Çürük ayvayı inekçi osman verdikten sonra bayağı teselli etmişlerdi beni..:drunk: ...
Printable View
sabahtan beri cort yönlü aç kapa yapmaktayım. 108.000 e yaklaştıkça lonk yönüne dönecem aç kapalarda 107.500 altı ise hiç affetmem 10/10 corta geçerim. bugünkü beklentim yukarıda 110.500 civarına gelince ise 5/10 cortlara çıkacam. iyi tradeler...
endeks "çıkar" veya "düşer".. fikrini beyan edersin..gerekçeleriyle.. bu normal..
ama amigo gibi sabah akşam sürekli yukselecek yukselecek dersen komik olur..sürekli yazan birinin pozisyonda olması da inandırıcı değil.. pozisyon büyüklüğünü yaz ki millet masaya kaç jeton koyduğunu anlasın.. tek kontratla oynayan başkadır, vakti çok bol çene yapar.. ama 100 kontrat (ki yaklaşık 1 milyon tl demek piyasa karşılığı) civarı bir pozisyon kontrol ediyorsan bu kadar emin konuşmazsın.. ve önlemlerini alırsın "tail risk" ler için.. daha mütevazi olursun zira bilirsin ki piyasa senden büyüktür..
ayrıca.. burada kimse yukselmez demiyor.. illa yukselecek.. ama ne zaman.. insanlar bunu anlamaya çalışıyor..
Borsanın ne olduğu değil doların ne olduğu şimdilik daha önemli yazın turizm olmazsayi düşünemiyorum bile
Çürük ayvayı sattıktan sonra piyasa daha da düşer demedik. Zaten ayva kalmamıştı kimsede.. Ben de biliyorum yükseleceğini ama hem vakit doldu hem yeni yeni işler ortaya çıkar.:oleyo:
Borsanın düşmesi için bimdeki çok büyük sıkışmanın yukarı kırılması gerekir.. Onunda eli kulağında
Yıllardır süren ÖKÜZ lüğün (Borsa) sonuna geldik belki de...Daha da düşebilir ama eski tad vermez artık. En azından bana...Ben pis ayılık yaptım yıllarca....Gidip hepsini HULK yaptım şimdi..:oleyo:
.
.
.
Kimler geldi kimler geçti..Hiç birisi senin kadar sevmedi..