-
Bir şahıs var, kendi şirketi sürünüyor, yatırımcıları sabah akşam küfürler yağdırıyor. Bu şahsın, geçmişte üst düzey görevlerde bulunduğu diğer iki şirketten biri Alctl.
Bir diğeri de Vestl. İçinde Vesbe nin % 80'ini, Nikel-Kobalt madeninin %50'sini, İHA üreten Lentatek'in %35'ine sahip olup, 920 milyon dolar marka değeri olan Vestel, 20 milyar TL. (740 milyon dolar) piyasa değerinden işlem görüyor. İlgili şahsın kendi şirketi ise Kront..
-
5G ihalesi ertelenip duruyor.Bilanco gayet iyi bakmasını bilene. 5G senesi altın sene olabilir.
-
Bence ülkenin 5G ye şu an ihtiyacı yok. İleride 6G vs geçiş olabilir ama cook ileride ..
Şu an Huawei ürünleri egemen, özellikle TTmobile alt yapısında..diğer 2 operatörde de büyük oranda bu ürünler kullanılıyor.
Yani Nokia-Alcatel veya diğerlerinin fiyatta ve hatta teknolojide (yurtiçinde) rekabet şansları az bana göre... Nokia diğer ülkelerde ihale alabilir, bunda sorun yok.
Telekomünikasyon sektöründe 14 yıldır çalışan birisi olarak yazdım.
-
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
xyz
Hisse ölmüş demekki
Ölmedi hisseee, ölü numarası yapıyor.
-
Tekniği olgunlaşmış durumda. 101 altında işlemler başlamazsa yukarı yönelimi ile indikatörler al konumuna gelecek teknik olarak izliyorum.
-
Hisseye alış girdikçe aşağı basıyor tahtacı