ağalar reyiz pahalı satan yerleri protesto edin deyi
ayfon almayın US de 100 dolar burada 250 dolar demekki satıcı bizi öpüyor
Printable View
ağalar reyiz pahalı satan yerleri protesto edin deyi
ayfon almayın US de 100 dolar burada 250 dolar demekki satıcı bizi öpüyor
https://youtu.be/V8w3TJpOxOQ?si=ViNs24ZrIJYk4x1S
ayasofi üstadım yapay zekadan anlayan yok mu?
nuri abinin yerine memed abinin sıfatını montajlasa:kahkah:
Turkiyede su an en ucuz sey dolar
Alabildiginiz kadar alin depolayin
sudan havadan daha ucuz Cumhuriyet tarihinde boyle ucuzluk gorulmedi
Millet vize istemeyen ulkelere tatilde rekorlar kiriliyor eline yesil pasaportu alan tayland yunanistan karadag otelleri doldurdular. Otel sahipleride saskin Yunanistan issiz kimsenin gitmedigi adalardan bile para kazanmaya basladi
Herkes mutlu valla
Yılın ilk çeyreğinde gelecek gpon fiber ... Mahallenin tamamı projelendirildi, sayemde koca mahalle fibere kavuşacakmış. Gelsin de ben ne kadar durucam konyada bilemiyorum artık.
THY yolcunun biri fenalasti diye Maltaya zorunlu inis yapiyor. Iki yolcu bunu firsat bilerek ucaktan kaciyorlar ve arazi oluyorlar
Adamin depar atisina bakin.
Adamin Fas'a gidecek tatil yapacak kadar parasi var ama ayni adam firsatini buldumu AB ye kacak giriyor
Ulan fakir naapsin emekli naapsin?
kacanlar Turkte olmayabilir tabi
Vay anasini
https://www.instagram.com/reel/DEas0...RlODBiNWFlZA==
S. P. Nuri Alço'ya operasyon nasıl yapılır dersi vermişti olayı hatırlamakta faide var:
S. P. , Nuri Alço'nun genç kızları, ilaçlı gazoz ve disko tekniği ile pudra şekerli küt böreğine müptezel yaptığını öğrenir.
Bunun üzerine S. P. Bana Nuri Alço' yu bulun der, S. P. nin sevenleri ,dost, arkadaş ve akrabaları gece kulüplerine akın eder, Nuri Alço günlük mesaisinde ve gazozu konulacak ilaç miktarını hassas Terazi ile ayarlamakla meşguldur.
Dost ve arkadaşlar, Nuri Alço' ya abi sana bi şey diyecekmiş gidelim tekniğini dener ama Nuri işim var deyince, dostlar şişeyi gösterirler Johnny Walker şişesini gören Nuri hemen kabul eder.
Nuri operasyon bölgesinde çırılçıplak soyulur yüz üstü masaya yatırılır, komşu kasaptan alınan et dövme metal aleti kumaşla güzelce sarılır, S. P. gelir Nuriyi et dövme metali ile anası görse tanıyamayacak hale gelinceye kadar evire çevire benzetir.
Nuri abi canımı bağışla ne istersen yapayım diyebilir bu sayede kürkü kurtarır ama 3:ay sıvı gıda ağzına tutularak beslenir. Nuri tövbekar olmuştur artık.