https://youtu.be/DoJylotJ5n4?si=6TTa46ikeoWl0OuK
Edip Akbayrami da analım. Hasretinle yandı gönlüm..
Printable View
https://youtu.be/DoJylotJ5n4?si=6TTa46ikeoWl0OuK
Edip Akbayrami da analım. Hasretinle yandı gönlüm..
Zındık tahtacı için yarın son seans.. ytd
Bilanço günü için son gün ve sadece 1 ziyaretçi var. Ortamı temizlemisler kanımca. Ytd
Ahaa 3 olduk.
Bugünü milad sayalim, bilanço öncesi ve sonrası diye. Hakkımızda hayırlısı.. ytd
Milad derkerken milattan önce de böyleydi petko. Gülmeyi unutali çok oldu. Ytd
Hala 3 kişi var ziyaretçiler dahil. Ytd
Seans başlamadan yayinlayacaklsrsa, sabahlar olmaya.. ytd
geçen lingo lingodaki gibi finansallarin açıklanmasına bir gün kala onu da böyle ziplatip sonra yamultmuslardi. Umalimda böyle bir şey olmasın.. ytd
https://youtu.be/rkSogX9RoRg
Kamuran abla bilançoda bari bir teselli ver diyor.. ytd
Sabah karanlıkta 18 falan gösterdiler. İşleri güçleri oyun. Bilanço herşeyin içinde degilmiydi? Değilse şimdiye kadar yaşatılan neydi. Ytd
7 ziyaretçi 2 üye. Uzun zamandır İlk kez bir bilancoya tek haneli girdik.. vay be. Ytd
Bence enkÖtÜ gerİdekaldi
** marjlar devam ederse
kko bİraz dÜzelİrse hizlica 20 ÜstÜne gİtmesİ gerekİr
tek sikinti mb tl deĞer kaybettİrmesİ olur
[IMG]https://i.hizliresim.com/sjk0v68.JPG[/IMG]
Tabi bugün unutmadan faiz kararı da var. Bu kadar nakitle dolasmamalari lazım, sahi o nakit nereden gelmiş. Ytd
Böyle harika bir bilanço sonrası tüm yönetim kurulu üyelerine kişi başı 10 Milyon TL huzur hakkının hemen hesaplarına yatırılmasını oya sunuyorum arkadaşlar. Kabul edenler etmeyenler...
Ek olarak bu rekorlar döneminde, 10 yıla yakın bir süredir görevinin başında olan sayın yöneticimize de teşekkürlerimi sunuyorum.
y.t.d.
Ünlü yönetmen ameen feryadi bilançoyu açıklamış. Bu bilançodan iyi bir şey beklemek saflık olurdu.
Biri gidip fabrikaya baksın, bacası tütüyor mu deye
Zararı ederse Petlim eder, başkası zinhar edemez. Oysa bu limanı zamanında şöyle güzel olacak böyle güzel olacak diye ne gazla yaptırmışlardı Petkim 'e.
Socar, Petkime yatırım yapmazsın yeter kendi adıma. Ben bu yönetimin alacağı yatırım kararlarını artık sorguluyorum.
Neydi nafta arz güvenliği sağlayacak diye rafineri yaptık ve borca sokulduk, hani nafta anlaşması. Fiyatlar rekabetçi olmuyor diye anlaşmada bozuldu. Sanki rafineri hiç olmasa nafta bulamıyorduk. Köşedeki Kasap Osman bile resesyon geliyor diye muhabbetini yaparken, biz dolar borcuna girdik. Size bu kadar hisse vereceğiz dendi, yetmezmiş gibi kapa bilgisi verilen oranla oynandı. Sanırım herkesin karnı doydu bu işlere.
y.t.d.
17.80 civarı kapanıs hic fena olmazdı
Bist100 tale bazlı son 1 yılın zirvesini bugün tazeledi, bizde 17 kapattı 18 yaktı ile vakit öldürmekten başka 1 icraatımız olmadı maalesef işin kötü tarafı endekis düşerse şayet biz yeni dip yaparız
3 ziyaretçi.. ytd
17.85 ilk zorlanacagı direnc. 17.60 destek oldu artık. Asagı kırılırsa sıkıntı cıkarır.
bilancoya göre bu duruş eh işte dedirtiyor.. 1 ziyaretçi. Ytd
Endekis düşmediği sürece sıkıntı yok
O ne güzel bilanço gelir tablosu. Hep en kötü geride kaldı diyoruz hep daha kötüsü geliyor. Ortadoğu'da nasıl dip yoksa hep daha kötüsü olabiliyorsa petkimdede aynısı oluyor.Petkim den umutlu olmak Şam in Paris olabilecegini hayal etmek gibi birşey. Azeriler burayı paravan şirket yapmışlar karlı işler socara zarar edecek işler petkime. Arsasını bostan yapsa limandan bostan ürünleri ihraç etse daha kârlı olur. Yönetimi stratejik bostan faaliyetleri konusunda aksiyon almaya davet ediyorum. Petro kimya felan gereksiz işler zaten beceremiyorsunuz. Bari guzelim İzmir'in toprağını boşa işgal etmeyin
1 ziyaretçi.. ytd
0 ziyaretçi
Adamlar temiz işçilik çıkardılar, Sıfır atık. Ytd
18.36 direncini denemisler. 18.10 tuttukca yeniden deneyecek. Sonrası 18.90 a kadar bos
Henuz gunluk kapanıs gelmedi ama bugun icin anlamlı bir baska detay PETKM/XU100 grafigi 60 dakikalıklardan sonra bugun gunluklerde de PETKM lehine donebilir.
Uzun zaman sonra günlük buluttan ilk kez kafasını çıkarıp, yine içine soktular tekrar. Altsiniri Bulut'un 17.90.. ytd
Sokullu palamızın oranı düştükce hissenin fiyatını yükseltiyorlar
Tabi bugünlük, günlük olduğu için. Haftalık için ise çok fırın ekmek yemesi lazım.
Ama şunu da gözlerden kaçırmadan oldukça kişiyi dökmüştür diye düşünüyorum, bilanço günü sayfaya da yansıdı zaten yazı dillerinden cikarimla.
Ha tekrar aşağı almak isterse, tahtacınin nasıl biri olduğunu da az çok biliyoruz artık. Ama yine de ne yapacağını kestirmek zor.. ytd
Endekis düşmeye başladı, bizim düldülde yavaştan gevşer