Onuda torun tosba düşünsün artık.
Printable View
Hepimiz kaderimize razı olmuş Patron ve Spek ne yapacak sessiz, sedasız bekliyoruz, benim en çok kafamı karıştıran Çemtaş'da son bir haftadan beri ısrarla fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyorlar. İnsanın aklına türlü, türlü senaryolar geliyor. Bucim yatırımcısının beklentilerinden biride cemtaş hisselerinin olası satışı olduğundan önümüzdeki hafta olaganüstü genel kurulda bununla ilgili bir karar çıkabilirmi Roda satışı ile biz bucim yatırımcısına kıyak geçmişlerdi, bizimkilerde onlara kıyak geçebilirmi diye düşünüyorum:drunk:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş :bucım,de aynen öyle:bravo:
Bilanco her zamanki gibi karlı iştirakler her zamanki gibi karlı karda artışda var eeee her sey aynı olunca kar acıklanınca karı beğenmedim ayağına asağı basıs da aynı aynııı tasss aynı hamammm batıcime bakın yıl endusuğü bucim e yakın yerler. Su an ise 9 kusur . bizimki olağanüstü toplantı diye bişey icat ettiler olağanüstü ne varsa? Bakalım göreceğiz
Sözüm ona piyasa uzmanları her sabah 9.22'de endeks tahmini veriyorlar.Bu sabah da bunlardan birisi 1978 puan yukarı tahmin yapmış.Ama kimsenin yabancı satışlarının tam zamanı olduğu ve çok dikkatli olunması gerektiği konusunda tek laf ettiği yok.
Cemtaş ve Bucim spekleri de tabii ki bunu fırsat sayıp verecekler aşağıya.
Bizler 2 yıla yakındır yok Cemtaş satılacak, Ama yok Bucim'in satışı daha mantıklı diye yorumlar yaparken merefsizlerin çaylarını yudumlarken kıs kıs güldüklerini görür gibiyim şimdi.Ama ne yazık ki şimdi.Dikildik,kapıyı kilitleyelim.
genel kurul olagan üstümü olacakmış ..? bundan öncekiler sıradan işlermi imiş..iyi ozaman bizde olaganüstü bir şeyler karalıyalım..
1- yk kararı ile cemtaş veya bucim satılması için yeniden degerlendirme için vs aracı kurum veya denetim kurulu yada bilir kişi ile anlaşma saglanacak..mesala
2- yedek akçe olarak 250 milyon tl kasada duran para karşılıgında % 250 bedelsiz verilecek
3- sermayeyi 500 milyon çıkarılacak bunun içinde %150 bedelli sermaye artırımı olacak
4- çay kahveler içilecek kuru pastalar ile ceo nadda ve yk adına gökçen veya tarman bir konuşma yapacak..
vallahi hissenin buralara düşmesi arz ve talep meselesi diyecek..
5- hiçbiri....:vk:
2008 kriz yılında CMENT - BTCIM - BUCIM üçünün de dip fiyatları güncel fiyatlarla 3.00 TL civarında oluşmuş
fakat içlerinde en garip bu kalmış niye ki