kağıdı karartmayın beyler. yok bedelli artırım yok dolar yok düşecek bilmem ne.sürekli bu kağıdın beklentili olduğunu hatırlatmak zorunda bırakmayın beni. 2, çeyrek muhtemelen ciddi kar açıklar. (diyanet ihalesi,seçim bereketi,belkide oy pusulası ihalesini alacak bilinmez).açıklanan zararla birlikte negatifliğe dönen ky sayesinde(-ki işin doğası bu) bilançoyu fiyatlıyor. vede beklentiler önceden satın alınır derler 6 aylığı önceden satın almak isteyecek bakalım ne zaman başlayacak buna. daha kurunun satışları olacak,11inde açığa satış yasagı kalkacak. bi durun...madem düşecek satın alttan alın ortalamayı düşürün alla alla.blöf yapmayın lütfen.yıllardır sövdüm olduğum yerde patronunada speğinede gelmişinede geçmişinede. çözdüm ben bunları bunlar al sattan anlıyor bunlar. tiger biliyor burdada yazdım 45bin lot sabit tutuyorum. onu hiç satmaya niyetim yok çoook beklicem onla. birde 15-20bin lotla al sat yapıcam artık. ilk ikisinde başarılı oldum. şimdi 1,23 ten 5bin lot daha aldım satmak için. eğerki düşerse duruma göre 2-3-5 kademede bir alıma devam edicem. bu kadar basit. yıllardır trene bakar gibi baktım yanıldım. herkese bol kazanç.