28/04/2025 PAZARTESİ BiST XU100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Mustafa Kaplan: 9.571,39
Printable View
28/04/2025 PAZARTESİ BiST XU100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Mustafa Kaplan: 9.571,39
anlaşılıyor ki bu bok gibi borsada en düşük rakamı yaz gitsin, ayda en az 5-6 kere birinci çıkılır... 2. ve 3. lüğü de eklerseniz dereceye girmek garanti....:wave::)
bok gibi borsamı ?
şimdi 85 milyon sütten çıkmış ak kaşık, doğru, dürüst, ihaleye fesat karıştırmayan, rüşvet almayan, devletin 1 kuruşuna göz koymayan, ankarayı parsel parsel satmayan şu güzelim ülkemizde EKREM İMAMOĞLU diye bir HIRSIZ çıkıyor.... vaaaay neler çalmış ?
biz Türkiye'de hırsızlık nedir bilirmiydik yaa ? adını bile yeni duyduk...
olurmu böyle birşey... İMAMOĞLU bence asılmalıdır... bu millete kötü şeyler öğrettiği için
böyle BAĞIMSIZ BİR YARGIMIZIN (yavaş gökçek'in kaç liralıktı yolsuzluk dosyasını savcılığa vermiş... soruşturma açmak üçün ölmesini bekliyoruz ) olduğu ülkemizin borsasına YABANCILAR gelmiyor... bence haksızlık ediyorlar
bunlar hep DIJ GÜÇ... Türkiye borsası uçup kaçmasın, ekonomi uçup kaçmasın diye gelmiyor dıj güçler
teknik olarak ise :
yargı bağımsızlığından ötürü şu düşüş geldikten sonra
https://i.hizliresim.com/em48p5o.jpg
varlık fonunun müdahalesi ile, bolingeri aşağı açtırmayıp... dengeye oturtarak... daraltıyorsun
ve düşmeyen borsa yapıyorsun.
o bolingeri daraltıp düşüşü durdurursun ama bunun yan etkisi vardır... diğer taraftan yükselişide durdurmuş olursun
bak üst bolingerden satış gelmiş
birde şöyle bakalım ?
ENFLASYON iyi birşey midir ? kötü bir şey mi ?
KÖTÜ değil mi... iyi olsa neden 5 senedir mücadele edelim.
(bir çok emekli 15.000 tl nin altında maaş ile yaşamaya çalışıyor )
bir ülkenin başında KÖTÜ olan bu enflasyon belası var... belki ekonomiyi çok zora sokuyor
ama bu ülkenin borsasına bakıyoruz
https://i.hizliresim.com/tgaa5gf.jpg
aaa... 2 kat artmış herşey güllük gülistanlık...
% 70 enflasyon varken borsa uçmuş
tezatlık varmı yokmu sizce ?
yahu benim yazdığımdan nası bu çıkarımları çıkardın anlayamadım. kimse imamaoğlu'nu kimdir tanımıyorken ben ilk aday olduğunda çevreme bu adama oy verin diye sürekli telkin ediyordum :wave:
bak bu borsada havacılık şirketleri, iletişimler ve aselsan enka kozal gibi bir kaç şirketi çıkar endeks direk 8 binlerde... bankalar ise 7bin seviyesine gelmiş. nerede düşmeyen borsa...:thumbdown::)