bmeks i 4 kez aldım 1)-%3 zarar ile 2) +%60 kâr ile 3) +%13 kâr ile 4) - 3 zarar ile bakalım ptesi ne yapacak
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bmeks i 4 kez aldım 1)-%3 zarar ile 2) +%60 kâr ile 3) +%13 kâr ile 4) - 3 zarar ile bakalım ptesi ne yapacak
Valla 80 kuruştan 24 kuruşa düşene kadar kimse orası şişti burası patladı demiyordu 4 kuruş prim yaptı herkes yorum yapıyor yok rsi şişmiş yok bilmem nereye gelmiş 8 aydır beklemekten milletin her yeri şişti olumsuz yoruma tahammülü muz yok bilesin,bu şirket kurtulacak önü açık yeterki patron istesin iki tane mühendis bulur bir yazılım çıkarır sonra bir haber şirketimiz perakende ticaretin yanında yazılım konusunda çalışmalara başlamıştır diye 3 ay sonra bakmışsın logo olmusuz
ben susunca senden korktuğum için cevap vermiyorum zannediyorsun ama artık sus gördüğümü yazdım herkes zararını çıkarıp kâr ile ayrılsın derim muhatabım değilsin tahammülün umrumda değil
en ufak terbiyesizliğinde misliyle karşılık bulursun
Olasi senaryo;
Tedarikciler sözleşmeyi kabul eder, tahsisli sermaye arttırımı ile şirket toparlanma sürecine girer ve hemen ardından tüm tedarikçilerin sahibi olduğu şirket amazonun radarına girer.
Tabi 1 yıla yakın sabredenler bunları görebilir.
Senaryodan ibarettir yatırım tavsiyesi değildir.
tatil herkezin hakkidir
İnşallah hepiniz kâr ile ayrilirziniz ki ben de pazartesi almayı düşünüyorum nasip bu işler sadece dikkat edin zira çakallar kol geziyor