bende çalı dibinde beklemedyim
Printable View
Guriş enerjide çok büyüdü aydında jeotermal enerji ile elektirik üretiyorlar .afyon tarafı rüzgar enerjisi çok büyüdüler 3 lü rakama gelmeden Çalı dibinden ayrılmam ytd düşüncem beni bağlar al sat tut tavsiyesi değildir
kurthan
:rtfm:çalı dibindekiler hızlı gidiyoruz aman çalı dibinden ses etmeyin.:bravo::bravo::bravo::bravo:
[emoji848]
kurthan
dün 41 50 bügün 42,50 gördü bastı bu güzel değil.
34 38 dede yaptı bunu
2017 de broker bir arkadaş abi 10 dedi. hisse 4 liraydı o zaman. ben de dedimki 10 tl mi olacak. yok abi dedi x 10 dedi. bugün geçti o fiyatı yolu açık olsun. 3 lü rakamlar da yakışır.
Bundan 8 9 yil once di ismini ne is bile yaptigini bilmedigim bir hisse sert hareket ler yapiyor du bir anda 20 kademe yukari 30 kademe asagi biraz takip ettim 6,06 ya iyi bir miktar Alis girdim amacim o gun 15 20 kademe alip gunun karnini yapmak corba parasini cikarmakti...
Nerden bilirdimki spek cali dibinde beni bekliyor mus Benim 6.06 dan Alis girmemle aninda Verdi ve inanin 10 kademe asagi satis girdi baktim kaldım kademe ler bos aldigimi satis yazsam hisse tabana gidecek ve buyuk hemde cokkk buyuk bir aptallik yaptigimi anladim ama birsey yapamazdim ya nasip dedim bir sigara yaktim taaa cigerimde hissedecek kadar cektim...
Iste o hisse Comdo idi.
Tabi gunler aylar derken 3,5 leri gordu
Sunu anladim borsada hareket ettikce ky batiyor
soz verdim kendimce zararina hic satis yapmayacaktim
Comdo iki sefer temettü Verdi maliyet 5,2 lere falan dustu ama isik gorunmuyordu verdigi temettü aldigi krediyi vermisti
Sozumde durdum son 8 Yolda ciddi bir islem yapmadim elimde yaklasik 10 hisse vardi aynen duruyor
Çok sikintili gunlerim oldu issiz kaldım ev aldim kredi de zorlandim geceler uykusuz gecti ama Gelecege umutla baktim
Einstein nin bir sozu var derki : her problemin bir cozumu vardir Problemi cozemiyorsan formulu degistir.
Bende formuller i degistirdim.
Nemi oldu
Comda döktaş oldu ve 4 liradan 42 lirayi gordu ve Ben hala tutuyom sirketin bu gunku yapisiyla borsada ciksa bili bu hisse yi tutmaya ve ortakligimi devam ettiririm
O gunden elimde olan 0.62 0.64 ten aldigim nibas 17 yi gordu yaklasik 30 kati vermedim hala elimde bu iki hisseyle borsada ki tum zararlarim cikti ve Euro bazli % 100 kardayim (Ben yurtdisinda oldügüm icin kar zarari Euro bazli hedapliyom) Euro son 8 yilda 2,0 lardan 6,5 lere gelmesini ragmen bu arada nerdeyse tum hisselerim kara gecti gerci hala birkaci maliyet veya biraz eksi
Ben ne tavanlar ne tabanlar gordum lotlar tek tek sayildi piyasada lot yok elinizde döktaş varsa sanslisiniz artik almak kolay degil cesaret ister yurek ister 4 liradan Gelmis hisse 20 ye inse bana gore normal
Ama bu haftA cikti diye surekli cikacak ta sanmayin
Dort kademe dusuncede batiyoruz diye bagirmayin
Negatif algi olusturmayin bu hissede hedefimi soylesem
Hadi surdan dersiniz
Gelecege umutla bakin arastirmanizi kendiniz yaptin baskasinin gazina gelmeyin tanimadiginiz size tuyo vermez kazandirmaz
Ve unutmayin bu hisse 4ten 41 i gordu Tam 10 kati burdan bir 10 Kat daha beklemek kisa ve orta vadede acgozluluk olur uzun vadeye Yatirim yapin
Biraz icimi dokeyim dedim tercubelerimi yassdiklarimi paylasmaya calistim,
Yatirim tavsiyesi olarak algilamayin her dagin kendine gore dumani olur
Sevgiyle muhabbetle hosca kalin
Arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum...........
bende harçlığımı alıp bırakıyordum. toplaması cok zor oldu.
cok ağresif bazen korkmuyor değilim benim gücüm yok
2 çocuk okuyor. aynen ünv ev kira bana ev alımı diye ümit ediyorum. yaşım 58
yoruldum hayat dan zengin olacak değilim çocukları okutuyum yeter bana hayat cok zor.
emekli maaşıyla geçinemiyorum. agresif hareketlerden cok sıg olduğu için korkuyorum
gonyali, hedefini söylersen sevinirim, gerçekten beklemeye değer bir hedefmi
Bu kağıdın akibedeti nedir acaba..borsadan çıkacakmı varmı bilen..sert hareketler oluyor..
Ekrani kapatin bol kopuklu bir kahve alin arkaniza yaslanin gunun keyfini cikarin.
Bilonco falan iyi gelir haber dusermi diyede beklemeyin bos ver in gelmesin.
Gelmesinde yarin bi tavan daha yapsin,
O cali dibinde kiler gurultu yapmayin
Muhabbetiniz keyifli Keyfiniz daim olsun
Yatirim tavsiyesi falan degil bilsem Ben Burda olmazdim.
Muhtemelen sabah 3 lü tedbiri yer ve açıklama getirmedi Kap a onunla alakalı ne olur acaba?
[emoji41]
kurthan
51.50 sen gel 44 lere bu nedir yahu
44.00 da 26016 Lot satıcı var
Dokta) payının pıyasasında gerceklesen ıslemler nedenıyle dokta
payında 04/11/2019 tarıhınden ıtıbaren 3 ay sureyle “acıga satıs ve kredılı
ıslem yasagı”,“brut takas” ıle “ınternetten emır ıletılmesının kısıtlanması” onleyıcı
tedbırlerı uygulanacaktır.
Açığa satış yasak 3 ay. Açık ci yoksa alsak kime vercez tehlikeli. Gerçi şirketin malı raporlarını da beğenmedim. Ha kottan ayrılırsa o ayrı 2. Denizbank vakası olur
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dükkan kapattık dağılın............
Burutte nasıl işlem yapıyor anlayan varmı
kurthan
Boylu boyunca uzanmışız. Kaç lot var acaba tabanda bekleyen görebilen varmı?
Bedelli sermaye artırımına gitmiş geçmiş olsun
kurthan
***DOKTA*** DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DOKTA*** DÖKTAŞ DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 04.11.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 250.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 66.844.800
Ulaşılacak Sermaye (TL) 116.000.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Rüçhan hakkı kullandırılarak)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi Rüçhan ISIN Kodu Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
DOKTA, TRADOKTS91G7 66.844.800 49.155.200,000 73,53631 1,00 DOKTA, TRADOKTS91G7 Nâma
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 66.844.800 49.155.200,000 73,53631
Para Birimi TRY
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 04.11.2019 tarihli bedelli nakit sermaye artırımı hakkında kararı ile
1- Ana sözleşmemizin 6. Maddesinin (Ek-1) Yönetim Kurulumuza verdiği yetkiye istinaden 250.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 66.844.800 TL tutarındaki ödenmiş sermayemizin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %73,54 oranında (49.155.200 TL) artırılarak 116.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
2- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkının) kısıtlanmamasına ve mevcut ortakların yeni pay alma haklarının 1 Kuruş (0,01 Türk Lirası) nominal değerli her bir pay için 0,01 Türk Lirası fiyattan (1 Türk Lirası nominal değerli pay için 1 Türk Lirası üzerinden) kullandırılmasına,
3- Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
4- Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan paylar var ise, 2 (iki) iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasasında oluşacak fiyattan halka arz edilmesine,
5- Kalan payların Borsa İstanbul A.Ş.birincil piyasada satılmasını takiben kalan paylar olması halinde, bu payların iptaline ve sermayenin bu şekilde tescil edilmesine,
6- Söz konusu bedelli sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların pay sahiplerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş.'nin kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri kapsamında Kaydi Pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,
7- Bu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu ve İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) ile diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına,
8- Söz konusu bedelli sermaye artırımı ile bağlantılı olarak alınacak hizmetler için aracı kuruluş ve danışmanların belirlenmesi için yönetimin yetkili kılınmasına,
oybirliği ile karar verilmiştir.
Hayirli olsun
Ben daha yuksek bir bedelli bekliyordum kötü bir haber degil sermaye artirimindan Elde edilen gelir borclarin kapatilmasi yada yeni yatirimlar icin kullanilacaktir bu Burda kalmaz gelcek yillarda da yeni bedelli ler gelebilir bu kötü birsey degil hisse basi 1 Lira odeyecen 21 kiralik hisse alacan.bugunki degerle bolunurse
Begendim isterdimki 250 milyona ulasilacak bedelli yapsin.
Bakarsin yarinda tavan yapar
Cali dibinde beklemeye devam
Ytd
Sayın gonyalı ınvestıng yazan baran baran oglu sızmışınız.?
DEĞİLSENIZ sizin yazıyı kopyalamışlar diyeceğim............
Defter değeri ime piyasa değeri ebitta sı 18 kat yüksek şirketin geçmiş bilançoları ni beğenmedim sermaye azalmış açıkci yoksa ekmek çıkmaz borsada kar mar fasa fiso y t d
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döktaş eski ismi comdo bu sirketi 1 liraya finlandiyalilardan sembolik fiyata alindi iki yil once 110 milyona Euro borc vardi sermaye bitmisti.......
Kurthan once sirketin gecmisine bakin Ben 8 yildir Burdayim maliyet im dip sayilir. Burlardan girilirmi
Iste Problem Burda 6 ay once dort Lira olan hisseyi kirkliradan almak.
Ama gecmiste bakarsak hisse gelcek vadediyor
Tabi Bence
Ytd
günlük işlemlere kapattırmak istiyor 3 devre kesti niyet 3 ay yatacak..........
100 lotu olan ne ödemelı ve kac lotu oluyor
Özet Gelir Tablosu
2019/9
2018/9
Satışlar 904.520.198 872.218.457
Brüt Kar 203.344.496 199.497.769
Esas Faaliyet Karı 137.022.301 148.961.672
FAVÖK 152.033.727 143.721.984
Net Dönem Karı 80.877.803 79.829.621
Özet Bilanço
2019/9
2019/6
Dönen Varlıklar 507.004.545 461.828.172
Duran Varlıklar 1.042.838.954 1.086.875.530
Finansal Borçlar 1.022.803.249 1.083.997.960
Net Borç 967.838.985 1.075.387.825
Özkaynaklar 202.454.898 196.938.463
Merhaba!
Kısa sürede fiyatıda hacmide abartılı düştü yazık oldu grafik atan olurmu toparlanma ihtimali varmı
yazık oldu tek kaldık hacimde yok