Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Sutbiyik ustadin ati hangisi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Onun atları ABD'de koşuyor getirmez buraya.
Alıntı: Originally Posted by Batman Hokumet kendimizu halka anlatamadik diyordu zamlarla pekistirmis oldu elektrik de zamlanmis Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben yine anlamadim. Sigara zami isterim 😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Onun atları ABD'de koşuyor getirmez buraya. Bize alinmis galiba hic gelmiyor ama diger basliklarda aktif
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad kalbim sizle. Benim hanim izin vermez. Cocugu parka gotursem bile kamera actirir... Nasil bir suc isledin webster [emoji16]
Alıntı: Originally Posted by frappe Nasil bir suc isledin webster [emoji16] SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hic birsey...kadin milleti boyledir. Ne kadar sadik olursaniz o kadar kuskulanir telenize biner.syg
nezaman usd try grafiğinin götü başı bukadar oynamaya başladıysa akabinde 3 ay sonra faiz artışı geliyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Hic birsey...kadin milleti boyledir. Ne kadar sadik olursaniz o kadar kuskulanir telenize biner.syg İyi telefona birşey demiyor, napıyosun sen gece gündüz telefonda tık tık öle dese, foruma da giremezsiniz.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu nezaman usd try grafiğinin götü başı bukadar oynamaya başladıysa akabinde 3 ay sonra faiz artışı geliyor 3 aylığına iyi bir yer bulmalı Burgan dijitale gidecez galiba