Bu arada wikipediaya ulasilamiyor.
Buyuk ihtimal Hulusi Akar'la ilgili olmali...
Printable View
Bu arada wikipediaya ulasilamiyor.
Buyuk ihtimal Hulusi Akar'la ilgili olmali...
.Alıntı:
kuzu kuzu
borsada....AKIL ile MAKUL şöyle çalışır.....
herkes bilirki....yatırımcı AKLI ile karar veren....ve ona göre EYLEM yapan bi al-mahluktur....
borsacı tipine göre....bu AKIL yürütme farklıdır....
1...grafikler ve teknik analizi esas almış bi insanın AKLI bu bilgilerden bi KARAR üretir....
2....borsada içdinamikler ve dışdinamikleri eylemlerini üretmeye esas almış AKIL Maliyet analizlerini esas alır...
3....geopolitic ve politigi esas alan AKIL ise...bunnarla karar alır...
4.....vesaire....sayabilirsin daha.....
öyleyse....borsaları yöneten ve yönlendiren esas AKIL.....bu öbür av dedigimiz AKILLARA önceden bilgi sızdırıp...o AKILLARIN bu bilgileri alıp....ona göre karar vermesini saglar....
misal....derki iki ay sonra fed faizi kesin artıracak....bunu bi FED yetkilisine dedirtir....
misal....derki ÇİN amerikaya yatırdıgı 1.5 trilyon doları çekecek....
misal....derki...ÇIZDIGI GRAFLA....bak hedef yerin dibi....
daha önce avın beyninde olmuyan bu bilgileri....agır agır ava enjekte eder....avdaki AKIL bu bilgilerle kurgulamaya girişir...
bilgi teorisinde....MAKUL hep saklıdır....ELİOT un acından ölmesi....bu nedenledir...
sıra ELİOT DALGALARININ üretilmesine geldiginde....dalga baslar ve yıkılır....dalga baslar ve yıkılır...eliotcu usag...mamına koyım gene yannıs saymısım der....
birden ve aniden....eliot ilk dalga....kol gibi girer herkese....artık cok gectir...AV yakalanmıştır....
MAKUL ortaya çıkar....turkiye VARLIK FONU kurdu....AKIL vayyy bu fonla borsa hakketten cıkar diyerekten pozizyonu teslim eder...
artık AKIL da yeni bi parametre vardır....VARLIK FONU....bu ise saklanmış MAKUL dür....
Kuzu hocami goruyon nu be ya? Seni sevmeyen olsun, degerli hocam...Alıntı:
öte yandan....al-mahluk....sürekli akmakta olan bilgi seli içindedir....
bir seffaf boru düşünün....ve tüm borsacıların bu boru içinde su taneleri oldugunu varsayın....tümü birden o boru içinde akıyor...bu akış laminar ise....düzenli bi akış ise...her borsacının temas ettigi diger borsacı bu tünelde yanyana akar...bilgi transferi birinden digerinedir hep....temastaki kişiler hep aynıdır yol boyunca....bilgi miktarı...kamm...bigi kalitesi... kayf...bulundugu pozizyon...wad...bulundugu yer...ayn....zamanın akışında iki temasta olan borsacı üçün aynıdır hep....
misal bu forum....aynı boruda akmaktadır.....bu tehlikelidir....çünki bilgi aynı AKILLARCA sürekli birbirine enjekte edildiginden yeterli degildir...
neye ihtiyac vardır.....o borudaki düzenli akışın bozulup TÜRBÜLANSLI akıma geçilmesi gerekir....bu akımda ise...boruda akmakta olan taneler...hep degiştiginden....birbirine aktardıkları...tüm bilgilerde degişir....
kuzu nun zaman zaman....baska forumlara uzanması....bilgilerini oralara dökmesi....türbülans arayısındandır....
diger bi degişle....TRADER....basarılı olmak istiyorsa....tradelerini yazarki...türbülansı bulsun....BU KENDİSİ ÜÇÜN FEED-BACK tir...öbür AKILLARIN ne düşündügünü bilmektir....
bilse ne olur....
su olur....esas AKIL....yani MAKUL u saklamış akıl....ne kadar cok AKILI ikna etmiştir....onu bilir...MAKUL NEREDE DİYE GIVRASIR VE BULUR....
Alıntı:
kuzu kuzu isimli Üye şuanda online konumundadır
furuşan akıncı
AL-HARAKAT AL-JAWHARİYYAH.....
borsada esas olan ise budur....degişmiyen tek şey sürekli DEGİŞENDİR.....
al-mahluklar....sürekli akışta iken....bunların ESAS AKIL ın yönlendirmesi ile....her degişimlerinden yeni bi TREND dogar...TREND in dibinde ESAS AKIL devredeyken....TRENDİN tepesinde al-mahluklar devrededir....bunlar TRENDİ şişirmeye devam eder....o kadar cokturlarki....ESAS AKIL ın bunu durdurması imkansızdır....çıg gibidir bu....korkunc inanmış bi yıgındır....
bu aynı zamanda....AKILLARIN oluşturdugu substantial motion....SOROS böyle demişti 1987 de neredeyse batıyordu....KAOSU getirir....ve fekat....esas AKIL bile bundan büyük darbeler alır....2008 lehmanın çöküşü gibi...
işte molla sadra nın....sarayan al wujud diye tanımladıgı....varolusculuk esaslı bu durum....ESAS AKLI hep korkutur....FED in birinci görevi aslında BALONLARI engellemektir....yoksa KAOS aha oradadır....
Alıntı:
metafizik ve metalanguage.....
insanoglu....metafizikle....yani fizikten sonra ile dogruyu ararken....metalanguage...yani konusulan dille dogruyu saklar....
insanogllu....muhalle baskısı yasar....düşünürken elde ettikleri....konusurken farklı çıkar agzından....
bunu ortadan kaldırmak üçün....borsalarda veya baska alanlarda....nicklerle yazan ortamlar yaratılmıştır....
bu nickler...kişiyi özgür kılar....kendi gerçek varlıgı görünmedigi için düşündügü gibi konussun istenir....
ve fekat....ülkemde....bu nicklerle yazan insanlarda baskı altına alınır....yaz ulen gerçek kimligini seni bilelim derler...
bu aslında....seni bilmek için istenmiş bi arzu degildir....seni susturmak...baskıya almak...düşündügün gibi konusmak yerine....duymak istadikleri gibi konusmanı saglamak üçündür...
bu şekilde...gide gide...düşündügü gibi konusan toplum bireyleri yerine....herkesin duymak istedigi gibi konusan toplum bireylerine ulasılır....
işte bu hale getirilmiş bi toplumda.....o toplumun varolusu----EXİSTENCE---artık mumkun degildir....
bu özetle....dogru yoktur...dogru yansıtılandır....oda yalandır....by kuzu...ya dönüşür herşey...
yada....
hiçbirsey göründügü gibi degildir....by kuzu...ya dönüşür....
Alıntı:
degerli dostlarım....
size...bi islam flozofunun dünyaya nasıl baktıgını yansıttım....
elimden geldigince yalın ve basite indirgiyerek yaptım bunu....
insanoglu üçün tekdogru vardır....
oda anarahminde....bedenine üflenen ruhtur....bu YÜCE YARADANDIR....onun parçasıdır....git dog....VE MÜKEMMELE ULAŞTIR....
Ve fekat....
dogan ve büyüyen bu ruh ve beden....mevcut bilgilerle kirletilir....dogru ve yalnıs arasında sürekli yolculuk yapar....VE DOGRUYU TAM BULAMADAN TEKRAR ÖLÜR....
benim bulamadıgım gibi...bunca çabama ragmen....
ve benim ölecegim gibi.....
Kuzu ölümsüzdür...Hepimiz kuzuyuz....
kuzu ağamın yazdıklarından çok şey çıkar. uzun uzun düşünmüş yazmaya karar vermiş. takdir edilesi.
siz de kafa yorup yorum yazın sayın davarlar. az düşünen insan bile yorumcuya çok şey katar.
ona buna çamur atmayın. falanca hisse yorumun nedir diye yazmayın. kimse istek üzerine yorum yapmak zorunda da değil.
iyi akşamlar.
Yani ustu cizildi. Baransu, Altan kardesler, Tsk'ya saldiran isimlerin sonu bu.Alıntı:
Şamil Tayyar @samiltayyar27
Pes ettim, artık yokum.
http://www.hurriyet.com.tr/cerkez-ce...gitti-40442647
Alıntı:
2005 -2016 yılları arasında askeri suç örgütlüğü liderliği, askeri casusluk, Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov’a suikast suçlarından Rusya’da yargılan ve suçlamalardan beraat eden Çerkez Cangiz lakabıyla bilinen Cengiz Şıklaroğlu, 2016 yılı başında geldiği Türkiye’de Suriye’deki Türkmenlere yardım etmesi için bazı işadamlarına zorla senet imzalattığı iddiasıyla yargılandığı davalardan hapis cezası aldı. Toplamda 10 ay hapis yatacak olan Cengiz Şıklaroğlu, sevenleri tarafından oluşturulan yaklaşık 100 araçlık konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaparak hapis cezasını yatmak üzere Maltepe Cezaevi’ne gitti.
Alıntı:
Cezaevi önünde basın açıklaması yapan Cengiz Şıklaroğlu, “Biz sokaklarda büyüdük. Fazlasıyla bedel ödedim. 10 aylık bir ceza sürecim var. 10 aydan sonra da daha kuvvetli geri döneceğim. Benim burada söylemek istediğim bu ülkenin mafyaya değil, bilim insanlarına gerçek siyasetçilere gerçek işadamlarına ihtiyacı var. Kardeşlerimden tek ricam okuyun ve birbirinize sahip çıkın” dedi.
https://mobile.twitter.com/TuhafAmaG...899584/video/1
Antony Joshua, Klitschko'yu dagitmis be ya...
Guzu yine kabasından sıyırırken sıvamışsın..
Türbülans uçak kanatlarında kullanılır..
Aerodinamiğin temel hatta girişidir..
Kanat ucu vorteksleri üst kanatta türbülans yaratır..
Türbülans basıncı düşürür..
Kanat altında sabit akımın basıncı yüksek kaldığı için tonlarca uçaklar uçar..
Sen türbülanssın Kuzu ve basıncı düşürüp alttaki uçacaklara üstünlük sağlıyorsun..
Aerodinamik matematik , matematik ise hayattır.. Değişmez gerçeklerdir..
Senin geopoliticsler göreceli yani kandaki promille değişir..
bizim iş matematiktir .. Net skora bakar..
Bıkmış ağa mezbaha girişinde pıçakları bileyliyor..Tırları yükle kaç...
Dogru olup olmadigini kontrol etmedim. Chp dedigine gore dogrudur yuksek ihtimal.Alıntı:
4s
Murathan Askerî @fethulberk
CHP'nin son KHK tepkisi:
"Tamam subay, akademisyen atıyorsun anlıyorum da Evlilik programlarını niye kapatıyorsun"
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...mi_yapti_.html
Dogru imis. Apo'nun avukati konusmus.Alıntı:
KHK'ler için CHP'den ilk açıklama: Darbeyi evlilik programları mı yaptı?
Resmi Gazete'de 689 ve 690 sayılı KHK'leri eleştiren CHP Milletvekili Tanrıkulu, " Darbeyi evlilik programları mı yaptı? OHAL, evlilik programları nedeniyle mi ilan edildi?" dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel' de yayımlanan KHK'lere ilişkin, "Rezaletin son perdesi" değerlendirmesinde bulundu.
http://www.cnnturk.com/dunya/son-dak...abd-aciklamasi
Yaaaaaa...1, 5 yildir Abd ve Rusya'nin karsi karsiya gelmeyecegini yazip duruyorum. Defalarca tekrar ettim. Daha 15 gun once Abd, Esad'i vurmamis miydi? Ne yazdim: Masal...Alıntı:
Intertass haber ajansının göre, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye'de ABD ile tam işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
Yukaridaki haber, Tsk'nin Suriye sinirina zirhli arac yigdigi haberinden sonra geldi.
Perincek ne anlatiyor bu ulkede?
Jeopolitik boyle birsey iste....
Boyle birsey olursa, tum yazdiklarim dogru demektir...Olmaz herhalde...Emin degilim...Alıntı:
İlhami Işık @dunya20101
Evlilik programları kaldırılamıyor. Kimseninde kaldırmaya niyeti yok.bilin diyorum
Abi, gül gibim adama; diktator, Hitler deyip durular.
Lem 15 gun once yazmadin ni, Tayyip agam evlilik programlarini kaldiramiyor deye.
Tayyip agam malufati elinde, demokrasinin yolunda bir adamdir abi.
Bu Chp ile Hdp, bir de bu pelikanci Akpliler bir olmuslar, bunnara Ysk da dahil, secimlerde hile yapmislar, unu da Tayyip agamin ustune yikiyorlar.
Dayan bre Tayyip agam...Lem adamcagizdan ne istiyonuz oglum?
Abi ben size dimedin mi, referandumdan hayir cikti deye...
Lem obur forumda yazmadim mi, Hulusi Akar'in asil memleketi neresi deye? Hatta soyle yazdigimi cok iyi hatirliyorun: 150liklerin memleketlerine bakin.
Bakin yakin zemanda 8nu da iliskilendirecekler.
Ne yaziyosan cikiyor abi...Cikmayan birsey soleyin be ya?
Gelecegi goruyon abi ben, Allah ele yaratmis...
Her alanda analez yapilir...Gelecekte ne olacagi yuksek ehtimalle tahmin edilir.
Temızlık yapa yapa gıdılecek,bence plan tıkır tıkır ıslıyor. Surıye konusunda bızımle de masaya oturmak hatta davet etmek zorundalar,bunu onlar da cok ıyı bılıyor. Reıs ınce putın, sonra da trump'la gorusecek ve bu ıs tatlıya baglanacak bence. Ama gecıcı mı olur kalıcı mı olur bılemem. Enerjı korıdorları artık hayata gecmek zorunda. Israıl yol arıyor kendıne. Turkıye olmadan guneyden kuzeye, dogudan batıya hıc bır nakıl yapamazlar. Hatta kıbrıs olmadan da yapamazlar.Yalnız 2018'den cok endıselıyım. Krıze ne sebep bulurlar onu bılemem.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referandumda olasi 4 sonuc vardi.
Evet, Hayir, saibeli Evet, saibeli Hayir...
Bu 4 secenekten Tayyip agam icin en kotusu hangisidir?
En kötüsü "hayır"
En iyisi "şaibeli hayır" bu çıksaydı "mağdurum ben mağdurum" slagonu eşliğinde dombırman müzikli erken seçim olurdu...
http://www.ntv.com.tr/teknoloji/fizi...qkWaGe0oIH9mIg
Alıntı:
Fizikçiler 'negatif kütle' gözlemledi
Alıntı:
Araştırmada yer alan Profesor Michael Forbes, "Negatif kütle söz konusu olduğunda, ittiğiniz şey size doğru hızlanır. Sanki rubidium görünmez bir duvara toslamış gibiydi." dedi.
Hındıstana gıderken, Reıs Bır gece ansızın gelebılırız deyınce, Akar pasa cok manalı tebessum edıp kafa salladı :)
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ver mehteri Ayvama ,, ver mehteri Guzuma ,, ver , verrrr ::))
Agam nerdesin baralari mi eziyor....biz sustuk geleceği gören beyaz adam...bir tek sen konuş...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deve tuzagi...Deve tuzagi...
https://youtu.be/VEGPVS1VM34
Kankardes sagdan teke dalarken, Baybora, Kankardes' i çatalkapan baglamistir. Urgancilarrrrr ayirin ulla develeri...ha ha ha uleynn su guzellige bak...
Abi deve tuzagi çok karisik bir duzzaktir...Deve gulesini bilmeyen annamaz. Sinci daha sevincek bir sey yok.
Sinci bu yarin dikleme yesil yapabilir emme netice degismez...
Neticede sovanin cucugunu ayvagobelek nuri yer...
Bizzzz suya derin bakanlardanz...
Jeopolitikciyiz biliyon nu?
Sizzzz deve dotu yaglayanlardansiniz....
Yerekapaklanasicalardansiniz...
Osmancık pirincinin gucunu goreceksiniz...
ayvacıom dil altı hapını aldın dimi yatmadan:) pek iyi görmedim seni
nöri bey,
hakkatten suriye için Türkiye, rusya ve iran anlaşmış mıdır?
eğer öyleyse, amerikaya rağmen böyle bir şey mümkün müdür?
acil analiziniz lazım.
Venedikli milliyetci demagog Michael Dibbin'in Olu Lagun romanindan:"Gercek dusmanlar olmadan, gercek dostlar olamz.Ne olmadigimizdan nefret etmedigimiz surece, ne oldugumuzu sevemeyiz. Bunlar 100 yildan fazla suredir devam eden duygusal kesitten sonra buyuk bir istirapla yeniden kesfettigimiz eski gerceklerdir. Bunlari inkar edenler ailesini, mirasini, kulturunu, dogustan kazandigi haklarini ve hatta kendilerini inkar etmektedirler. Bunlar kolayca affedilecek seyler degildirler."
Ayvagobekli Nuri herseyi inkar edebilir, hangi cilgin Ayvagobekliyi affedecekmis?
Demek ki; kimliklerini arayan, etnik durumlarini yeniden kesfeden halklar icin dusmanlar olmazsa olmazdir. Boylece fay hatlari ortaya cikar. Potansiyel olarak en tehlikeli dusmanliklar, dunyanin buyuk medeniyetleri arasindaki fay hatlarinda yer alirlar.
Bugun dunyada yaklasik 190 devlet vardir. Medeniyet sayisi ise, tartismali da olsa, yedisi artik varolmayan (Mezopotamya, Misir, Girit, Klasik, Bizans, Orta Amerika, And) ve besi yasayan ( Cin, Japon, Hint, Islam ve Bati) enaz 12 temel medeniyet vardir. Ek olarak kaynagi Bizans olan, Ortodoks Rus medeniyeti vebazilarinca Bati medeniyetinin bir alt kolu sayilan Latin Amerikayi da bunlara ekleyebiliriz.
Doguluyuz ve Islam medeniyetinin bir parcasiyiz. Tanzimati saymazsak 100 yildir Batililasma ve modernlesmenin pesindeyiz. Oyleyse bati medeniyetine bakacaz.
Bati medeniyetinin M.S 700-800 yillarinda dogdugu kabul edilir. Bati terimi bugun butun dunyada, eskiden Bati Hristiyanligi olarak adlandirilan seyi tanimlamak icin kullanilmistir. Bu durumda neyin batisi diye sormak gerekir.? Cin tarihinde Bati denilince Hindistan akla gelirdi. Halbuku Japonyada Bati denilince Cin kastedilir.
Tarihsel olarak Avrupa medeniyeti bati medeniyetidir. Modern anlamda bati medeniyeti denildiginde, Avrupa-Amerika yada Kuzey Atlantik medeniyeti anlasilir. Avrupa, Abd ya da Kuzey Atlantik haritada bulunur ama bati bulunamaz.
Bati terimi, batililasma kavramini dogurmustur. Bati terimi ayni zamanda batililasma modernlesme kavramlarinin ayni anlama gelmesi yanlisina da sebep olmustur. Tabi bunun yanlis oldugunu soylemek dogru olmaz. Bati yayilmaciliginin ustunu ortmek icin cok ince hesaplanarak yapilmistir.
Bati medeniyeti ortaya ciktiginda hatta 1500lu yillara kadar hic de modern degildi. Cin, Hint ve Islam medeniyetlerine gore cok daha geriydi. 1700-1800'lu yillarda modernlesti. 1100-1200'lu yillarda Paris; 7-8 bin insanin yasadigi, birbirine yapisik ufak, tuvaleti olmayan binalar, dar ve camurlu sokaklardan olusan, insanlarin gece lazimliklara zicip, sabah bu lazimliklari, evlerinin camlarindan sokaklara boca ettigi pis bir koydu.
Devap edecegim...
Buradan hareketle direk sonuca gitmeye calisacagim.
Batinin yukselisini defalarca yazmaya calistim. Ronesans, reform, sosyal ve siyasi yapi, sinif catismalari, ticaretin ve kentlerin gelismesi, iktidarin birbirini ezemeyen gucler arasinda dagilmasi ve ortaya cikan muhaliflerin popolarini dayayacak guclerin olmasi vs...
Ek olarak, 20.yuzyilin onemli siyasi ideolojileri liberalizm, sosyalizm, anarsizm, korporatizm, marksizm, komunizm, sosyal demokrasi, konservatizm, milliyetcilik, fasizm, Hiristiyan Demokratliktir, bunlarin hepsi de bati medeniyetinin urunleridirler. Baska hicbir medeniyet onemli bir siyasal ideoloji yaratamamistir. Buna karsilik bati da temel bir din uretememistir. Dunyadaki buyuk dinlerin tamami batili olmayan medeniyetlerin urunleridirler.
Bunlar tamam ama batinin yukselisindeki en buyuk paylardan biri de Calvinizm'dir. Pek coklarinca faşizan gorulebilir ama duzen, intizam, egitim ve disiplini saglamistir. Bati; disiplinli iş ahlakini, orgutlu yapisini, saat gibi calisan kurumlarini Calvinist felsefeye borcludur.
Neticede Bati Medeniyeti dunyaya hakim oldu ve modernlesme yoluyla tum dunyaya yayildi. Batinin yayilmasi, batili olmayan toplunlarin modernlesmesini ve batililasmasini tesvik etmistir. Bati yayilmasina, batili olmayan toplumlarin elitlerinin yaniti 3 sekilde olmustur.
1- Hem modernlesme hem de batililasma reddedilmistir.
2- Her ikisi de benimsenmis ve kabul edilmistir.
3- Modernlesme benimsenip, batililasma reddedilmistir.
Baslangicta her ikisini de reddeden ulke Japonya'dir. Batililarla temasa gectigi 1542'den 19.yuzyilin ortalarina kadar batiyi reddedici tutum izledi. Sadece modern silahlarin alimi seklinde sinirli bir modernlesmeye izin verdi, Hiristiyanlik dahil, bati kulturunun ithalini cok sert bicimde yasaklamisti. 17. Yuzyilda butun batililar Japonyadan kovulmustur. Bu durum, 1864'de Meiji restarasyonundan sonra sona erdirilmistir.
Yine baslangicta her ikisini reddeden ulke Cin'dir.
Japonya ve Cin sonraki donemlerde "modernlesmeyi benimseyip, batillilasmayi reddeden" anlayisla devam ettiler. Bunavreformist anlayis adi verildi. Modernlesmeyi toplumun yerli kulturunun temel degerleri koruyarak gerceklestirmeye calismaktir.
Japonya basarili oldu. Bunu yaparken sloganlari :"Japon ruhu, bati teknolojisiydi." Cin de basarma yolunda onemli adimlar atti.
Hem batililasmayi hem de modernlesmeyi kabul eden ornek Turkiye'dir. Kemalizm, modernlesmeyi gerekli gorur ki bu dogrudur. Ama Kemalizme gore modernlesmek icin batililasmak sarttir. Bu varsayima gore modernlesme ve batililasma birbirlerini takviye ederler. Yerli kultur modernlesmeyle uyusmuyorsa kaldirilmasi veya batililasmaya karsi cikan etkenlerin yok edilmesi gerekir.
Kemalizm karsimiza iki tezle cikar.
Kemalist tezin ilimli bicimi; "Batili olmayan toplumlar, batililasarak modernlesebilir"der. Icinde yasadigimiz icin biliyoruz ki bu tez kanitlanamamistir.
Asiri Kemalist tez ise," Batili olmayan toplumlar, modernlesmek icin batililasmalidir" der. Bu yanlistir.
Sonuc sudur: Kemalizm olmaz. Islamcilik hic olmaz. Orta Avrupa laikligi farzdir. Sunni Islamin modifiye edilmesi disinda bir yol goremiyorum. Son 14 yildir yapilan da budur.
Nori Başkannnn?
Nerelerdesin?
Hiç işin gücün yokmu bu yaştan sonra deve güreşine gidiyorsun ?
Hemde bacağına Tanganı geçirip..
Yoksa,,yoksa,,yoksa,,,
O hayvan herifler seni tangayla yakalamışken tacizmi ettiler?
Yapma,küsme hayata..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=996&page=114
Göbekli ayvam benim :kahkah:
napıyon bea dağlarda ...timsahdan girdin deveden çıktın:rules: fasulyadan girdin sovanın cücüğünden çıktın :he:
112500 şortların üstüne su da içtin mi ...sovuk olanından :dvr::dvr::dvr:
Hubar dediğin bööle olur bea :rules: zuhahahahahaaa :he:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=545&page=215
Seni severim bilirsin ,iyi niyetlisin bilgilisin hörmetlisin ..gözlerinden öperim ...Sevgiler :)
Suriye de ayva yemeye gitmiş diyola... Yakında taze haberlerle döner..
Nerdesin dostum ...çok ozlettin...o kadar alıştık ki ...beyaz anasonlu şu gibisin...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abiler yeraltinda mahzur kaldim. Mesajin geri kalanini sildim be ya...Yannis anlasilma felan olur...