Koç grubu otomotiv hisseleri için ne düşünüyorsunuz? pandemi öncesi froto ve ttrak 300'lere, otkar 600'lere gözünü dikmişti. şu an 200 ve 370'lerdeler.
Printable View
bir de tavan giden hisselerde bir dönem 18.10'da emir verip ertesi gün alabiliyorduk. halka arzlarda da tavan bozmadan evvel alım yapmak şansı oluyor mu bireysel yatırımcıda? kurumsallar takaslarda görünüyor ancak bizim emir vermemiz fırsat yaratır mı ilk 3-4 gün onu merak ediyorum.
Bende yarın piyasa emri verip şansımı deneyeceğim. Halka arzda hepi topu 11 lot vermişler yüksek talepten dolayı, belki yarın bir fırsat çıkar. Çok ümidim yok gerçi.
Şu anda yarın için emir verebilen var mı?
Bilmediğimden Soruyorum Mesela yarın tavan gidecek ve örneğin tavandan alış emri girildiğinde en çok hisse girene mi yoksa ilk emir verene mi neye göre veriyor merak ettim
-Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir
emirlerin borsaya iletim sırasına göre alım yapılır ama burada önemli nokta sizin emri girmeniz değil emrinizi aracı kurumunuzun biste iletme saati önemli. atıyorum siz girersiniz emri ama kurumunuz 2-3 dakika sonra iletir o arada geçen sürede başka kurumlar emir iletirse onlara gider.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik yatırım da çalışan dan öğrenmiştim 1 milyon tl emir verenlere özel komisyon karşılığında emri ilk sıraya alındığı söylemişti YANİ 1 milyon tl paran varsa ilk tavandan hisseyi Alma şansın var ilk sıra sana veriliyor belirli bir ücret karşılığında oluyormuş bu