-
Lotlarla ilgili bir mesele mi acaba? Denemesi bedava... 300 lot ile 4700 lot arasında değişiyor emirlerim... Belki onunki korkutuyordur (25 bin ve üstü mü ki acaba?)... Son tahlilde benim şu andaki toplam malım onun tek seferde aldığı kadar yoktur... Yatırım tavsiyesi değildir...
-
-
1,63 açtı,tam manyak bu:kahkah:
-
Bu seferki Şelale Hanım biraz daha etli butlu olacak galiba... Batı Cephesinde değişen bir şey yok... Yatırım tavsiyesi değildir...Sayın Joker al ellerinden malı da rahatlasınlar, arkadaşlar...
-
ya ÜSTAD lar biri bir açıklama yapabilirmi ne oluyor böyle benim gibi bir şeyden anlamayan biri için kalp ilacı almam gerekirmi ? yada burdan hadi bana eyvallah diyip çıkmalımıyım bu hisseden anlamadım gitti. koyduğumuz 3 lira onda bile gözü var bu adamların.
-
ne bicim tahta bu ya sanki adamlar brüt takasa sokmak icin mücadele ediyorlar
-
Joker full mallamissinizdir artık.
-
Zararı göze alabiliyorsanız, tahtaya bakmayın, eğer alamıyorsanız ya satın çıkın ya da yine tahtaya bakmayın:-)...Bu kağıt kaotik seridir, karadelikten bir farkı yoktur... Belki filler tepişiyordur, ne bileyim ben koalisyon ortaklarından bir kısmı masadan kalkıyordur, silkeleniyordur birileri ya da sıkıştırılıyordur ötekiler vs.. vs.. Bu saatten sonra tavana da yapışsa, yerin dibine de geçse, öncelikli amaçları, maldakilerin psikolojileri ile oynayarak onları bezdirmek ve lanet ederek kağıttan çıkmalarını sağlamaktır. Yükselse de düşse de... İlk harekette dökülmeniz temel amaçtır... Bence bu kez ciddi bir meydan okuma da var sqnki Joker dostumuza... Yatırım tavsiyesi değildir...