Sayın Hayek değerlendirmeniz nasıl?
Printable View
Bilanço ayak oyunlarıyla iç edilmiş TİCARİ ALACAKLAR ile gömdüler yine tahtayı sadece güzel olan ÖZKAYNAK BÜYÜMESİ +% 100 civarı,adeta son 3 ay yatmışlar....ytd
dağ fare doğurdu....külyutar ve şaho verdiniz yine gazı millete, ALLAH sizi bildiği yapsın....
rtalb için güzel olan durum kasada nerdeyse 165 milyon civarı para olması. ilişkili taraftan alacakları da dahil edersek 200 milyon parası var.
neredeyse piyasa değerinin 1/3.5 bu nokta güzel
sağlık tarafında istediğimiz kar gelmediğine göre güler içinde demekki istediğimiz kar gelmeyecek.
"yatırım tavsiyesi değildir"
:))))
Özkaynagi kar rajaminin üzerine koyunca, ne kazandığı ortaya çıkar.
Bana göre bilanço olumlu
Şirket büyüdü, değerlendi. Defter değeri mükemmel değişti
Yatırımcıya ise üçün biri verilecek her zaman ki gibi:)))
Hayrlı olsun
125 açıklarsa şaşırmam dedimm böyle bi fasol bekliyordum
Süprizler, şirketin 1 misli büyümesi oldu
Hayrlara vesile olsun
Uzun vadeli yatırımcı için güzel bilanço, kısa vadeci için ise kötü değil
Acı olan şu : 60 milyon kar açıkladığı geçen yıl bugün kabataslak 1 milyara işlem görüyormuş
bugün 115 milyon kar geldi 695 milyona işlem görüyor.
he belki biraz prim yapar işte 800 milyon olur.
kar ikiye katlanmış ama piyasa değeri 200 milyon erimiş oldu! şu an 300 den de bile fazla
neyse elimdeki 1000 lot hisse ile fazla işgal etmeyelim burayı [emoji4] hayırlı olsun diyelim gayet güzel kar geçen seneye göre kıyaslandığında
Mesala sen 150 mılyon kar garantı dedın, aynısını klgyo dada 700 mılyon kar garantı dedın.. rtalb kar 115 mılyon geldı, klgyoda 535 mılyon geldı.. beklentım bu dur dıyede yazmadın kesın ve garantı dedın ? kesın ve garantı ne demek ? bırazcık yuzun kızardımı mı yoksa alışkınmısın ?
yalnız net borç -107 gozukuyor bu şekilde olmasa kar 200m a yakın olmayacak mıydı ?