Siz yazınca baktım ben hisse sayımı bilmiyormuşum[emoji2][emoji2] Doğrusu 8979 olacaktı.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
0.3 dan ruchani 1 TL ye hisseye dönersen 1.3 TL oluyor.
Tahtada 1.23 ozaman ruchani sat hisse al daha karlı olmuyormu? Benmi yanlış görüyorum.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim üstadım. Şimdi oldu Evet. Rüçhanın tamamını kullansa bile, elindeki mevcut lot sayısının üzerinde istenecek rüchan lot miktarını, sistem kabuletmediği için aradaki (%100 ile %130 daki) %30 luk fark blokeli lot adedinde görükmeyeceği için ilk başta mantıksız geliyor.
Tüm arkadaşlara iyi akşamlar,sabır ve tatlı kazançlar diliyorum.
Zannetmeyi bıraktığın an, Farketmeye başlarsın.
yeni taploda öz sermaye 240 milyon semaye 100 milyon olacak defter degeride 2.4 olacak piyasa degeride 120 milyon olacak durduk yerde lotlar cogalacak 60 milyon lot dolaşimda olacak vay halimize inşallah 1 tl altına indirmezler cunki bu bedellinin parası 1 yıllık borc faizlerine yetmiyor.
Diyelim ki daha rüçhan hakkı kullanım süresi dolmadan hissemiz 1.45-50 li seviyelere tekrar ulaşmış olursa bu seviyeden sonra bedelliye katılmış olduğumuzda hisse sayımız şimdikinden %130 daha fazla olacağından fiyatı görüp bedelliye katılmak kısa vadede büyük kazanç sağlamıyacak mı kendi açımızdan. Sadece sesli düşündüm.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ruchan tahdası ne zaman kapanacak