Iyi geceler herkese.
Printable View
Iyi geceler herkese.
😀😀😀
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdat Uslu Icg Holdingi Enver Çevik ve Hasan Özsoy'dan satın aldı.
Endeks Türev Yatırım Menkul de Artı Yatırım Holding'in pasif durumdaki iştiraki. Artı yatırımın patronu Mehmed Nurettin Çevik bugün imtiyazlı hisseleri sattı. Yani Artı Yatırım satıldı. B grubu büyük hissedar Hüseyin Yaltırık da yaklaşık 710bin hissesini sattığını bildirdi.
Hasan Özsoy için Finans Yatırım dedin. Merakla bekliyorum MKU ile bağlantısı çıkacak mı diye...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enver kayıtlı malı sattı. Bir patron, hele Enver, tüm malı kayıtta tutar mı. Adamın o dönem 2-3 aracı kurumu vardı. Hasan Özsoy malı devretti. Bir sonraki takasta finans 0 görürsün Mesud. :)
Evet, ben de bi türlü göremedim MKU'nun 250bin virman olayını.
Neyse çıksın ortaya. Şüphe kalmasın. Bakalım ne çıkacak? Nereye varabilecez?
Bu arada, Deniz4837 ve Murat Doğan nerde?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 dan beri buralardayız.
yazdıklarımız genel itibarı hep aynı yönde. ve tutuyorda. sevenimiz, güvenenimiz de var...düşmanımız da var, bu forum yüzünden.( adına dava açılıp susturulmak istenen tek yazar benim......tırı vırı gerçi. ezerim.)
değişik rumuzlarla gidip gelenlerle karıştırmayın beni......
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...46919294/detay
fazla abartmayın şu fabrikayı. arsası 30 milyon eder. pazarlık sünnettir.
uyuyodum güzel kardeşim. yaz, konuş, ona buna cevap ver....nereye kadar.
zaten bi çok kişide telefonum var...forumlarda paylaşmışlığım çoktur. kimseden korkumuz yok.....
boşa harcayacak vaktimiz hiç yok.......hisse alım satımıyla ise HİÇ İŞİMİZ YOK.....
YİNE YAZALIM....0 533 422 33 54.......( YÜZDE 90 CEVAP VERMEM...SİZ YİNEDE DENEYİN ŞANSINIZI)