Originally Posted by
gundem
Selamlar... Ben de yağışlı bir günde karadenizin en güzel şehirlerinden biri Rize'den merhaba diyorum.. İnşallah herşeyin en güzeli GLYHO yatırımcıların olur.
Sayın KM'nın katılmış olduğu, holding tarafından paylaşılan telekonferansı dinledim. Bu telekonferansta çok şeyler paylaşıldı, ama benim için paylaşılan bilgilerden 1-2 tanesi daha ilginç ve dikkat çekiciydi. 1'si sayın KM'nın ara ara basın yayın organlarını takip ettiği, basında her yazılan şeye inanılmaması (olumsuz yazılar için)gerektiği, bunun için de holdingin yatırımcı ilişkilerine ve kendisine(nasıl olacaksa:(()ulaşılması durumunda cevap vereceğini söylemesiydi. Diğer ise yanlış hatırlamıyorsam telekonferansın sonunda Naturelgaz ile ilgili söyledikleriydi. Naturelgaz konusunda Karadeniz gazı ve Türkmen gazı gündeme geldiğinde öneminin anlaşılacağını söylemesiydi. Zaten Rize'de Naturelgazın açılışının Çay_kur'un fabrikalarına LNG tedariki için açılmayacağını düşünüyordum. Yanlış hatırlamıyorsam Naturelgazın Rize'deki açılışı için 50 trilyon para harcanmış ve bu açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız yapmıştı.
Bu hissede artık para buldukça küçük küçük lotlarla birikim yapıyorum. Daha önce belirtmiştim, bu hissedeki ve iştiraklerindeki yatırımımı başka alanlara kaydırdım, şimdilerde ise sayın KM'nın bahsettiği, dile getirdiği yılları düşünerek hisse topluyorum(2032)Artık ya Nasip..Hayatın bundan sonra kime neyi nasıl göstereceğini bilemeyiz.
Bir yatırımcı olarak bu hisseye yatırım yapmak holdingin 2032 yıllarına kadar belirttiği koşullardaki beklentileridir. Evet benim açımdan da herkesin açısından da 2032 çok uzun ve daha önce sayın KM ve tahta yapıcının yaşattıkları düşünülünce gerçekten çok zor..Bu zaman dilimi içerisinde ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olaylar büyük bir risk mi? evet. Ama benim bakış açımla değer... Saygılarımla...