An itibarı ile KEKO ustamın sayesinde banvitten bana borsayorumun ettirdiği zararın %50 sini 10 gün olmadan çıkardık Allah razı olsun gönlü güzel insan
Printable View
An itibarı ile KEKO ustamın sayesinde banvitten bana borsayorumun ettirdiği zararın %50 sini 10 gün olmadan çıkardık Allah razı olsun gönlü güzel insan
diğer yarısı için seni acemşaha emanet etmiştim ama bakıyorum acemşah usta bu aralar pek de sizinle ilgilenmiyor...yapacak bir şey yok gerekirse diğer yarısını da ben üstlenirim..10 günde zararının yarısını kapatmışsak diğer 10 günde de diğerini kapatırsak artık seni sağ salim şu borsadan yolcu ederiz..:) bir ky dostumuzun kurtulmasına vesile olmak bana inanılmaz keyif verir...
Sn Keko .
Kitapçı bize aldırdı kendi yok heralde sn.Keko
Bir kaç gündür spek hisselerine takıldım.Cemaş,kaplm gibi.
Devamlı takip etmezsen feci zarar ettiriyor.
Blcyt yi çok sevdim.Sende burda olunca öyle sık takip etmiyorum.
Ama nerde satıcaz,hedef ne onuda bilmek lazım değil mi?
dostum spek hisseleri tehlikeli derin sulardır...bir iki defa yüzersiniz ama bir kere de girdaba yakalanırsanız işiniz biter...acemiliğimde ve geçmişte biraz da yeni yeni teknik öğrenirken az bilmişliğin verdiği cesaret ile o tür hisselere çok girerdim ama o hisselerin çok da faydasını görmediğim için son bir kaç yıldır hiç girmiyorum..
sayın kitapçı dostumuza ben girdiğim ilk günde satış eşiğinde sat ,alış eşiğinde al yaparsan dahi kaliteli hissede hem trade yapmış olursun hem de hisseyi elinden kaçırmamış olursun dedim..ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır..onun da kendine göre bir stratejisi muhakkak vardır..ben kendisine bu hisseyi tanıttığı için teşekkür ediyorum..
blcyt şu anda çıkıyor bu hisse temel verilerine göre hala hakkettiği fiyata çıkmış değildir..bu yılın birinci çeyrekleri de çok umut verici...yani birinci çeyreklerin sonucu gelinceye kadar tutulabilir düşüncesindeyim...ha trade yapacam derseniz ve lotlarınızı artırmak istiyorsanız bana göre haber olmadığı sürece ciddi primlerde zirveden satıp daha sonra desteğinde sattıklarınız ile alışa geçmeniz mantıklıdır...bunu başarabileni ben tebrik ederim..
ama aşırı yüksek işlem hacimlerinde ise satılıp hissenin tekrar düzeltmesini yapıp sonlandırması beklenebilir...sonlandıktan sonra ise alış uygun olur düşüncesindeyim...
yani trade ile birlikte birinci çeyrek sonuçları beklenebilir düşüncesindeyim...ama hiç trade yapmadan da birinci çeyrek sonuçları gelinceye kadar tutulabilir diye düşünüyorum..
2,36 destek görevi görecek dostlar...buradan desteğini alıp tekrardan yukarı yönelmesini bekliyorum...bu günlük kapanışı 2,40-42 civarı bekliyorum...bakalım nasıl olacak ??
2,36 günlük kapanışın olduğu yer artık olası çekilmelerde ilk önemli destek görevi görecek..biraz önce 2,49 u gördükten sonra aşağı inerken yine orayı gördü...tahminlerim bu desteğin güçlü ve önemli olacaktır....zaten dünkü yorumumda da bunu belirtmiştim...