846.000 ortak.
Hadi bunun 800.000'i anlamiyor, halka arz diye girdi, 3-5 tavandan sonra satsin.
Ama belki 46.000'i bu isi cok iyi bilen adamlar.
Printable View
846.000 ortak.
Hadi bunun 800.000'i anlamiyor, halka arz diye girdi, 3-5 tavandan sonra satsin.
Ama belki 46.000'i bu isi cok iyi bilen adamlar.
gece yarısından sonra tavandan al emri verimiştim aynı saatte verdıgım baska ılanlar hala borsada dururken . bundaki emir il seansın baslarında gerceklesmedı dıye yaktı ışıklarını
Şirket sahibinin bugünkü röportajından...
“Şu an Borsada en çok hissedarı olan şirketiz. Buna baktığımızda herkesin güveninin sorumluluğunu hissediyoruz. Biz normal bir üretim sistemi yapmıyoruz, biz aslından teknoloji ile teknik graniti yorumladık. Dünya ihracatında geliştirdik ve halkımızı da “Yapacağımız yatırıma ortak ediyoruz.” dediğimizden dolayı bu kadar katılımcı olduğuna inanıyoruz.
Yaklaşık 850 bin kişi şu an hissedarımız, parasal olarak 2,5 milyara yakın bir talep geldi. Fakat biz daha çok yatırımcı sayısına bakıyoruz. Bünyemizde daha çok küçük yatırımcı olmasını ve onların daha çok kazanmasını istiyoruz. Yatırımcı sayısında kalıcılık istediğimiz bir şey, bu sayı 850 bin ise, bu sayının 850 bin olarak devam etmesini isteriz.”
Bakalım hespini Info mu toplayacak son tavanlara kadar. 🙂
Tavandaki Lot sayısını paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum..