zeki demirkubuz ne güzel söylemiş..
"bu ülkeye ve bu hayata dair hiçbir şeyin, hiçbir zaman benim dilediğim gibi olmayacağını biliyor, artık bundan acı duymuyorum"
takmayın kafaya artık kendinizi kurtarmaya bakın.. varsa paranız yiyin için gezin..
Printable View
zeki demirkubuz ne güzel söylemiş..
"bu ülkeye ve bu hayata dair hiçbir şeyin, hiçbir zaman benim dilediğim gibi olmayacağını biliyor, artık bundan acı duymuyorum"
takmayın kafaya artık kendinizi kurtarmaya bakın.. varsa paranız yiyin için gezin..
Teflon tava tava mübarek üstüne hiç bir şey yapışmıyor, her halde Suriye iç savaşını İsmet İnönü çıkarttı diyecekler.
https://resmim.net/cdn/2024/07/09/WXNoc2.jpg
Haşmet abi bile anlamış, babayı aldığımızı.
teşekkür ederiz sayın tinaz bilgilendik osmanlı Türkleri araplaştırmak için yoğun çaba sarfetti araplaşmayan Türkler yaşamın zor olduğu yerlere sürüldü bir kısım Türkler korunmak için araplaştılar araplaşmayanlar katliama ve zulme uğradılar bu gün Türkçe konuşunca kendilerini Türk zannedenlerin çoğu aslında araptır ama şimdi arap ağzı yaparak arap pozları vererek Türkçülüğün ekmeğini yiyorlarTürkçülük pozları veriyorlar kanımız aksada zafer islamın dır diyorlar Göktürkler bunları bilmelibu numaraları yutmamalı müfredata Türk dini ve kültürü dersi konmalı çocuklarımıza arapların dininin dayatılmasına karşı çıkılmalı asla kabul edilmemeli çocuklarımıza yüce TANRInın gerçekleri öğretilmeli
Yapacak cok sey var aslinda.
Ancak yuzyillardir soyulmus, dini ve kulturu saldiriya ugramis bir toplum bu.
Simdilik bu Avrat kelimesinin ne demek oldugunu ogrensin.
Kadina apis arasi diyen bir anlayisin kim oldugu anlasin bi.
Kiz cocuguna isim yerine numara verilmesini bir ogrensin once.
Belki sonrasinda yuce dinimizin bu arapca esaretinden kurtarilmasina sira gelir.
Kadina apis arasi diyen bir adama, kadinlik onuru nasil anlatilir.
Annesi var, kiz evladi var, es'i var.
Ama bu degerlere en ufak saygisi yok.
“Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi cennet kıyılarımız dururken neden Yunan Adaları’nı tercih ediyoruz?â€
“Paramız çok olduğu için değil daha ucuza hizmet aldığımız için.â€
https://www.msn.com/tr-tr/haber/yaza...f456fbd4&ei=24
Türkçede avrat, 'kadın' veya 'eş' için genellikle aşağılayıcı bir terimdir.
Türkler kadına saygılıdır, küfür haricinde "Avrat" kullanılmaz pek.