ahhh canım eşe dosta vermeye başladın he mi. Ben o ayak oyunları Kardemirde çok gördüm. Aynı o da böyle dip destekte idi
Printable View
ahhh canım eşe dosta vermeye başladın he mi. Ben o ayak oyunları Kardemirde çok gördüm. Aynı o da böyle dip destekte idi
haa bu arada sabah bıraktığın gapı bile kapatacaksın hacı baba. o illa kapanır
Bu speklerde aşağı çekmek isteyip de çekemeyince eşe dosta 10 bin 10 bin verme alışkanlığı var ya karnım ağrıyor gülmekten. Bi de bu 10 bin lotu küsuratlı bölüp veren var ki o daha süper. 1366 ile 8634 toplanınca kaç ediyor spek efendi.
??? Hala daha yerimizde saydırıyor bize spek efendi. Ya yukarı ya aşağı. Bir hareket yap. Daha da aşağı sürmezsen ben sana burdan mal vermem.
malı kıyıp da satışa da koyamıyor. 1,36 ya bastığında KY nin satış yazmasını bekliyor. Çok cimri çıktı bu aga. İki defa bastı aşağı ikisinde de malı aldılar. Bakalım üçüncüyü deneyecek mi?
ve üçüncüyü de denedi. Satışta 9400 lot var. Bakalım üstün ekleyebilecek mi? Yoksa yine KY satış yazsın diye mi bekleyecek
Cumayı hissede bitirmek, GENTS de bitirmek. %3 güzel. Teşekkürler GENTS
Devamı gelir inşallah geçen sene 3 aylikda 5 milyon 800 kar yazmış busene 3 aylikda ikiye katlasin yeter ozaman yolu açılır ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.