Normalde başka bir büyük firma bu değerde bu miktarda tahsisli yapsaydı, ky ezilir yok olurdu. Ama bu tahsisli fiyatı etkilemedi veya korkulu olarak görülmedi. Bu geçen dönemde ky için karar verme zamanı tanıdı diyebiliriz. Fakat yapılan işin de görülmemiş büyüklükte bir hak gasbı olduğunu da kabul etmek gerekir. Bu yapılan bankada çalışan yada banka ile çalışan bir müşteriye kar zarar getirmedi. Bizatihi sermaye payı alan ona güvenen ortak olan bireye büyük bir saldırı oldu. 50 kg lık bir adil ortaklık birinin 10 kg diğerinin 90 kg olması ile sonuçlandı. Umut tüketildi. 10 kg ortaklık bir gönül alınan bedelsiz ile kimseye zarar vermeden sağlanabilirdi. 7 milyar sisteme girsin, senin payın adet olarak benimki ile eskisi gibi eşit olsun benim payım İçin ben daha sen ilk arz olduğunda 11 dolar vermiştim. Beni tahsisli yaparken bedelsiz ile adet ile koruyabilirdin. Defter değeri karşısında yenik düşmeyeceğim bir model olabilirdi. Bu şirket benim 7 milyar para geliyor ve ben her türlü zararlı çıkıyorum. Dünya bilim tarihi şok içinde.