Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Valla ben de 16'dan sonrasını okumamışım.. :oleyo: Nasıl kaçırırım ben bunu.. :vk: Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Haziran demişş. Halbuki dün okuduğumda Nisan gibin gördüm idi, niyeyse :whistling: :kahkah: Ne ayıp şuan uykuda olan daha uyumamış olan yöneticinin arkasından konuşuyorsunuz :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Haziran demişş. Halbuki dün okuduğumda Nisan gibin gördüm idi, niyeyse :whistling: :kahkah: Okuduğun saatin etkisidir, bende 4. Dubleden sonra gördüklerimi karistirabiliyorum :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ne ayıp şuan uykuda olan daha uyumamış olan yöneticinin arkasından konuşuyorsunuz :kahkah: Efendim; siz guneysu'yu uykuda mı sanırsınız :) "Su uyur, düşman uyumaz." daki su değil, bu guneysu! :oleyo: Uyuyorsa ne olayım :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Efendim; siz guneysu'yu uykuda mı sanırsınız :) "Su uyur, düşman uyumaz." daki su değil, bu guneysu! :oleyo: Uyuyorsa ne olayım :kahkah: Emekli maasimi almaya gideceğim dedi ama :yes:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ http://i.hizliresim.com/ZZ37Dz.jpg Ohaaa .... Ağam bunlar napıp duruu Tez bunlar köklerinden kesile :)
Ohhhhoooo..Yattık uyuduk,işbaşı bilem yapdık... Eyi günner... Tükkandayım...
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Ohhhhoooo..Yattık uyuduk,işbaşı bilem yapdık... Eyi günner... Tükkandayım... #hayır'lı işler ağam ... Benim bünye geç saate kadar damnatıp sabah işe gitmeyi kaldırmıyor :) 10 gün istirahat aldımda evde ayaklarımı uzatıp yatıyom.
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA #hayır'lı işler ağam ... Benim bünye geç saate kadar damnatıp sabah işe gitmeyi kaldırmıyor :) 10 gün istirahat aldımda evde ayaklarımı uzatıp yatıyom. Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Çatlasanızda patlasanızda sonuna kadar EVET 16 Nisandan sonra borsa direk 120.000 Kahrolsun bağzı şeyler...... Evet mı hayır mı ? :) :kahkah: