Niye 2 ay
Seçime 1 aydan az var
Eger dediğin gibiyse seçimin ertesi gününden sonrayi niye beklemelilerki 1 ay daha
Printable View
Niye 2 ay
Seçime 1 aydan az var
Eger dediğin gibiyse seçimin ertesi gününden sonrayi niye beklemelilerki 1 ay daha
Yeni yönetimin (mevcut iktidar ya da başka bir parti fark etmez) karar alabilecek prosedürü tamamlaması 1-2 ay sürer. Ancak Mart 2019 seçimleri de başka bir problem, zira arada 8 ay var, bu 8 aylık sürede çok kuvvetli bir acı reçetenin uygulanması zor. Burada bir açmaz var.
Ekonomik krizin yanına birde siyasi krizde eklendi bonus olarak. Başkanlık seçimi belki 1 puan gibi bir farkla rte kazanacak. Çünkü rte için kazanmayacağı seçimi yaptırmaz diyorlar.
Fakat meclis çoğunluğunu muhalefet partileri elde edecek büyük ihtimalle. Yapılan anketlerin çoğunda bu tablo çıkıyor ortaya. Orda bir süpriz beklenmiyor.
Peki bu tabloda rte ne yapacak meclis çoğunluğunuda almak için bir daha erken seçim tarihi vererek seçime gider mi gider. Sonrasını sizlerin hayel gücüne bırakıyorum.
arkadaslar merhaba, tabii konu dolar konusu
dolar alan arkadaslar neden dolari tercih ediyor ?
rezerv para + yuksek faiz oldugu icin mi aliyor ?
isvicre frangi alan görmedim hic, sebebi faizi olmadigi icin mi ?
http://www.businessht.com.tr/ekonomi...li-maasi-vaadi
Bana göre en mantıklı vaatler !! her şeyin pat diye olmayacağını 15 sene içinde olacağını söylemiş