yıllar evvel topiğinde Halkb kısa zamanda 20-25 tl olacak deniyordu
nitekim oldu .. 8-9 sene sonra
Printable View
yıllar evvel topiğinde Halkb kısa zamanda 20-25 tl olacak deniyordu
nitekim oldu .. 8-9 sene sonra
herkesin hisse marsa gitmiş...
25 lirada pazarlanan hisse hala sürünüyor...
endeks 9,000 iken olan seviyesine bile gelememiş...
hırsızların hisselerinden uzak durun...
kamu spotu gibi örnek...
https://i.hizliresim.com/4dx95az.png
akçay koyma bir daha petkm grafı bozkurt üzülüyor :)ama anlamış tahta yapıcı soyguncu diyor
12,700 açtım bu sefer short...
illa çarpılıcam bugün... :)
PETKOM...sadece zamanlama olayıdır.UZUN VADE BENCE mükemmel olacak..Elbette yatabilir.TÜPRRAŞ-THYOLLL,3 sene önce 3 yıl yattı..sonra çoştu..Bunun gibi.
Global-güçlü bir hisse pazarlanması için dolar bazlı zirvelerde olmalıdır.PETKM,son 10 yıllık dibi 0.40 dolar ve 1.3 doları görmüş..Şimdi ise tarihi dibin sadece %50 yukarısında...Bunu pazarlayanın maliyeni ne ki?
.Hisse zaten diplerde..
Bıst30 da son 10 yılın %50 yukarısında olan başka hisse var mı?
En kötü dediğimiz bankalar dolar bazlı 6-7 kat yaptı.
Bugünden yarına değil ama petkom bence mutlaka portföylerde olmalıdır.Nasıl ki bugün keşke garantiyi 12 tlden alıp bekleseydi, diyoruz..İŞTE ZAMANI GELİNCE O hisseler içinde bu söz kullanılacak.
Zamanında mükemmel hisseler yakaladım.Ama para lazım oldu8ev-araba-arsa vs) ve satmak zorunda kaldım..Ama artık böyle bir ihtiyaç yok...PORTFÖYE çok sağlam yapışıp sonuna kadar beklerim..
Bu foruma çok takılmayın..KEREMALKIN garantiyi 0.67 dolardan aldığımda ..''ben 0.50 dolardan bile almam'' dedi ve bu konuda tartıştık...GARANTİ bu gün 3.3 dolar...
Hatta KEREM,bankalar batık vs...diyerek özel çalışıyordu..(hiç unutmam, çünkü epey tartışmıştık)