-
endeks30 a baktığımda çok kritik bi durumda kapadığını görüyorum. 60 puan dahi eksi açması satışları derinleştirir. ancak tekrar yukarı yapması yanıltmadan başka bişey değildir. endeksin kırmızıyı görmeden hareketlerine devam etmesi ise günü artı olarak kapatmamıza neden olabilir.yukarı aşağı tahteravalli hareketleri olağan bi durumdur..
-
limon bile satmanın bi kuralı vardır.
-
endeks30 önce 28.950 geçecek sonra 29.375 geçecekte LONG olanlar otobana çıkacak. ölme eşeğim ölme yaz gelsin sana yonca biçeceğim:)
-
bu ara GARAN unutuldu:)ben unutmadım ama. 9.57 geçilirse biraz daha yol alabilir ama yine takılacağı yer var.
-
belkide son günlerin en zor piyasasını izliyoruz. ben bugün GARAN a sırtımı dayayacağım. 65 direnç yaptı bunu görüyoruz ancak geçerse arada büyük bir boşluk var roketleyebilir. geçemezse haliyle gevşeme devam eder..
-
ne zor bi oyun. GARAN 65 İ zorluyor. şimdi burda oyun şansa kaldı. 65 geçilir diye düşünen basacak LONG u geçemez diyen çakacak ŞHORT u. bana göre en aydınlatıcı yorum.
-
oyun böyle zararı göze alamayan kazancı rüyasında görür. aslında zararda yazmazdı defalarca yazdığım gibi destek kırdığında yukarı direnç geçildiğinde aşağı yaparak belkide ters pozisyona rağmen karlı bile çıkılabilir doğru yöne girilirdi
yani bu oyunda risk diye bişey yok. yeterki desteği direnci tesbit et. her zaman paçayı kurtarma şansı tanır..
-
yarın mutlaka artı açmalıyız. durum çok kritik. kedi her gün mama yemez satışlar peş peşe gelebilir..