Satın satın bi alan bulunur elbet aşama bekliyoruz onları da alırız
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Satın satın bi alan bulunur elbet aşama bekliyoruz onları da alırız
Samimiyetle söylüyorum;
şu topiğin sakinlerinden bazılarının yazdıklarını okuyorum okuyorum,
yine de anlamıyorum.
Valla en fazla 17lere kadar satarlar.Bende bekliyorum bakalım yükselişe geçerse alırım.Düşen kağıdı almıyorum.Aldıkça satıyorlar çünkü.
hacim/düşük-yüksek fiyat ilişkisini döktüğüm excell tablom uzun zamandır ilk kez "AL" verdi.
Kesin aşağı gideriz bugün [emoji4] [emoji2] [emoji4]
İyi günler,
Ulusoy elektrik'te iki seneryo var bugünlerde;
Birincisi spek veya patron güdümlü Gedik yukarı doğru götürecek. Neden çünkü şu an elinde hisse senedi olup zarar da olan kimse yok. (Varsa yazsın) bu sebeple kimse malını satmıyor aksine her geçen gün yeni alıcı geliyor. Malı kaptırıyor.
İkinci ky nin elinden malını almak için halka arz da yaptığı gibi 14-14,50 bandına kadar indirecek. Burada Aralık 10 nuna kadar bekletip yıl sonu ve 12 aylık bilanço beklentisi ile 30 - 45 tl kağıt iyice sıkıştı. Endeks o kadar çıktı hisseler 2-3 e katladı bu sadece normal çıkış seyri yaptı.
Bunlar benim düşüncem kimse itibar etmesin. 20 yıllık gözlem sadece...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum kagit ya aşağıya gelecek 14 lere ivme kazanıp çıkacak yada yukarı gidecek ki satmak isteyenlerin malını alsın çok doğru tespit tebrik ederim Tibet 33 kardesim
18 altına bile salamıyo 14 nedir hacı mal kıymetli şimdi sayıyorlardır lotları oraya gelcek varya millet % 100 mallanır bilirsin bizim KY mala aşıktır kolay bırakmaz :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.