme büyüttünüz Banvit bayram tatilinde hepsi bu.
Ne banvit kottan çıkar nede kağıt taban yapar.Hiç merak etmeyin.Karlılığını 4 kat arttırmış bir şirket için nedir bu korkunuz.Rahat olun.Relaxx
3 Agustosta Rekabet kanunu 4054'den sorusturma yediydi sonucu bilen var mi?(asagidaki KAP devami gelmemesi kuskulari arttiriyor). Ihlal ettigi yillari X cirosuna gore ve ihlalin derecesine gore %30 veya %50 veya 1 katina kadar idari para cezasi gelebilir.
Tabii suclu bulunursa!
“Tavukçuluk sektöründe 4054 Sayılı Kanun’un 4. Maddesinin ihlal edilip edilmediği tespitine yönelik olarak sektörde ticari faaliyette bulunan bazı şirketlerle birlikte, Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayi AŞ hakkında da soruşturma açıldığı tarafımıza bildirilmiştir.
Bilindiği üzere Rekabet Kurulu tarafından tarafından açılması, soruşturmaya konu teşebbüslerin 4054 sayılı Kanunu ihlal ettikleri, Kanunun kapsamında ceza yaptırımı ile karşı karşıya kaldıkları veya kalacakları şeklinde yorumlanmamalıdır.
Konuya ilişkin gelişmeler Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde kamuya duyurulacaktırâ€
Beklenen aciklama geldi
Olagan disi bir durum yok:)
Beyler kottan çıkarsa elimizdeki hisseler ne olur
Ozel drum yok aciklamasindan sonra hisse duser taban olur kanatindeyim
Aynisini tebte yapmislardi cikardilar deli gibi dusurduler sonra zornlu cagri fiatindan milletin parasini verip borsadan ciktilar
Salı ile Perşembe'nin takası bir diye 5 katı mal aldık lanet olsun salı açılırmı gerçi 24 maliyet var ama tahtayı açmazlarsa kötü birde spk nın tedbir uygulayacağı söyleniyor hisse analiz denen yerde brüt takas mı
Özel durum istemişler banvitte yarım gün herkes tatilde olduğundan özel duruma cevap verilmemiş spk da geçici olarak tahtayı durdurdu takı seans kapandıktan sonra cevap geldi zaten ky çok az hisse toplu salı gorecez yatırım tavsiyesi degil
Bende banvit yok ama hisseye hayranım kim nederse desin korkmayın bu kadar yükselen hisse kolay düşmez panik yapmayın
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim biraz yukari sonra 1980 e kadar iki seans durdurmali iner yakinda brut takasa da girer sonra zorunlu cagri yapar sonra 12liradan insanlardan alir 28 liraya kisazamanda ciktigi agrlikli ortalama fiyat da yukselmemistr cok sakat durumda sanki bna oyle gelio
Tahta bu kadar sigken borsada kalir mi acaba banvit cikar sanirim
Spk Gecen gunku spek icin Banvite hesap soruyor, Banvitte Hakli olarak Kamuoyuna verilecek bir cevabimiz yok diyor. Spk gitsin manip yapan buyuk yatiricim sirketlerine hesap sorsun.
Bayramınız Kutlu Olsun...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...242#post880242
Hisse yarışmamız bayramda da açık alalım haftalık tahminlerinizi
iyi bayramlar.
Temel ve tekniğe göre BIST 100 rating analizi
https://i.hizliresim.com/aG9MV2.jpg
3. Ceyrek bilancolari ne Zaman aciklanir? sahsen orta avrupa ve Amerika tavuk krizinden ve rusya kanatli hayvan ambargosunun kalkmasinin ardindan banvitten Rekor kar bekliyorum. Tahminimde Kasimda temettu bile verebilir. Kisacasi Banvit bu sirket yapisi ve karliligi varken hisseleri batacak diyenler avcunu yalarlar.
Ek 8053
Ters flama var salı çarşamba dikkat ytd
Ek 8054
Ters flama diğeri fibonacci düzeltme seviyeleri
31 Agustosta Islem kapanmasaydi Sali 26,50 yi gorurduk diyordum. Umarim spek yasanmaz.
çok kötü olur hiç düşünemiyorum salı olsada şu malı satsak da kurtulsak yok kottan çıkacak borsadan çıkacak brüt takas gelecek işleme kapatılacak bu bayram yordu bizi benim korktuğum salı günü işlem olacakmı olmassa yandık olacak deniyor ama yinede tedirgin oluyorum
Restleşme mi değil mi bilmiyorum ama bir tane aklı başında adam 2 satır yazı yazıp olağandışı bir durum yok diye yazıp gönderememiş spk ya. Gönderseydi bukadar insan stres yaşamazdı. İnsanın aklına hisseyi düşürmek için bahane aradıkları düşüncesi geliyor. Zaten son 10 günde jet hızıyla çıktı. Bakalım tepki nasıl olacak açılışı görmek lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sabah kaçta satış gönderebiliriz erkenden 25 e yazsak satılırmı sabah işlem olacakmı
Açılır be arkadaslar relex
10 taban yaparmı herkez 10 tabana kesin gözüyle bakıyor hayırlısı bindiniz limuzine
Ya yok kardeşim nerden çıkarıyorsunuz neden 10 taban olsun sizin bildiğiniz bizim bilmediğimiz bir şeymi var açıklarmısınız
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamuya aciklamadugumuz ozel bi durum yok dendi mi soluksuz duser taban olur
Bnce