Parkme devam eder mi çorbayı kaynattim sayende bugün sana da bı tabak ayırdım pandemiden sonra.
Printable View
Siyasi tercihlerimiz ülkenin ekonomik durumunu görmemize engel olabiliyor
forumda yazıp çizen aktif siyasetin içinde olan sayın ZICO hanım efendi dolar pozisyonu almayıp bistte kalarak üllke gerçeklerini ve piyasayı doğru okuyabilen ender muhaliflerden.
Şimdi bence insanın kendi aile üyelerine karşı bile muhalif olduğu durumlar olur ben hayatta siyah veya beyaza inanmam insan oğlu hata yapar hatası soylenmezse daha çok hata yapar o yüzden iyi dost hatayı söyler kötü olan içinden yıkılmasını bekler , bütün dünya da kahraman kültürü vardır gerçekte ise hepimiz faniyiz ben iyiye iyi derim şahsen kötüye de kötü anlayışım nispetinde , bence insanları muhalif veya yandaş diye ikiye ayırmak topluma da katkı sağlamayip doğru yu görmeyi engelliyor mesela ben bazı konularda muhalif bazı konularda yandasim şimdi ne olacak benim halim 😀😀😀
.
Sağol eksik olma dostum dürüst insansın hayırlı cumalarin olsun.
marbaş
gediğin malını satmış
adi herif kendisi o gün 200k civarı artı.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : Yok
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Polisan Holding’in daha önce özel durum açıklamalarında ve faaliyet raporlarında yayımladığı üzere' Polisan Holding
%100bağlı ortaklığı Polisan Yapı’nın mu¨lkiyetinde olan, Pendik, I·stanbul’dayaklas¸ık 173.000 m2bu¨yu¨klu¨gˆu¨nde bir
alanayayılan arsasında yapılacak proje ic¸in, Dop Yapı Mimarlık I·ns¸aat Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Ltd.
S¸ti.(“DOP Yapıâ€) ve Dap YapıI·ns¸aat Sanayi ve Ticaret A.S¸. (“DAP Yapıâ€) Ortak giris¸imi ile bir so¨zles¸me
imzaladığınınduyurulduğu, So¨zles¸meye go¨re, DAP Yapı-DOP Yapı ortak giris¸iminin %66,PolisanYapı'nın %34 oranında
hissesiolan "Kat Kars¸ılıgˆı" projenin imar c¸alıs¸masının devam etttiği belirtilmişti. DAP Yapı, belediye ve kamu
kurumlarınezdinde, inşaat ruhsatını alabilmek üzere, revize imar planlarının sonuçlanmasını beklemektedir. Kamuya
açıklananhususlarda bir değişiklik ortaya çıkması durumunda ilgili tebliğ düzenlemesi uyarınca kamuyla
paylaşılacaktır.
yetesiye var yattık bekliyoruz.
Haklısın düzeltiyorum ,militan muhalif anlayışına toptan karşıyım , kendilerine de Allah fırsat vermesin. Aslinda alternatif de de alternatif olacak bir şey yok herifler akşam olsada gitsek rakı içsek derdinde s..çtilar içine yıllarca, hala aynılar, berhan şimşek gibi hutbeyi dinlemeden farzı kılıp cumadan giderler 😀. Ben Mars'a gideceğim ilk seferle fırsat olursa 😁.