Printable View
Sn. Webster in tcd'nin son durumuna olan tepkilerini okumak için geldim 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by verytired Sn. Webster in tcd'nin son durumuna olan tepkilerini okumak için geldim 😃😃😃 Suan recep ivedik in filminde holding binasinda at yarisi izler modundayim Lakin sayin yuji 458 paylasmis ama spk sitesinde 397 mk ya denk geliyor Dunku deger 1.386775 Bugunku deger 1.400967
Alıntı: Originally Posted by Webster Suan recep ivedik in filminde holding binasinda at yarisi izler modundayim Lakin sayin yuji 458 paylasmis ama spk sitesinde 397 mk ya denk geliyor Dunku deger 1.386775 Bugunku deger 1.400967 Maşallah TCD, nazar değmesin. Dün öğleden önce girmiştim alım emrini, ne zaman hesapta görürüm acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by investor35 Maşallah TCD, nazar değmesin. Dün öğleden önce girmiştim alım emrini, ne zaman hesapta görürüm acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bugün 14:30
Alıntı: Originally Posted by Sulo Bugün 14:30 Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by investor35 Maşallah TCD, nazar değmesin. Dün öğleden önce girmiştim alım emrini, ne zaman hesapta görürüm acaba? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 14.30 da gorursunuz ustadim Yarin bu vakitlerde sevinc nagralari atarsiniz
Alıntı: Originally Posted by Webster 14.30 da gorursunuz ustadim Yarin bu vakitlerde sevinc nagralari atarsiniz Hep birlikte inşallah [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Sulo Bugün 14:30 Sulom musteri benimdi Olmadi simdi bu kaptin hemen