yoluna devam eder umarım diyeceğim ama bu düşüş çok fazla ve hacimli oldu fake bir yükseliş yapmış anlaşılan geçmiş olsun...pazartesi diğer %10 u da aşağı verirse şaşırmam
Printable View
yoluna devam eder umarım diyeceğim ama bu düşüş çok fazla ve hacimli oldu fake bir yükseliş yapmış anlaşılan geçmiş olsun...pazartesi diğer %10 u da aşağı verirse şaşırmam
7.25 den tekrar girdik artık düşmez diye düşermiş anlaşılan. Bi ağırlığı yok hissenin 8.80 den de 3-5 günde 6 nın altına düşmüştü.
gene aynı senaryoya niyetlenmiş günlük en düşükte seyrediyor... bu halde yükseliş için umut kalmıyor...
Böyle giderse ky bulamayacaksın kendin çalıp kendin oynayacaksın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showth...23#post1160323
Haftalık Hisse Yarışmamızda yeni hafta tahminlerini almaya başladık.
Kurallara uygun 3 hisse seçin hem linke hem topiğe yazın bir hafta yarışalım.
Biri takas atabilir mi acaba ne oldu ne bitti
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekcim seni saygıyla selamlıyorum. Her tavanda çakıyorum malı. Sağol Varol :)
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takas kötü değil pazartesi ilk seans yeşilllikler bizim olsun inşallah.en azından benim maliyet takasa göre iyimiş..ytd
adamlar çok sert oynuyor tipik karın deşen jak fahrettin g...
ne kalıp ne iskelet hiçbişey yok bu kağıtta A.K.K.
yine gerçek yatırımcılar kaybetti... al-satçı, günlükçüler kazandı...tavana kitleyen kağıt 2 günde basladığı yere geldi
takasları iyiymiş görmemişim.Takasını sevdiğimi kağıdı
Ne olacak bu kağıdın hali
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hali duman işte ellere çok güzel bıraktı en tepeden... takası varmış taktı...
Bu kadar ciddiyetsizlikte fazla...Ben tamamen kaçtım.Gerçek yatırımcısının kazanması dileğiyle...
Sabreden derviş muradına ermiş arkadaşlar.
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar da işin kolayını bulmuş, üstten ele bırakıp kaçıyorlar... endekse bakın birde buna bakın rezillik diz boyu...
Bazen girip bakıyorum Allah yeni girenlere sabır versin..ditaş: t.kağıdı dedim saldırdılar...onların fikriyle konuşmak lazım illaki ne diyim 15-20 olacakmı:)50 olur hatta 60 ( ama eksi)
aynen kardeşim rezil ettiler kağıtı senelerdir hep aynı senaryo kücük yatırımcıyı resmen keriz yerine koyuyor pezevnkler 3 milyon kar acıklıyorsun 7 üzeri kalamıyorsun en kısa sürede bende cıkacağım yeter artık bu ne rezilliktir yaw endeks olmuş 115 bin bu hala 70 bin endeks fiyatında üstelikte 3 milyon kara rağmen bu kadar ciddiyetsizlik olmaz kagıta sahip cıkan yok yatırım kağıtı dedik senelerdir bekliyoruz bunca senedir üzerine koymazmı ?
ufakta olsa olumlu bir haber lazım.yoksa şu ana kadar verdiklerini yarım saatte almayacağının garantidi yok.
Benim pozisyonuma göre alıp satıyorlarsa, yazık ederler kendilerine. 1 sene daha tutsak , bir yıl daha mı yerinde sayacaktı hisse?Hem benim maliyet 4.40 zaten bu hissede. Zararına işlemde yapmış değilim.Hem kaldı ki, hisse de baskı oluşturacak kadar 100 binlerce lotta almadım.
Yerli otomobilde parcalarinin turkiye icinden tedarik edilecek aciklamasi olumlu bi haber sayilabilir mi ? Sonucta ditasida ilgilendiriyor
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse spekülatif hareketler yapıyor. Abartılı inip çıkıyor gibi.
Bu hacim bu kağıda çok fazla... Altından neler cıkacak bakalım...
bu hacimde bu kağıda çok fazla.altından muhtemelen -2 falan çıkar.A.K.K.
nette takip ettiğim bir teknik analistçi arkadaş olumlu bişeyler söyledi bu sebeple beklemeye devam diyorum.yoksa bende sayın hbykon gibi ayrılmayı düşünmüştüm.
Ben foruma logaritmik bir grafik alıntılamıştım hatırlıyorsan 60 lirayı hedefleyen.Tekniği pek önemseme bence.Ama ben yok aselsan yok garan falan alacağıma bundan alırım daha iyi genede.Orasını da söyleyeyim.Çünkü prim yapmamış.Ha ben kendimce daha güzel bir hisse buldum.Bundan çok daha ucuz ve sektörü de borsada daha hareketli...Bunda 3 sene bekleyeceğime ,onda 3 sene beklerim diye düşünerekten ona geçtim.Başka hisse biriktirmeye karar verdim.
Bol kazançlar...
Hisse bugün ilk saatler biraz indi sonra öyle sıkıştı kaldı 6.85-6,90 bandına. Aşağıda çokça alıcı var ama inmedi. Bugün kararsızdı bence yönlendiren. İlginç olan bilançodan beri hacim yüksek. Bakalım sığlaşacak mı yine. Galiba 2014 yada 2015 hisse 8 leri görmüştü orda Tezcan abinin sayesinde dikkatimi çekmişti. Sene 2018 oluyor hisse 8 leri bırak 7 lerde bile uzun süre kalamadı. 1-2 seneye 15-20 olur denilen hisse bi şıçrama yapıp orda kalamıyor. Bi kötü bilanço ile 5 lere inebiliyor, iyi bilanço ile 7-8 lere değip iniyor. Bu hissede yatırımcı olunmaz gibi görünüyor. Düşün 2015 lerde 8 küsürden alsan yatırımcı olarak yıl 2018 olmuş yatırım yaptığın şey değer kaybetmiş, ev alsan paran ikiye katlamıştı 3 senede. Bu hisseye 8 den yatırımcı olunmaz 4-5 lerden yatırımcı olursan ancak bişeyler kazanırsın. Yatırım tavsiyesi değildir.
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslına döndü sonunda A.K..K.
pasta çok iç açıcı olmasa gerek