aylık takas atacak kımse varmı ordan az cok malın kıme gıttıgı anlasılır
Printable View
aylık takas atacak kımse varmı ordan az cok malın kıme gıttıgı anlasılır
My Net takipci patlaması var
ooo bakıyorumda kombişçiler burada :kahkah:
http://i.hizliresim.com/r3kYmV.png
aylık alan satanlar
1 aylık takasa bakarsak neredeyse herkes zara etmiş çığ etkisi oluşmuş maliyetler çok yukarlarda kalmış
daha geriden takasları alırsak ocaklar sönmüş cuma gününün pastasını ele alırsak çok günlükçüsü var
2.120.000 lot işlem olmuş 150 bin lot el değiştirmiş
Eyvallah dayı kombişde alışlarımı yarın 50000 lota tamamlıycam inşallah aynı kurumdayız birde dayı ağanın muhasebeci siyle bir abi benim yanımda görüştü alma diye defalarca söylemiş bir beklentisi yokmuş
Ceymosan ağakim muhasebeci kim kombis ne kkardeş dayinla özelden yazis canimiz sıkkın Allah daha çok versin kazandiysan kendine bi bilgi varsa onu paylaşsenden ricam.
Yok be kardeşim ne kazanması kombiş komhl hissesi baldayı da komhl en uzmanı orada yazışıyorduk burdada denk geldi ben zarardayım bntaş da yarın satıp komhl de pozisyon alıcam inşallah tez zamanda zararlarınızı çıkarırsın inşallah ben satınca önü açılır inşallah kardeşim
Bi ileri bi geri :)
BNTAS Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 859.049 Yıllık Değ%:-4
Iyimidir ustadim ongorunuz nedir?
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onemli riskler varmis durustce soyluyorlarmis batin isterseniz a.k jocuklari satani duduklesinler her zaman sabirsizliktan kaybediyoruz bu sefer durum farkli adese ve bntas satmiyorum
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelsiz gazıyla hisseyi yukarı taşıyıp ky sattılar.bölündüken sonra hacimli hareketleri bunu gösterdi zaten...ne zaman toparlar bilinmez.ama bilanço ile toparlanma olmaz çünkü kötü geldi...
hisse düşerken ve taban yabanker uyarılarda bulunmuştuk ancak şunu anladım speklerin adamları bizleri yasaklıyor yoksa ky ye yardımcı olmak derinlik göndermek suç ise soruyorum 6 tl den 2.15 düşen hisse de neden düzgün paylaşımlarda bulunan insanlara engel olunabiliyor ytd değil asla
Hergun 3-4 kademe dusuruyor korku vermeden panikletmeden Allah gun yuzu gostermesin size 5oooo tl de 3oooo zarar edilirmi 1 ayda ettirdiler iste bekle babam bekle zarar etmekte aliskanlik haline geldi bende ya sutu bozuga denk gelirim ya kani bozuga aldigimiz arbul gibi kapanir yada bntas gibi kan emer irzini.
Saol kardes hayirlisi bakalim batmadikca sikinti yok diye fiye arbulu batirdik ne ala memleket
geçmiş olsun kardeş kürklü paraları çukkaladı sonra tüydü tıpkı Tactr brko da yaptığı gibi son kurbalar bntascılar oldu malesef
Bekleyecez artik ustadim hayirlisi bakalim
Bekleyip gorecez kardes arbul 46ooo tl yi yedi bntasta simdilik 50 nin 30 unu yedi sene sonundan sonra bir daha borsami asla bu saatten sonra faizde haram yerim olede gunaha girerim boylede
Kardes bunlar hep ayni elimde 0.63 maliyetli 240 bin lot cemasi 60 dan verdim 1 ay icinde 200 lere geldi. 540 maliyetli katmeri 686 dan verdim bugin 14000 ky akillanmadikca paralar pul olmaya mahkumdur
Operasyon hisselerini tutmakbda ahmakliktir. Rheag 5.70 aldim 6.10 gordu satmadim simdi 6 yıldır 1 civarı. Kötü hisselerde teknik meknik olmaz. Patronlar ne zaman isterse... İstemek zorunda da degil zaten amaclari ky yi tokatlamak. Ytd
Şöyle 1.90 lar olsa da biraz daha alsak...
Ondan sonrada ben yazarim 130 lara gelde biraz daha alalim diye ulan milletin maliyeti 3 lerde 5 lerde kalmissin suraya gelde alalim hicmi sayginiz yok ha kendi sahsima derimki batmazsa a.a
Birde utanmadan biz kucuk yatirimciyi zarara ugratmicaz diyorlardi i t herifler herkese tokat atti
¥
bantasta kademelerdeki 100 bin 50 bin lotlar kalkinca alcagim.sanirim hala mal var ellerinde.bundaki kademe dolulugu a grubu hissede yok.kapanista 211 e 170 bin yazmis 10 bin versen otamatik kalkar.izlemedeyz bklm.takaslarda bir cacik yok.gedik almisti oda zararina satti 350bin lotu.gelen opulup cikiyor.selamlar.
http://fs5.directupload.net/images/170506/bcqv9qtj.jpg
aylık alanlar
Kademeler 30-40-50 binleri görünce al satta yapılmaz ama takibe devam