Tera menkul.un takasta malı yok. Başkasının malını satıyor./ytd..
Printable View
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
· 1 sa
Aksigorta, riski yapay zeka ile fiyatlandıracak
https://dunya.com/banka-disi-finans/...diracak-haberi
AYNEN ÖYLE OLDU...
YTD...
Bende satmıcam ortak. Sonuçta dün satmadı iş bastı 480 bin lotu bugün bu. Dün daha yüksekti madem basacan işten önce yada beraber basaydın. Aptallık değilmi? 1.5 milyonu 30 kuruş aşağıdan bas.
Verhasıl alanda var. Garan 607. Bin iş 300 bin piramit 200 bin aldı. El değişimleri bazen iyidir. Göreceğiz. İnşallah bilançoda da yamulurlar. Dediğiniz gibi çok gördük. Hepte şöyle derler. Beklentilerimizden yüksek gelen karda.... Diyecekler. Muhtemelende finansal yatırımlar beklentimizden yüksek geldi diyecekler
Taş gibi duran bir ansgr var. İucızduk dibe düştük
Teorikte 860 bin lot aldılar. Gün içi almadılar. T.e. tam bir oyun. O kadar lotu seansta alsalar tavandık
Ya senın diğer kagıdına ne demeli.
Kapanışta alıverdiler öyle kaçıyormuşcasına. hayırlı olsun... ne demişler nasibin varsa gelir handan yemenden,
yoksa nasibin ne gelir elden...
O zaman düşüşün bilanço beklentisi ile ilgisi yok. Buna sevindim.
İsmen de de 2. Çeyrek süper kar gelmesine rağmen 7 nin altını bile gösterdiler ve mal topladılar. Şimdi sürekli yükseliyor.
İsmen de de düştükçe almıştım şimdi de düştükçe akgrt aldım ve fulledim.
Umarım bilanço iyi gelir.
Bilanço gelmeden beklenti o kadar fırlamışki, girsem dediğim her gün iyiki almamışım diyorum. Sanırım sigorta şirketleri net rakamlara dayandığı için geleceğinin nasıl olduğu hemen belli oluyor.
Ben öyle 85 milyon civarı karlar beklemiyorum. O tahminleri yapanların da öyle kalem kalem çalıştıklarını hiç sanmıyorum. Bizim kadar bile kafa yormamışlardır. Tamamen sallama bence.
Geçen sene aynı çeyrek 90 milyon gelmiş. Primler geçen seneye göre artmışken hasar ödemelerinde de öyle aşırı artışlar yokken yatırım gelirleri tarafında bir kötü süpriz yoksa geçen senenin altında kalacağını sanmam.
Ray sigortanın teknik karında geçen seneye göre bir miktar gerileme olmasına karşın yatırım gelirleri sayesinde 3. Çeyrek karı geçen seneye göre yüzde 45 artmış.
Herkese merhaba, düşse de alsam dediğim güzide ak sigorta şirketine bugün ortak oldum.. Hepimize bol kazançlar inşallah, bilanço umarım 100+ gelir..
https://t.co/053fhiR56Q?amp=1
Bugun hissenin fiatı düşmüş ama mal vermemişler. Verilenler de toplanmış görülüyor./ytd..
8,08-7,87 arası parçalı alımlarla portföyümün yüz 50 sini akgrt ye geçti. uzun vadeli 3.hissem olmuş oldu negatif ayrışmasini bekliyordum bugüne kısmet oldu
Teşekkürler enerjisa ve toaso önceki hisselerim, portföyüm iki türlü kısa vadede(1-6 ay)kar edip degisecegim hisseler ve uzun vadeli hisselerden olusuyor ismen gibi güzel kar yakaladigimda hedge ediyorum kısa vadeli lotlarimi tabi bunda piyasanın iştahının da avantaji var uzun vadeli işleyişine guvenmedigim hiçbir hisseden almıyorum,rüzgar tersine dönerse dahi içimi ferah tutabilmek adına
Bilanço bugün olduğunu söylüyor bloombergtv...
Bu kadar düşmesi anlamsız 50 milyon kâr gelecek gibi satılıyor.. Toplamak için çok güzel noktada..
Devre kestik iyi mi? 8.53 den beri çok pis basıyorlar
Yazık günah ya, iş baskıladı kaç gündürlü, alands çıkmadı. Kapğıdı öldürdüler
Gerçekten çok merak ediyorum. Tarilanın dediği gibi sanki 50 milyon gelecek gibi davrandı. Yazık. Yapı kredi iş, deniz ölümüne satış yetmedi bugün 40 50 binle ahlatcı köstek oluyor. İş yatırımda çok sattı.
Güncel fk mız 5.07!!!! Resmen batığı oynuyor. Bari 7 fk olaydın ayıp be!!!
Bu kağıdın son 10 yıllık ortalama FK sını bilen var mı?
7.64 ve gene bastılar! Yuhh hacimsiz bir basma. İnşallah toparlar. Rezillik
Harika bir kâr rakamı gönderirse 7.90'a kadar GAP'sız açabilme imkanı var.. Bu taraftan bakınca güzel :)
344.5 milyon 9 aylık. 3. Q 86 milyon
Sermayesinden fazla kar eden şirket 9 ayda, 7.59 da!
Bu çeyrekte beklenen 86 milyon kârı beğenmeyen piyasanın fiyatladigi bu sayede uzun soluklu ortak olma şansına sahip olduğum bilanço, bakınca son çeyrekte kasasındaki nakit 300 milyona yakın artmış, daha iyi bir bilanço beklenseydi bu fiyatlardan ortak olamazdik devamında içim rahat, her hissedara hayırlı olmasini diliyorum