Hala yazıyormusun sen,
Batar dediğin hisse euyo ve kardeşleri bak nerelerde ,alan yanar dediğin euyo başta kardeşleri bak nerelerde,
Utan utan utan.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hala yazıyormusun sen,
Batar dediğin hisse euyo ve kardeşleri bak nerelerde ,alan yanar dediğin euyo başta kardeşleri bak nerelerde,
Utan utan utan.
Ya senin yazdıkların 40 kuruşlarda eski forumda duruyor,
Sen o zaman benim yazdıklarıma karşı yazarak millete mal aldırmayıp sattırırken dünyanın beduuasını aldın,özelden sana neler yazıyordu millet neler neler yazıyordu dert yanıyordu,
Şimdide bana inanıp 1.07 maliyetle hisse aldımmı diyorsun ,ozamanda yalancı idin kuzenlerinde milyon lotlar var deyip,şimdide yalancısın eukyo yu şurdan aldım diyerek,
Allah sen ve senin gibi şarlatanları ıslah etsin,
Albatros denen zatın hisse net forumda 40 kuruşlarda ki yazılarını açıp okuyun,
Euyo eukyo ve etyat 40 kuruşlardan almayıp bu seviyelerden alan arkadaşlar birden gazla düşünün,
Namık kemal gökalp 40 kuruşlardan farklı hesaplara malları topladı,şimdi bu seviyelerden umut sarısından hasan meşesine kadar bir çok traderı devreye soktu ,alırken bir daha bir daha düşünün ,bu çakallar 40 kuruşlardan malları topladı ve alsatlarla maliyetleri 40 kuruş aktlarında artık.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Albatros nickli kişiyi iyi tanıyın şuraları iyic e bir okuyun sona kadar neler yazdı neler.
http://www.hisse.net/forum/showthrea...63728&page=554
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
1.07 maliyetle 348 000 lot malı adım dediysem aldım. senin yazdığın o güzel yazılarına inanarak aldım.
diğer küçük yatırımcı arkadaşların da çevresinde ne kadar arkadaş ve dostları varsa aldırsınlar senin yazılarına güvenerek iyi para kazanırlar.
Ben o güzel yazıları 40 kuruşlarda yazdım hemde çok güzel yazılar yazdım,sende 40 kuruşlarda yazdığım o güzel yazılara karşı bu şirket bitti,battık, satın yazılarını yazdın,ben ve kuzenlerimde milyon milyon lotlar var yazdın,
Şimdi benim güzel yazılarımla 1 lerde eukyomu aldın sen,ben o güzel yazıları 40 kuruşlarda yazdım pd dd sine gidecek diye ozaman yazdım,sen ve kuzenlerin çok geç kaldı mal almakla ,olmayan milyon lot yalanlarını bıkmadan usanmadan yazdın,
Şimdide burdan millete malmı aldırıyorsun vay uyanık vay,
Sen buralardan 348.888 lot değil 3 4 milyon lot mal alman lazım kuzenlerinle.
Arkadaşlar…albatros ve ekibi çok tehlikeli daha önce bir çok malda bir çok kişinin canını yakmışlar..eu yo nun yukarı gitmesini fırsat bilerek hazinenin eukyo nun satışına izin vermeyeceğini bildikleri için grup olarak ellerindeki hisseleri bu seviyelerden satıyorlar. Arkadaşlar çok dikkat edin ..Ytd