https://youtu.be/8pvXhHEMsLg
Printable View
Önce bu uzun tweet dizisini okuyunuz.Alıntı:
Alican Uludağ
@alicanuludag
Olayın özeti; seçim günü CHP adına görevli olan bazı görevlilerin, CHP’nin sistemine sandık sonuç tutanaklarındaki verileri girerken hatalı yazması. Yani, ekran görüntüsü olarak paylaşılan bu hatalı veriler YSK’dan değil CHP’nin illerdeki görevlilerinden sisteme alındı. Bu hatalı girişte kasıt var mı, bu sorgulanmalı. CHP'nin görevlileri gerçekten ne kadar CHP'liydi? (6)
https://twitter.com/alicanuludag/sta...82325192433664
Bu tweet dizisini Yasemin Çongar rt etmiş.
Okuduktan sonra google'a "Yasemin Çongar'ın eşi" diye yazınız. Çikan ilk sonuclarin icinde, Abd'de yasayan bir Türk gazeyecinin, bu yil icinde Congar'in esi ile ilgili yazdigi yazilari okuyunuz.
Devaminda bu kisinin Afganistan'da gorev yaptigi sirada, ilgili haberleri bulunuz.
Orada bir lakabi var. Bulabilirseniz buraya yaziniz.
Ipucu, bu lakap hobisiyle ilgili, bu hobi Afganistan gibi savas alanlarinda gerceklestirilebilir.
Verilen gorevleri yapabilirseniz, gozleriniz acilacak, gercekleri gormeye baslayacaksiniz. Borsadan da para kazanacaksiniz. :))))))))))))))
Gerçekler ustu kapali bir bicimde sosyal medyada var.
Hersey google'da aramasini ve gormesini bilene.
https://youtu.be/WHvzsIpE0ds
Meclis savaş meclisidir. Çin'le savaşılacak. Türk Milletinin kutlarının ruhları ayakta, Doğu Türkistan'da kutsal dağda.
Kıbrıs mış, Kıbrıs Rum Kesimi'ymiş, Balkanlar mış, Suriye'ymiş, Irak mış bunlar masaldır.
Biz dengimizle dövüşürüz.
🔴 İyi Parti Başkanlık Divanı toplandı: İyi Parti Başkanlık Divanı, cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu için partinin stratejisini belirlemek üzere toplantı. İyi Parti Genel Merkez ek binasındaki toplantı, Genel Başkan Meral Akşener’in başkanlığında…
https://youtu.be/xXcPd9afTCQ
Rakip oldukça güçlü...
Sabah Gazetesi Almanya Temsilcisi İsmail Erel ve Cemil Albay evlerine Alman Polisinin düzenlediği baskın ile gözaltına alındılar.
TİP Milletvekili adayı İrfan Değirmenci:
İlçe seçim kurullarına yaptığımız itirazlara İYİ Partililer red oyu kullandılar.
Akp, sığınmacı politikasını değiştiriyor. Sinan Oğan görüşmesine hazırlık olarak değerlendiriyorum.
Fakat Tayyip Ağamla yapılamaz, bir süre sonra Sinan Oğan CB olabilir. Akp içindeki Islamcilar(fazla kalmadı) Yeniden Refah'a giderler. Akp, ulusalcı bir cizgiye cekilir.
https://i.hizliresim.com/f6bbaa9.jpeg
Bakınız terör örgütü diyemiyor. Kimler şehit etti askerlerimizi? Askerlerimiz şehit olmuş, daha terör örgütü diyemiyor, terörle nasıl mücadele edecek?
Şehidin helvası sizin ocakta kavrulmadığı sürece size hep tatlı gelecek.
:))))))))))))))Alıntı:
#FLAŞ
Ankara Kuşu adlı hesabın sahibi Oktay Yaşar, Muharrem İnce olayında soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Alıntı:
fatih portakal
@fatihportakal
Sinan Oğan Cnn int konuşmuş. Çeviri hatalı değilse, “seçmenimiz biz kimi desteklersek ona verir” diyor. Bu seçmeni koyun yerine koymak; siz düşünemezsiniz ben düşünürüm, nereyi gösterirsem oraya oy vereceksiniz demek. Bilinçli yurttaş kavramını yerle bir edip kul gibi hissettirmek. Reddedin böyle bir anlayışı. Benliğinizi kimseye teslim etmeyin, özgürlüğünüze pranga vurdurmayın. Kimsenin kararınıza ipotek koymasına izin vermeyin. Biz yurttaşız mal değil. 28 Mayıs’ta canınız kimi istiyorsa ya da eliniz kime gidiyorsa ona oyunuzu verin; Erdoğan veya Kilıçdaroğlu önemli değil. Ya da sandığa gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Bir not daha; ben de Atatürkçüyum, peki neden size oy vermedim. Çünkü değişim istiyorum. Ve zorlayacak en yakin adaya verdim. Bu siz olsaydınız size verirdim. İnsanların öz iradelerine içinde siyasi ikbal de olan düşüncelerle karışmayın ltf…
Dr. Sinan Oğan
@DrSinanOgan
Fatih bey,
Şu linç kültüründen ne zaman vazgeçeceksiniz? Bizim sizinle bir hukukumuz var ve istediğiniz zaman haberi doğrulatmak için bana ulaşabileceğinizi biliyorsunuz ama siz her defasında bizi yargısız infaz etmeyi tercih ediyorsunuz. Bizim burada söylediğimiz çok nettir: "Biz ATA İttifakı Bileşenleri ile görüşeceğiz, imza verenlerle görüşeceğiz, bizim tabanımızla görüşüp ortak karar vereceğiz, dolayısıyla da alacağımız karar hepimizin ortak kararı olacağı için destekleyeceğimiz tarafı hep beraber destekleyeceğiz" diyorum. Burada anlamadığınız ne var? Eğer bu yazdıklarımdan hala bir şey anlamadıysanız lütfen arayın tekrar ve bu defa sözlü olarak izah edeyim. Seçimin son düzlüğünde organize bir saldırı ve linç girişiminin bir parçası da sizdiniz. Elinize ne geçti? Ben eğer çekilmiş olsaydım bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan "Balkon konuşmasını" çoktan yapmıştı.
Siz ve sizin gibiler karşısındakileri dinlemeden, anlamak için çaba sarfetmeden, ikinci turda sizin desteklediğiniz adaya oy verme ihtimali olanları irite etmekten de vazgeçin! Daha önce yaptınız ve sonucunu gördünüz!
Alıntı:
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
2s
@DrSinanOgan
adlı kişiye yanıt olarak
Sadece 15 gün ötelenen balkon sefası... çünkü dinamik, ilkeli, umut veren, karizmatik, tabanı olan, deneyimli, teröre göz kırpmayan muhalefet lideri yok. Hedef için her yol mubah diyen bir ana muhalefet. Zaman ve sabırla umarım siyasi arenada yeriniz olur. Muhalefet dönüşmeli.
Cehabeliler yapar.....Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"CHP'li belediyeler veya başka kuruluşların yardımlarını kestikleri depremzedelerimiz varsa hemen bulundukları yerde valilikler ve kaymakamlıklara başvursun."
Alıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
ABD'yi unuttuk iyi mi?
Orada kıyamet kopmak üzere:)
Haziran itibariyle ABD hazinesinin temerrüde düşeceği tahminleri 50%'ye yükseldi
Eylül'de ise faiz indirimi tahminleri de "resesyon kesinleşti" beklentisi ile hızla artıyor
3ay getiriler 5% üzerine atarken, 2 y lar 4%
ErcanAlıntı:
Tüm bu beklentiye rağmen sanayi üretimi sert yükselince altın üzerinde negatif baskı da yoğunlaştı
Ortada bir tenakuz var
Piyasa resesyon ile beraber enflasyonun yüksek kalarak reel faizi aşağı taşıyacağını düşünüyor olmalı ki altın yukarı ivmelenemiyor
Yani piyasa enflasyonda
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
3s
gevşeme beklemiyor fakat Eylülde faiz indirimi bekliyor. Fakat Fed'in bu durumda faiz artıracağını da ya da daha uzun süre 5.25% de kalacağını da kabullenemiyor
Global piyasaların da kafası bir dünya😅
@ErcanEldener
·
2s
E napalım annem sonuna ytd koyacağınız bi cümle olsa nolurdu 😅
Alıntı:
İris Cibre 🐦
@iriscibre
·
2s
😂
İşte o bende yok biliyorsunuz
Diyorum ki aslında, altın olması gerektiği gibi hareket etmiyor yani:)
Vatan Partisi ikinci turda Erdoğan’ı destekleme kararı aldı
Muharrem İnce ve Memleket Partisi, 2. turda tarafsızlığını ilan etme kararı aldı.
https://i.hizliresim.com/kqie1ik.jpeg
Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
Sana kötü bir haberim var Oktay Yaşar :)
https://m.patronlardunyasi.com/haber...miz-var/279753
Bak şimdi seçimden sonra ve yeni seçime 10 gun kala yine konuştu.Alıntı:
Patronlar Dünyası
@patronlar
·
5s
Beklenen İstanbul depremiyle ilgili kritik açıklama
Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür:
"En iyi ihtimal 2044"
Şifre var, hiç hayirli bir adam degil bu.
Yine de bu sefer vadeyi uzun tutmuş. 2044'de kim öle kim kala. Yarina cikacagimiz belli degil.
https://www.odatv4.com/siyaset/mhp-n...ozler-18538708
Mhp'de Ulvi Izzet Yonter onemli bir isimdir. Bahceli ve Mhp kurmaylarinin, Bahceli sonrasi Mhp'nin basina gecirmek icin yetistirdigi bir isimdir.Alıntı:
MHP'den seçim sonuçlarının ardından kritik bir konuma gelen Sinan Oğan'a yönelik peş peşe tepkiler geldi. Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, "Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi" dedi. Yıldız'ın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise "Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz" ifadelerini kullandı. Odatv'nin ulaştığı Yönter cephesi, paylaşımının hedefinin Sinan Oğan olduğunu doğruladı.
Fakat diş dinamik bunu bence uygun gormuyor.
Ömer Murat
@omermurat_
·
2d
Kılıçdaroğlu'nun 5 puan farkla ikinci turu kazandığını gösteren anketler daha yayınlanmadı mı? Niye geciktiler acaba?
serdar akinan
@serdarakinan
Kılıçdaroğlu adaylıktan çekiliyor.
Ülke 11 gün sonra referanduma gidiyor.
Üç ay sonra Cumhurbaşkanı adayının Mansur Yavaş.
İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı, Canan Kaftancıoğlu'nun teşkilattan sorumlu Gen. Bşk. Yrd. 'cısı olacağı ilan ediliyor.
Erdoğan 51'i bulamıyor.
Meclis baştan sona değişiyor.
Masada bu olasılık var dersem ne dersiniz?
Alıntı:
arsız
@baskanarsiz
ümit hocam seçim kampayası ve süreç için tesbih koleksiyonunu arabasını satmış koskoca adam oturup hüngür hüngür ağlayacağım
arsızAlıntı:
arsız
@baskanarsiz
·
1 sa
iktidara muhalefete yanlayarak makam mevki para sahibi olabilirdi ama Türk milleti için dışlanmak pahasına doğru bildiklerini söyleyip mülteci konusunda herkesi hizaya getirdi ne yaptı ne etti Türk Milliyetçilerinin seçimin kilit adamı olmasını sağladı vallahi senden razıyız
@baskanarsiz
·
1 sa
şöyle bir kampanya başlatmış hocayı seven arkadaşlar partiye destek olmak isteyen varsa diye bırakayım şuraya
Alıntı:
mrs yzb afetov
@mrsyzbafetov
Türkiye'nin etnik cehenneme dönüşmemesi için bugün sigara ve kahve içmiyorum.
Alıcı: Zafer Partisi
Ziraat Bankası TL Hesabı
IBAN: TR28 0001 0013 9597 4886 8550 08
(Bağış yapmak isteyenler alıntılayarak ya da DM üstünden dekontları paylaşarak destek olabilirse çok sevinirim)
#hazineyoksabizvarız
Dr. Dursun ÇİÇEK
@drdursuncicek
·
53d
Kaftancıoğlu güncel tutanaklara göre istanbul seçim sonuçlarını açıkladı. Kemal KILIÇTAROĞLU % 51.42
Recep tayyip erdoğan % 43.91
Sinan Oğan % 4.37
Türkiye geneli için aynı sonuçların bir an önce CHP GENEL MERKEZİ tarafından kamuoyuna açıklanmasını talep ediyoruz..
Lan bunu seçim gecesi soracaktın.Alıntı:
Fatih Portakal: Hep kafamda şu soru var benim; Erdoğan yüzde 49,5, binde 6, itirazda bulunmadı. Aslında tekrardan saydırabilirdi oyları ama ona girmedi Erdoğan. Neden sorusunu soruyorum, cevabını bulamıyorum.
Ben bunu seçim gecesi 2 kez yazdım ve sildim.
Uğur Aktemur
@uguraktemur_
Türkiye’nin mevcut sıkışmışlıktan kurtulma şansı var, ama hiç kimse korkularıyla yüzleşmeye niyetli değil.
Yok öyle bir şans. O şans Fatih Sultan Mehmet döneminde harcandı. "Kardeşini öldürmeyi kanun yaptı".Kardesini öldüren diger Türk Beyliklerine ne yapar? Onlari da öldürür.
Halbuki Türk Beyleri, bir Türk Aristokrasisini oluşturabilirlerdi. Mesela o dönemde Germiyan Sarayi şatafat içindeydi. Çin porselenleri, ipeklileri, Hint dokumalari, Acem halilari vs...
Aristokratlar olmayinca, bunlara özenen bir Burjuva(toplumun en devrimci sinifi) oluşup, gelişemedi.
Burjuva olmayinca bir işçi sinifi olmadi. Amele oldu.
Toplum, birbiriyle tatli tatlı çatişan siniflardan olusmayinca, uzlasma kulturu gelismedi.
Falan filan.
Ahmaklar Bati'nin dinamikleriyle, Turkiye siyasetini analez ediyorlar.
Hadi urdan.
Ayvagobek analezine geliniz.
Her alanda analez yapılır.
Analez tamam...
Sildim getti. Tehlikeli işler bunlar.
İnsanları üldürüp asit kuyularına attılardı.
Sinan Ogan ve Umit Ozdağ'a fetö saldirisi basladi.
Cehabeliler karışmasın bu işe.
Ya da karışsınlar bana ne abi...
Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
@okadioglu
·
54d
ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı, Değerli dostum Sinan Oğan Bey’le önümüzdeki süreçte neler olabileceği ve neler olması gerektiği hakkında konuştuk.
Her zamanki gibi ufuk açıcı ve samimi görüşlerini dinlemekten memnuniyet duydum.
Kendisine davasında başarılar diliyorum.
:bravo::bravo::bravo:Alıntı:
Recep Tayyip Erdoğan
@RTErdogan
CHP, seçime beraber girdiği ortakları üzerinden Türk siyasi tarihinin en büyük yankesiciliğine veya onların çok sevdiği bir ifadeyle tarihin en büyük “hortumlanmasına” maruz kalmıştır.
Bizzat masadaki arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır.
Bunun hesabını CHP Genel Başkanı'ndan ve CHP Genel Merkezi'nden sormak da o partinin seçmenlerine düşer, bizi ilgilendirmez.
Her zaman söylediğimiz gibi, Türkiye'nin en büyük problemi vizyoner, programcı, projeci, hayırda yarışmayı esas alan bir muhalefete sahip olmamasıdır.
Ülkemizde her şeyi değiştirdik ancak muhalefeti maalesef değiştiremedik.
Bu seçimlerin, inşallah, yıllardır herkesin beklediği bu değişime de vesile olacağına inanıyoruz.
Biliyor...Karabağ Tsk'nın geçiş güzergahidir. Orada çibanbasi olamaz.Alıntı:
Dağlık Karabağ'ı Azerbaycan toprağı olarak tanıyoruz, bölgenin düzenini bozmaya çalışanlar (Rusya ve Fransa) bu meseleyi kabul etmelidir. Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne saygı duyuyoruz.
Nikol Paşinyan