elinde 1 lotu olmayan kişiler elinde binlerce lotu olanlara akıl vermeye kalkıyor......derdiniz nedir anlamadım....hele bi lotunuz olsun öyle oturun masaya....
Printable View
elinde 1 lotu olmayan kişiler elinde binlerce lotu olanlara akıl vermeye kalkıyor......derdiniz nedir anlamadım....hele bi lotunuz olsun öyle oturun masaya....
Şimdi sen gel durum böyleyken bu adamın yaptığı gayrimenkul hesabına güven.
Bilgim olmamakla birlikte oradan da koca bir fiyasko çıkma ihtimali yüksek.
O kadar halka açık gyo hisseleri ve bunların arsaları stokları gökdelenleri avm leri varken ve 10 da bir fiyatlanan gyo bile varken gıda şirketinin karlılığını değil de gayrimenkulünü konuşmayı ahlaksızca bulurum ben.
hisse net arşivine gidip acemşahın tüm gönderilerine ulaşıp okuyabilirsen.....sorduğun soruların cevaplarına ulaşırsın....bilgim yok ama fiyasko olabilir diyorsun....gyo şirketleri ile bunu karşılaştırıyorsun....bir söz var alimi ancak alim tanır......gidecek çok yolunuz var......en azından edepten başlayabilirsiniz.....
Umarım yakında hayırlı olsun derler...
“Kirada 40-100 bin liraları duyunca şaşırıyorum†- Dünya Gazetesi
[IMG]https://i.hizliresim.com/68nmfxv.jpeg[/IMG]
Gıda şirketini yönetenler çok ahlaklı olunca zararda olan mağduriyeti olan vatandaşta bi çare gayrımenkul hesabı yapması ahlaksızca mı oluyor? Kendi adıma ileride izmirdeki arsası için olası bir değerlendirme veya bir gyo ortaklığı neden olmasın diye düşünüyorum.
Benim yazmamla olacak işler değil zaten.
Hem gıda işini düzeltsin hemde farklı projelerle yan gelir elde etmesine kim itiraz eder.