Umurunda olmaz. Her yerde var bu Şahocuğum bize mahsus bir durum değil. Ha, iyi mi yaptı dersen tabikine değil. Tamamen teknik ifadeler içeren bir metin, İsmailciğim bunlardan zerre anlamaz :) muhtemelen önüne ne geldiyse aynen gönderdi KAP'a.:)
Printable View
Ben almanlar ile çalıştım, şeffaflık ve itibara çok önem verırıler.. bakın bu paylaşımların altıan olumsuz yorumlar yazılmaya devam etsin, bu iş sözleşme iptalıne kadar gider... bu lafı mı unutma.. dunku kap' da şimdilik a1 lıfe dan. rtalbe gıden bır ızahat yapın talebının sonucuydu..yukelnım devam etsın bak gör neler oluyor
Valla ben ne zamandır diyorum. Bütün şirketlerde tek bir yatırımcı ilişkileri görevlisi ile global şirket olunmaz. Zaten Muratçığımın da böyle bir hedefi ya da niyeti olduğunu düşünmüyorum. Satsın A1 Yaşam'ı, yapsın çağrıyı alsın bütün malı sonra götürsün kime verirse versin. Biz de A1 Capital ile yolumuza devam edelim. Zaten, (şayet) RTALB'deki A1 Capital paylarını halka arz ederse bunu yapacak demektir.
SPK'nın bu işi eşek eti gibi uzatması konusunda sizin fikrinizi alabilir miyiz sayın Şaho ? En son 1 haftada gelir bu onay diyordunuz netekim.:)
15.10.2021 tarıhlı a1 kapıtalın sermaye artırım ve halka arz basvurusu baslıklı kap' ı ilaveten 18.10.2021 trıhlı spk ya basvuruldu kap' ı bana sankı hem sermaye artırımını hemde halka arz başvurusunu aynı anda yaptı gıbı gelıyor.. aksı halde aynı sekılde sermaye artırım kararı alan a1 pyş nın onayı neden 2 gunde geldı ? ben bır haftada gelebılır dedım, bazı arkadaşlarda 40 gunden once gelmez dedı. pekı sorarım a1 pyş nın onayı neden 2 gune geldı.. ?? ıkısıde halka kaapalı ve baglı ortaklık şeklınde.. eğer dedıgım gıbı olduysa murat kurula ızahnameyıde gonderdım eş zamanlı a1ın halka arzı onayı bultende gelırse .. yuh artık derım boyle bılgı saklanmaz
tereddutlerı olan o kap bılgılerını satır satır, teker teker tekrar okusun. enteresan muglaklıklar var.. belkıde murat arz başvurusu bıle yaptı ve spk bultende a1 kapıtalın arz fıatı belırlenmıs onayı gelecek !!
Ne kadar uyuz insan var..Burada yazilanlari investing paylaşıyorlar. .şimdi twitter paylasmis. ..sızma var...https://twitter.com/muratgulerfc/sta...344764420?s=20