Bugün yine aynı ********ler işbaşında..........
SATICILAR VAKIF - ATA....................
Ek 16528
Printable View
Bugün yine aynı ********ler işbaşında..........
SATICILAR VAKIF - ATA....................
Ek 16528
hisseyi toplayanlarda bir amaç var mı yok mu inan hiç anlayamıyorum....10-20 kruş için alıp satıyorlar bu bilinçli mi nedir amaç çözemedim gitti.....thyao hem hacim var hem istediğin gibi büyük kazanç elde et....bu gubrf de bu kadar kasmak ne anlama geliyor...çok aşırı bir baskı var...şu ayı piyasasından bir kurtulamadık hala satıp alttan alırım düşüncesinde yatırımcı var.....
Bu beyler bence haberi aldı muhtemelen yarın %5-10 aşağıdan yerine koyacaklar.....
Yine muhtemelen bilanço iyi değil çünkü RAZİ gene tırt... gönderdiği karpayı 1,7 mn....
Aslında sorgulanması gereken razi... orayı kim yönetiyor neden kar etmiyor... ettirilmiyor........
Üre fiyatları amonyak fiyatları bahane değil.... kardeşim işin ne yöneticiysen fabrikanı kar ettireceksin... ya da o pozisyonu fazla meşgul etmeyeceksin..................
tarım kredi birkaç şeker fabrikasına talip olabilir bakan açıklama yaptı...hisse tınlamadı...üzerinde ölü toprağı var...
Hektaş 2017 primini yaptı kar satışlarını da yaptı.
Gördüğüm kadarıyla şimdi de 2018 1Ç beklentilerini almaya başlamış...
Demek ki çok ciro yapan hisseyi değil çok kar eden iyi yönetilen hisseyi almak gerekiyormuş...
Koza alsaydin thy alsaydin toaso alsaydin vestel alsaydin Benim gibi koseydin. Inatlasma ortak dedim. Piyasayla inatlasilmaz
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak forumlara bile takilmiyorum artik. Viskimi yudumlamakla mesgulum.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.