Gene aşağıya gözü dikti bu, emeği geçenlerin yakın zamanda belalarını bulmaları dileğiyle
Printable View
Gene aşağıya gözü dikti bu, emeği geçenlerin yakın zamanda belalarını bulmaları dileğiyle
acayip bir durum var hergün tek bir kurum satıcı oluyor benim tahminim bu sefer yukarı gidecek
ISYAT ( IS Grubu ) Hedge yapmak için bu kağıdı kullanıyor . Yıl başına kadar ( BIST Yukarı ise ) bu kağıda basarlar , Başka kağıtlarda nakit kullanırlar . Sonra sattıkları yere kadar alıp bir üstüne barajı koyup sattıkları malı geri isterler . 4 Senedir aynı şeyi yaparlar , ama hala birileri bu harekete bir anlam bulmaya çalışır .
Kimse bir beklenti bulamasın diye de HER TÜRLÜ HABER in çıkmasını engellerler .
BU durum sürekli tekrar etmektedir .
Başıboşluk hakim.
Ben hala ortada bir spek veya -Dudu hocamın tabiriyle- manip olduğunu düşünmüyorum.
Kimse burayla ilgilenmiyor, mal toplamak veya satmak için oyunlar çevirmiyor.
Bu şirketin halka açık olduğu bile unutulmuş olabilir. Zaten geri alım programına da dahil etmemişlerdi.
Bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete. :(
Syg,
Su-i misal misal olmaz demiştik. Gözde Girişimle ilgili övgü dolu sözlere bir daha bakmak gerekir.
http://www.borsagundem.com/haber/hal...ormulu/1258639
Misal olmayacağı gibi bizi de ilgilendirmiyor. Finans alanının en tatsız taraflarından biri güneşli havada şemsiye tutanların yağmurlu havada ortadan kaybolmasıdır.
Galiba hiçbir zaman da atraksiyon olmayacak. Yatırımcı yeterince bilgi alamadığı için ilgilenmiyor, manip/spek de uyduracak hikaye bulamadığı ( negatif hikayeler dahil) yanaşmıyor, üstüne bir de İş Bankasıyla ilgili anlamsız karşı duruş da var.
Sonuç 400 küsur şirket içinde pd/dd oranı düşüklüğü sıralamasında 26ncı sırada.
Pd/dd piyasanın en az ilgilendiği rasyolardan biri.
Daha düşük pd/dd oranındaki firmalar genelde inandırıcılık sorunları olan veya sorunları olan firmalar.
Forumdan birinin ifade ettiği gibi borsada hiç işlem görmüyormuş gibi değerlendirmek lazım.