Hissenin p/d oranı fena değil. Kâr da yapıyor. En onemlisi de defter degerinin altında işlem gören nadir hisselerden. Ayrica su an ki fiyati nerdeyse son 2 yilin dibinde.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hissenin p/d oranı fena değil. Kâr da yapıyor. En onemlisi de defter degerinin altında işlem gören nadir hisselerden. Ayrica su an ki fiyati nerdeyse son 2 yilin dibinde.
Patron galiba hisseyi topluyor.adeta tekeden süt sağmaya çalışıyor .
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.... çocukları işte. Adamlar son günlerde hep son saniyede hisse alıyor. Toplasınlar bakalım. Milleti bezdirip hisse toplayacaklar. Yoksa bu hissenin bu hale gelmesi için somut bir durum yok.
Yazdıklarımız geç yayınlanıyor diğer tarafta burayada yazayım. 1.75 X 3.57= 6.24 TL. amerikalılar hisse başı 1.75 dolardan almıştı şirketi. şuan dolar 3.57 tl. olsa en kötü 6 tl. ederi var diye düşünüyorum.ytd.
Klasik Armada hareketi. Sen 5.55 kadar çık sonra kapanışı 5.32 yap. Az daha 5.27 ile kapatacakti. Pazartesi yada sali 5.20 ye hatta daha asagiya kadar cekilirse hiç sasirmam. Klasik hisse hareketi
Demekki klasik armada hareketinden öte bişeymiş.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarina aldigini verir
Redmi Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik hala güzel duruyor , yarın diyorum acaba bir % 5-10 arası yapar mı ki :) Yarın yapmasa da kısa zamanda güzel bir hareket yapar diye inanıyorum. Aşağıdaki resimde ki görüntü macd indikatörü aylık... https://hizliresim.com/a1EXp2 bu görüntü varsa buradan ekmek yenir :) ytd