MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır.
Printable View
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Anayasa Mahkemesi yeni hükümet sisteminin doğasına uygun şekilde yeni baştan yapılandırılmalıdır.
Fayız kac olur acaba.
8 falan olsa bize gelene kadar 6.5 olur...bereket versin... SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten aklınızın ermesi gerekmiyor çünkü bu benim kararım.. Ben sizin yaptığınızı hiç düşünüyor muyum sn refaba. ? :yes:
Ayrıca ben o dönem hala güvenilir değil dediysem ki dedim , ömür billah hisse almayalım demek mi oluyor bu ? O dönem fikrim buydu ve uyguladım su anda da böyle düşünüyorum .. Buralardan satılmalı denildi diye asla bir daha alım yapmayalım mu ? Ayrıca bu yeni halka arz bu aralar halka arzlarda olan hareket malum bu yüzden talep gireceğim
İçişleri Bakanlığı: Ülke genelinde yarın, kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirilecek.
Sayın Medwig, denetimde neye bakacaklarmış.? her hangi bir açıklama var mı? Örneğin mesken haricinde her yerde maske takmak şart dediler. Tek başına araç kullanırkende mi diye sorduk, cevap çıkmadı.
Umarım çekme halatını sormazlar.
Şakası bir yana,
Her bilinçli insan;
İLK ÖNCE SEVDİKLERİNİ SONRA KENDİNİ KORUMALI.
MASKE-HİJYEN- TEMAS aşıdan daha etkili tedbirdir.
Odunsan anlatması zor.