bölük ülker bilonçosundaki usule uygun gösterimi usulsüz gibi gösterip YALAN ALGI peşine düşmüştür...
Yatırımcılar dikkatli olsun
Printable View
bölük ülker bilonçosundaki usule uygun gösterimi usulsüz gibi gösterip YALAN ALGI peşine düşmüştür...
Yatırımcılar dikkatli olsun
Neden Euro 33 dan 52 TL ye mi çıkmış ki,
Yurtdışı rakamları 58 yapsın.
Zaten Euro 52 TL ye çıksaydı, Yurtdışı Satışları,
Çeyreklik 6 Milyar değil 9 Milyar olurdu.
Sen Yurtiçi Yurtdışı Satışları mesajıma cevap ver
Ondan sonra burada Ciro Enflasyon muhasebesi hesabı kopyala yapıştır yapmaya devam et Yalancı
farzı mahal yap bir hesap...açıkla...neden farklı her şirkette...
cumhuriyet savcısı olacak adamsın 85 milyonu atardın içeri yalan algı vs :)
yahu çok takılıyorsunuz ne yazarsa yazsın isteyen yazsın
hep aynı şeyler insan bakmaktan sıkılır
ft-2 de sizden aşağı değil 200 milyon euroya yıldız holdingi batırıyor :)
hakkatten bura gibi yok
Bilmiyor gibi Algı yapıyorsun.
İhracat a göre, birisi %70 İhracat,
Diğeri 55 Diğeri 40 Türkiye de Enflasyon ile Yurtdışı aynı değil Bu kadar bariz Algı yapılmaz.
Sayfayı kirletme Yurtiçi Yurtdışı Satışlar mesajlarımı hep yapıştıracam , Küçük yatırımcı Zarar etmesin, potansiyeli görsün, Senin gibi kötü niyetlilerin Algısına inanmasın diye
--şimdi gittim yeniden baktım ARÇELİK %58.8 ile taşımış.....
---ÜLKER ile çok benzer yapılanması var...yurtdışı üretim ve yurdışına ihracat; yurdışı geliri daha fazla olduğu için onun ÜLKER den daha düşük göstermesi gerekirdi....ama %58
--geçen sene 4. çeyrek MUHTEŞEM (!!??) gelmişti....bu sene onun altında ne kadar ezilecek??? ezilecek mi??
ayrıca sadece katılması değil mesele...
aylarca burada sağlıksız dediği ürünlerle dolu sandığı yeğenine yükletmesi....yeğeni zor taşıyordu....
aylarca burada gıda dedektifi musayı yazdı....
sonra baktık kı....genel kurulda sandığı yüklenmiş yeğeni gidiyor...
Yok yalana ortak olmayın, Hissesi olmayan giremez Yönerge de açıkça yazıyor.
Basın, misafir vb başka şirketin yönergesini buraya kopyaladı.Sonra kopyala yapıştır yapıp başka konulara atladı..
Kaç gündür Asıl mesele neydi,
Fit2 nin Ciro düştü daha düşecek,
Alım gücü enflasyon vb diyordu.
Dünkü Yurtdışı ve bugün Yurtiçi Satışlar paylaşımımdan sonra Enflasyon muhasebesi kaçla taşımış vb , kıçını da yırtsa 12 Aylık Ciro Favök Net Kâr yüksek gelecek, 2025 ilk Çeyrek sürpriz yada ben inanmıyorum bu bilançoya diyecek
--4. çeyrek ve dolayisiyla yıl sonu mali tabloda 867 milyon TL fazlalığı nasıl kompanse edecekler???
--aydınlatın o zaman....