11.18 ortalama ile geri döndüm bu sefer 13.50 üzerine çıkmadan gemiyi terk etmeyeceğim [emoji847]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
11.18 ortalama ile geri döndüm bu sefer 13.50 üzerine çıkmadan gemiyi terk etmeyeceğim [emoji847]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bi cacık olmuyor özellikle basıyorlar kırmasın aman ha direnci
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden biliyormusunuz ben ve arkadaşımın ark.ları son 3 günde 100 bin lota yakın pozisyon aldık hoşlarına gitmedi :)))
Umarım aldığımız emekli fonlarının pozisyonları çıkar :) Yoksa birilerinin mallarını çaldık sanki :)))
ya Kahretsin son 3 günde 30 bin lot daha alarak 110 bin lota çıktım sanırım kontrolden çıkardılar beni :)) Vesbeyi düşürdükçe 150 bine çıkacağım diye korkuyorum :P
keyifleri bilir , yatar temettülerimi alırım ... çatır çatırda yerim , onlar düşünsün....
-----------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Bari söyleme, bu kağıt gitmez rakamlara bak bu kadar sig tahta da, gel gel mi yapıyorsun
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yooo inan gel gelle işim olmaz. biz hiç bir zaman kağıt yapıcısı maniplatörü olmadık. ben yatırımcıyım . söylesem , yada söylemesem ne değişcek , adam zaten eldeki kaybettiği miktarı biliyordur ..... Hani senede gel gel mi yapıyorum diyorsun ya ? ben senet 20-30 aralarına çıkınca bunları yazıyor olsam , hadi hakkımda kötü düşünebilirsinde , bu F/K dan bu potansiyelle bir senette yatırımcı çekmeye çalıştığımı ima ediyorsun ya gülüyorum buna.... Adamların derdi mal toplamak. VESTL in bile en az 10.70 ortalama ile 1 milyon lota yakın pozisyonu geri aldığını hatırlatırım.... Yani şu an piyasadaki değer zaten ucuz . ucuz olduğundan şirket bile geri alım yapıyor.....
Hala yazılarımda vurguladığım gibi , kötü yönetilen Emeklilik fonlarının pozisyonlarını bekliyorlar.... 1 milyon 240 bin adet olan pozisyonlar son ayda 716 bine düştü...... bunun 300-400 bin lotu daha geldiğinde adamlar istediklerini elde edip , bilanço ile birlikte harekete geçerler diye düşünüyorum . Zaten kendime kızdığımda VESBE de bu kadar takıntı ile hareket ediyor olmam. diğer senetlerde güzel hareketler kaçırdım , VESBE sevdam yüzünden..... o yüzdende geri geldikce hırsla saldırıyorum hala.... 6 aylık bilançolarda pek çok şirket kur farklarından dolayı kötü bilançolar açıklıcak , patron kötü bir sürpriz yapmazsa , 6 aylıklarda güzel bilanço açıklıcak nadir şirketlerden biri biz olacağız...... bakalım 6 aylıklara az kaldı , sabırla beklemeye devam ediyorum .....
yatırım tavsiyesi değildir....
Bir nedeni var geri alımın .. akıllıca yavaş yavaş alıyorlar kurbağayı uyandırmadan .. Ama biz daha önce bu süreçleri gördük . Arcelik e kadar gel söz vedalaşacağım . Ha bir küçük not ; asla tüm yumurtaları aynı sepette taşımayın [emoji6][emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haydi vesbe gel şöyle 10.2x lere de yeniden alalım seni. Özlettin kendini.. Takıldın kaldın 11 üstünde..
kim satıyor acaba ? iyice baydılar artık ..
bist yukarı bu aşağı