Sen Alperi dinleme, basssss mertabimin palişkosu basssss
Verdiğimiz malları akşam pazarı ucuzluğunda aşadan geri yerine koyalım :he:
Printable View
Sen Alperi dinleme, basssss mertabimin palişkosu basssss
Verdiğimiz malları akşam pazarı ucuzluğunda aşadan geri yerine koyalım :he:
Ne etcen borsayı .Müzik ruhun gıdasıdır.
Geçerken Söğüt'de olaydın uğrayacaktım.Bayram hediyem olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=hQqV9MpmYrE
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Ekonomi Politikaları Kurulu’na yapılan atamalar:
��Alpaslan Çakar
��Prof. Dr. Cem Demiroğlu
��Dr. Cemil Ragıp Ertem
��Prof. Dr. Ercan Bayazıtlı
��Hayrettin Demircan
��Mehmet Ali Akben
��Doç. Dr. Mehmet Fatih Ulu
��Prof. Dr. Mehmet Hüseyin Bilgin
��Meltem Taylan Aydın
��Prof. Dr. Mustafa Ege Yazgan
��Nilüfer Bulut
��Dr. Nurettin Canikli
��Osman Çelik
��Prof. Dr. Servet Bayındır
��Yiğit Bulut
ÖÖ 9:05 · 10 Nis 2025
·
148,2 B
Görü
1 kuruşum ceblerine giriyorsa haram zıkkım olsun.
bu kadar adama ne gerek var bir tane ekonomist yeterli
sindo burası daha çokomelli... :) ramazan bingölde çayı püskürttüm...
Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kuruluna atamalar yapıldı.
Yapılan 12 kişilik atamada çiftçi yok.
Atanan kurul üyeleri ve uzmanlık alanları:
1- PROF. DR. AYKUT GÜL: Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi,Tarım İşletmeciliği
2- PROF. DR. CENK AYDIN: Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
3- PROF. DR. EDA BECER: Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi
4- ERDAL BAHÇIVAN: İstanbul Sanayi Odası Başkanı
5- HÜSEYİN AYDIN: Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü
6- DR. MEHMET MEHDİ EKER: Eski Tarım Bakanı
7- MUHAMMET UĞUR KALELİ: Eski AK Parti Konya Milletvekili, Sanayici, Eski Konya Ticaret Borsası Başkanı
8- PROF. DR. MUHİTTİN ÖZDER: Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü, Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi
9- RAMAZAN BİNGÖL: Türk Mutfak Sanatları Uzmanı
10- SEYİT GÜNGÖR ŞARMAN: Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Genel Müdürü
11- ZEYD ALTUN: Türkiye Perakendeciler Federasyonu (PERDER)Başkan Yardımcısı,
12- PROF. DR. ZÜMRÜT BEGÜM ÖGEL: Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Gıda Mühendisliği , Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesiydi.
bankalar açısından, ay başından beri GARANTİ gözüme çarpıyor
akşam pastalara baktığımda, hacimli alım-satımlar görüyorum, ve kağıt düştüğüne göre SATIŞ var diyorum.
ayrıca dünkü; İŞC vadelisi fecaat... iş yatırım long stoplamış, yapı kredi şort furmuş... 350.000 k net lot var 1 günde
FSPX grafiği atmıştım 2-3 gün önce... haftalık barı kurtarmaya çalışıyorlar, gelecek haftanın barı bi oluşsun
duruma göre; yine yıkım üçün :kahkah: endekslere iyi bir yerlerden çökmek gerekir gibin hisssediyorum
Prof. Dr. Servet BayındırServet bayıdır ilahiyat ...özellikle faizsiz bankacılık ve faiz üzerine kendi alanında abdülazia Bayındır ile birlikte bir numara.....
Otoparkın ğirişine jeepini bıraıtkwn, yaçlı amca bir dünya söylendi, bende arabadan çıkıp şöyle baktım, amca yalnız değil baabında, amca ğitti bende oturmaya devam arabada, sen arabayı bırak ğit, veled aradı baba gel diye, bende zorla kaldırımdan başka yerden çıktım, indim siliceklerin öndeki ve arkadakini eğdim, aracın ön camınada çıkmacı yiğenim kartını, bıraktım.
Eleman aramamış, bekliyük aramasını, gelirse sanayide kahve ısmarlıcam aslan paşama:)
Günümüzün dünyasında ben faiz hikayesine inanmayan taraftayım güncel faiz hikayesi gerekli.
yoksa bu ülkede aldığın maaştan tut herşeyin içine faiz girmiş durumda.
siyasetçi yanlış yöneticek benim birikimim onu yanlış yönetimi üzerinden eriyecek bir nevi rızkımı çalacak ben paramı korumak için şuanda faiz denilen enstrümanlarda kullanınca günah diyecek pazıllarda hep eksik var sen onu bir sor bu ilahiyatçılara haram derse o zaman devlet maaşları neden 2 gün repo yapıp veriyor diye sor muhafazakar bir iktidar bunu nasıl yapar hocam de ne diyecek kitaba göremi siyasete göremi cvp verecek :)
iş bilen adamı koyar mı sence oraya?
iş bilen adam olsaydı tarım 20 yılda bu halemi gelirdi?
koyacak oraya maaşını alıp sesini çıkarmayacak...
mercimeği nohutu kanadaya biz öğrettik...
şimdi kanadadan biz alıyoruz...
avareller geçen hafta milli yerli marketten boykota inat alışveriş yapıyorlardı...
aldıkları nohut kanadadan mercimek meksikadan pirinç çinden...
bunlar yerli milli markete gidip boykota inat alısveriş yapıyorlar... :)
ne anlatacaksınki...
şansa bak geceden tavana yazdıklarım gelmemiş..short için.
sonra çakım çakım çakmışlar.
gelseydi voliyi vurduyduk..:drunk:
Vaybe, kimler kimlerle demlenir oldu yaw,
Tüpçü fikret ğibi siyasetçi lazım bize
Şuanki zaman dilimine göre çıkan pastaya baktığımızda VF istediği alıcı yok hatta millet satmış o almış:)
bakalım öğleden sonra ne yazıcak taksimetre
sindo senin dediğin çıktı. alıcı neyim yok.
sağ cepten sol cebe.
bankofdan dunkofa paralar dolanıyor duruyor.
varlık fonun elindeki malları almak için ikinci bir varlık fonu kurulmalı. vasvarlık fonu olabilü.
isim bulmada çok iyi değilim gerçi.. bakınız kitablarıma.
:drunk:
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
11d
AB, ABD tarifelerine karşı 15 Nisan'da uygulanması gereken karşı önlemleri 90 gün süreyle askıya almayı düşünüyor -AB Diplomatları
maşakta herkes birbiri ile :)turp çok göt öpersin daha
Ben öz hakiki gerçek yatırımcıyım, 1 yıldır 23 tale maliyet ile petoşu sırtımda taşıyorum :he:
uzun vade bekleme gelen 2-3 haftalık ınsıder üzerinden hech fonlar olur .
%46-49 arası mevduat aylık veriyor , paran yüksekse 1-2 puanda oynuyor neden gelip burada risk alsın.
sabah kim tutuklanacak , akşam muhalefet ne söyleyecek, Trump kıç öpne işine girecekmi, Trump kimi yağlayıp arkasında ne gelecek onu takip edicek millet piyasalarda kazanırsın şirketin varlıkları yükselir bunu fiyatlarsın yok bilançolar ortada bir alan var o alan içinde ınsıder trade sistemi mevcut denk gelirse kazanıyorsun denk gelmezsen KASA kazanıyor.:)
https://x.com/niteliklimizah/status/1909983616957825407
Nitelikli mizah
@niteliklimizah
Çin'den Part 2 gelmiş.
Teşkilat tamam gibi...
turp o kadar makyaj yapıyorsun tv ye çıkarken karizman yerle bir oldu .:)
culpa bak geçen ayakkabı maliyeti hesabı yapıyordu burada çin işçi almış ekibiyle adamı:kahkah:
vf diyorki piyasaya hep benmi alıcam birazda siz alın... :)
boynuzlu holdinki artıracam ben ya
bi de böyle sallayacam zarı belki tutar.
eksi yazdık çıkması lazım.
bu has öz gerçek
kelimeleri neden dilime doluyorum onuda anlatayım. komedi
uzun yol yabmayı seviyorum özelikle uzun yol yapacaksam çoğu tesiste dururum. mutlaka iki bardak çay birde kahve içerim.
bu otobüslerin sıralandığı yere karşı oturur. gelen otobüslerin plakasına bakmadan inenlerin nereli olduklarını tahmin etmeye çalışırım ege , doğu, karadeniz bölgelerini tam tutruyorum iç anadoluyu pek tutturamıyorum :oleyo: plakaya sonra bakıyorum.
neyse zamanla otobüs firmalarının isimleri dikkatimi çekmeye başladı.
öz diyarbakır, öz has diyarbakır, has öz lüx diyarbakır. has öz lüx gerçek .... öz has lider lüx diyarbakır tur...
falan böyle gidiyor :he:
diyarbakır bitiyor..
bukezde boyuna ... bingöl serisi başlıyor.. erzurum falan. :kahkah:
la olum başka isim mi yok.
benim kitab isimlerim bile daha orjinal.
sanki adama has diyarbakırlı değilsen gelme binme der gibi.
:kahkah::kahkah:
:drunk:
ons 3,000 doların altına düşmeden hayatta inanmam piyasanın düzeleceğine...
Sindoma bu vf aldıklarını yukardan da vermiyor..Hiç beğenmedim performansı düşmüş..