Bekleyen çorbayı içer,,,,
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bekleyen çorbayı içer,,,,
04.11.2016 tarihinde, ekim sonu kap haberinden sonra araştırmıştım. Aynı ada parsel olmayabilir(olabilir de), yanı, yöresi, bitişiği olabilir. Ama özellikleri birebir aynı. Agrita için söylenen herşey söktaş projesi için geçerli.
http://www.hisse.net/forum/showthrea...6#post13803926
Alıntı:
Originally Posted by biresim
Son 20 dakika ak ve garanti verdi aldık valla,,,sorun değil,,,,kim verirse versin biz ne yaptığımızı biliyoruz verirlerse alıyoruz,,,,buyursunlar versinler,,,,
Al al da nereye kadar alicaksiniz mere ediyorum desteğinde tutunacak ki de baksaniza satış ağırlıklı olarak kapattik endex ile birlikte ama nasip olursa haber vs iyi mi acaba diye düşünüyorum. bekliyoruz aldık en tepeden
vay be bir süt fabrikası macerası şirketi nerelere getirdi...
ben milasta oturuyorum sökeye de çok yolum düştü ama söktaşın fabrikasına hiç dikkat etmedim aklıma dahi gelmemişti,ama yol kenarında olduğunu biliyorum,bir daha gitme fırsatım olursa bakacağım,söyledikleri gibi gayrimenkul yapma kararı alırlarsa özel olarak gidebilirim belki
bu hisseyi teknik grafiğe bakarak almıştım ama arsa hikayesi,konut avm beklentisi gibi potansiyeller olduktan sonra artık tekniğe bakılmaz,potansiyel güzel inşallah gerçekleşir herkes kazanır