2.20 lerden aldığım Krdmd leri 2.70 üzeri kademe kademe verip Nuh ekliyorum, kerizler burda tutmaya devam etsinler 😀
Printable View
2.20 lerden aldığım Krdmd leri 2.70 üzeri kademe kademe verip Nuh ekliyorum, kerizler burda tutmaya devam etsinler 😀
Yazık ettik Kardemirlere 😀
Neyse yarısı duruyor elimde, olurda 5-6 ya giderse bu uyuzu yine buralardan alabileceğiz sanki.
Yok yazık etmemişik, %10 dan eksiye düşen Krdmd, yine en güvenli liman burası, taş 🧿 taş
KAP Bildirimi:
19 Mart 2019 günü Nuh Çimento pardon Nuh Holding hisse senedi üzerinde 7,15 ile 7,18 fiyat aralığında toplam 700 lot hisse tarafımdan alınmıştır. Bu alımlarla Nuh Holding sermayesindeki payım %0.00004 seviyesine ulaşmıştır. Böyle mal bir tahta yapıcı olduğu sürece alımlarım devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur 😀
Bu olsa olsa toz olur.. Ne taşı..
Bir de bu patron bozuntuları hanidir alım yapıp bildirmiyorlar..
Çimentocular tarihlerinin en tembel ocak-şubat-mart aylarını geçirmiş olabilirler mi beaa!
bende zarar yazacak ilk sağlam bilançoyu bekliyorum :party:zaten
şöyle sağlamından alalım mallarımızı paket yapalim geleceğe.
Zarar yazması çok zorda, belki elimizdekileri geri almak için bilanço oyunlarıyla, genel yönetim giderlerini azdırarak falan bi ihtimal. O zaman içinde B planımız hazır, bırak elimizdekileri satmayı, dolar bazında zaten geberik fiyattan topladığımız malları dahada geberik fiyattan arttırma fırsatını yakalamış oluruz. :)