Bir hamle olursa derhal karsi hamle gelir. Zaman yok.Alıntı:
Eren Aksoyoğlu
@eren_aksoyoglu
·
1 sa
Ankara'da Akşener ve Yavaş merkezli bir hareketlilik var. Henüz bir şeye yormuyorum.
Printable View
Bir hamle olursa derhal karsi hamle gelir. Zaman yok.Alıntı:
Eren Aksoyoğlu
@eren_aksoyoglu
·
1 sa
Ankara'da Akşener ve Yavaş merkezli bir hareketlilik var. Henüz bir şeye yormuyorum.
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
İster aşılı olun ister aşısız siz tekrar sarbecovirus ailesinden bir virüsle karşılaştığınızda normal olarak bağışıklık sisteminiz harekete geçecek ve oluşan ĥücresel ve humoral(antikorlar) aracılı cevap damarlarınıźda pıhtılaşma faktörlerinin aktivasyonuna yol açabililecektir. Biz diyoruz ki bazı insanlarda mrna aracılı oluşan farklı hücre entegrasyonu , antikor sapması (IgG>>>>IgG4) daha fazla gözükecektir. Bunun ayrıntılı araştırılması ve b7 konuda klinik bilgi yanında genomik,proteomik data toplanması gerekir.
:))))))))))))))))))))Alıntı:
Muhammed Yakut - Delilerin Delisi
@muhammetyakut0
·
9s
Rusların seçimi Erdoğan’a nasıl kazandırdığını akşam Twitelerle paylaşacağım.
Takip edin beklemede kalın.
Hadi urdan...Tersi durumda finansal krizle karsi karsiya gelir.Alıntı:
'Kriz Kahini' olarak anılan ekonomist Nouriel Roubini : "Eğer Erdoğan kazanırsa, Türkiye topyekun bir kur krizi ve finansal kriz ile karşı karşıya kalacak. MB'nın net rezervleri halihazırda 60 milyar dolar ekside, cari açık artıyor, enflasyon da kontrolden çıkmış durumda."
Sinan Ogan %5 oy mu aldi yani? :)))))))))))))))))))Alıntı:
Nigar İbrahimova🇹🇷
@nigaribr7
·
38d
Türk milliyetçisi Kılıçdaroğlu’na güvenmiyor. Millet ittifakından Sinan Oğan’a CB yardımcılığı karşılığında anlaşma sağlanırsa, Sinan Oğan siyasi kariyerini riske atmış olur. Peşinden gelecek seçmen sayısı cüzi rakamlarla ölçülür.
Hafiz Esad zamaninda, Hatay'ı kendi topraklarinda gösteriyorlardı. Apo'yu onlarca yıl Şam'da barındırdılar. Bekaa vadisinde terör kampları kurdurdular. Üstüne pkk askeri akademisi diye terörist okulları kurdurdular.Alıntı:
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
Suriye, Türkiye’den 100 milyar dolar savaş tazminatı istemeye hazırlanıyor.
Sonunda başlarına gelen ortada.
Haberi teyit etmek lazım. Saçma bir haber.
100 milyar dolar nedir ki?
Bu olanların parasal karsiligi trilyon dolardan fazladir.
Sanmam 100 milyar dolar istediklerini.
PROF. DR. KEMAL ÜÇÜNCÜ
@ProfKUcuncu
2. turda kazandın varsayalım, parlemento çoğunluğun yok ne olacak parlementer sisteme geçiş. Yasa çıkaramazsın. Olmayacak başkanlık devam edecek. Ciddi bir senaryonuz var mı? Yok. Bir gün devlet yönetmemiş gazeteci ve Reyizlerle bunu yapamazsınız. Realiteden kopuyorsunuz.
Ankara Kuşu'ndan bahsediyor.Alıntı:
Türkan Açıl
@canyilmaz222
·
2s
Muhabbet kuşunun evinde, 3 Milyon TL
450 bin Dolar, 250 bin Euro ve
8 kg Altın bulunmuş!
Hiç kuşkun olmasın.Alıntı:
.
@uzayliyizbiz
·
10d
lan acaba fahrettin altun işini çok iyi yapıyor da biz mi salağız
15 mayis sonrasi tufandi. Simdi 29 mayis sonrasi tufan.Alıntı:
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
11d
Onaylanan ve ekspertize gönderilen konut kredileri dahi iptal ediliyor.
Ticarî krediler tamamen durduruldu. Geldi, gelmekte olan. 29 Mayıs'ta sonrası tufan!
Korku ve Yalan Imparatorluğu.
Barış Yazgan
@brsyzgn
·
13s
Mevduat faizine %38 oran duydum sabah.
%40 ve üstü duyan oldu mu?
Daha önemlisi bu faiz oranları varken borsaya yatırımcı gelir mi?
Artık bunu durdurmak mümkün değil.Alıntı:
Finans Merkezi
@AnlikDoviz
Küresel borçlar ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar artarak 305 trilyon dolara yükseldi. Gelişmekte olan piyasalardaki borç, 100 trilyon doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı-IIF
Ben 2017'de başlık açmıştım:"1TL en az 100 bin dolar olacak."
Borçlar sürekli arttığına göre haklıydım. Yani o zaman haklıydım. Haklı olduğum şimdi ortada.
Alıntı:
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
1 sa
Biz Yoksul muyuz Serisi:
1-Sahibi olduğum iyi sağlıklı bir evim olsun, bir tane arabamız olsun, 5-6 yılda bir onu değiştirebileyim. Çocukları iyi bir okulda okutayım dil öğrenebilsinler.
Yılda bir kez şöyle rahat bir tatil yapayım. Arada bir sinemaya konsere gideyim.
...............................Alıntı:
2- Ayda bir de eşim çocuklarımla iyi bir lokantada yemek yiyelim.
Çocuklara bilgisayar, telefon ayakkabı alalım, okul gezilerine de katılsın eksik kalmasın
Hiç olmazsa 5 yılda bir yurtdışına çıkalım dünya görelim diyorsanız
3- Yukarıda saydıklarımın hiç biri lüks değil. İnsanca yaşamanın gerekleri. Avrupa'da bir işçi ailesinin yapabildiği şeyler.
Bunlar için Ailece kazanmanız gereken para aylık 150.000 TL civarında olmalı.
Bunun altında kazanıyorsak fakiriz.
Merhaba gerçek dünya
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:
Şu ana kadar 553 bin 335 Suriyeli kardeşimiz kendi bulunduğu güvenli alanlara geri döndü.
https://youtu.be/e5WWVYA7R4Y
Aziz Nesin'in "Koltuk" diye bir hikayesi vardir.
Bu uçan koltuk o hikaye ile alakalı değil.
Burada yüksek mevkide oturanlar için bir tehdit var.
Sinan Ogan'a verilen oylar, taraf olmaya da karşı olan tepki oyları. Bunlar Sinan Ogan veya Umit Ozdağ'ın işaretiyle bir tarafa oy vermezler. Bunlardan oy alabilmek icin Sinan Ogan'la pazarlik yapmaniza ona bakanlik vermenize gerek yok. Direk bu kitle ile pazarliga oturmaniz lazim.Alıntı:
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
KK ile Erdoğan arasındaki fark 2.5 milyon. Oğanın oyu 2.8 milyon. İncenin oyu 300 bin, toplam 3 milyonu geçiyor. Bunlar seçmenini taşıyabilir mi? Ata ittifakına içişleri, Savunma bakanlıkları, İnceye Milli Eğitim bakanlığı verilirse, büyük ölçüde taşırlar. Ayrıca, sinerji oluşur.
Hahahaha bu konuda yapılmış en haklı ve en doğru yorum bu işte.
ben oyumu Sinan Oğan istediği için Sİnan Oğan a vermedim, Ben istediğim için Sinan Oğan a verdim. Yani oy benim kararımı ben veririm. Başkasının aklıyla hareket edecek olsaydık zamanında ya fetöye ya akp ye kapağı atar en zından köşeyi dönerdik.
https://i.hizliresim.com/8rylnxu.jpeg
Bu vatandaşın Nurcu olduğunu yazmıştım. Fakat %0,1 oyu yok. Kılıçdaroğlu soktu bunu meclise.
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
18d
TL mevduat faizleri %40 civarında, bazı bankalar dövize %20 üzerinde faiz veriyormuş.
Prof. Aykut Kibritçioglu'nun bir çalışması vardı:"Buyumede %1'lik düşüş; İktidar partisinin oylarinda %2'lik azalmaya sebep olur."Alıntı:
Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
@okadioglu
·
1 sa
Ekonomi de kriz çıksın seçim kazanırız mantığı ile seçim kazandırmaz.
O söylemler Türkiye için 2000 li yıllarda kaldı .
Fakat bu Akp iktidara geldikten sonra çalışmadı.
Alıntı:
Teyakkuz
@teyakkuzhaber
💥💥 Gazeteci Levent Gültekin'den çarpıcı açıklama:
"Bir yıl önce Kılıçdaroğlu'nun adaylığının organize edildiğini anladım. Kemal beyle görüştüm. "Benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok." dedi. Bir mekanizma Erdoğan'la bir dönem daha devam etmek istiyor.
Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Referandumda evet çıksa keşke diyen adam şu an sosyal medyanında gündemindeki isim, Kemal beyin en yakınında. Böyle diyor dedim. Biliyorum dedi. Neden yanınızda dedim. Cevap vermedi."
Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Meral Akşener'in masayı devirme işi Kemal Bey'in adaylığını garantileme yöntemidir. O da Kılıçdaroğlu'nun adaylığına çalıştı. Öyle ağır bir konuşma yaptı ki Kemal beyin aday olmama şansı kalmadı
.................................Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Kemal Bey'in adaylığı önündeki tek engel Ekrem İmamoğlu üzerindeki kamuoyu baskısıydı. Onun da ceza ile önüne geçtiler. Bunu el birliği ile yaptılar. Açık konuşuyorum."
TERÖRİST KALKAN'DAN YİNE DESTEK
pkklı terör elebaşı Duran Kalkan bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da Kılıçdaroğlu için oy istedi. 28 Mayıs'ta destek mesajı verdi.
Abd borçlarını öderse biz de öderiz. Alacaklı düşünsün.Alıntı:
Alaattin Aktaş.
Gelecek bir yılda vadesi dolacak dış borç ilk kez 200 milyar doları aştı.
✓Kasa boş!
✓Cep delik cepken delik!
✓Döviz bulamazsak bu borç nasıl ödenecek?
✓Dövizi nereden ve hangi koşullarda bulacağız?
✓Sakın kurları zorlayan bu borçlar olmasın!
Soylu, Bekir Ağırdır’ı tehdit edip hedef gösterdi: İçişleri Bakanı Soylu, kamuoyu araştırma şirketi Konda’nın yöneticisi Bekir Ağırdır’ı isim vererek hedef gösterdi. Soylu, “Bu adam Türkiye’ye operasyon çekiyor. Her seçimde operasyon çekiyor.
Alıntı:
Ümit Özdağ
@umitozdag
Nagehan Alçı biraz öce Habertürk’te “Zafer Partisi Kürt düşmanı bir partidir” demiş. Öncelikle Zafer Partisi ve bilim Kürtleri ve Zazaları Türk Milleti’nin tarihi, kültürel ve soy açısından ayrılmaz parçası olarak kabul eder. Kendimize düşman olmayacağımıza göre Kürt düşmanı olmamız mümkün değildir. Ancak Zafer Partisi, PKK’yı destekleyen kim ise Kürt, Zaza, Türk veya İŞiD/FETÖ’yü destekleyen Türk, Kürt, Zaza ve kim olur ise olsun düşmandır. Yıllardan buyana birlikte PKK’ya karşı mücadele ettiğim, çaylarını içip yemeklerini yediğim, benim için kurşun yemeğe hazır olan Muş, Bingöl, Mardin, Şırnak ve diğer bir çok yerde Türk bayrağı için savaşan bütün korucu kardeşlerimi ve 1980’lerin sonundan itibaren en ağır terör şartları altında yaşayan güneydoğunun bütün vatanseverlerini sevgi ile kucaklıyorum. Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim.
Nagehan Alci
@Nagehanalci
Ümit Özdağ gibi bir ırkçı-faşistin benden nefret etmesi benim için şeref madalyasıdır. Özdağ, Kürt yurttaşlarımıza düşman. Gayrimüslim ve göçmen kardeşlerimize de düşman. Türk milleti, 14 Mayıs’ta kendisine çok sert bir tokat attı, sandığa gömüldü. Hala ders almıyor, utanmıyor…
Muhalefet malubiyeti kabul etmiş gibi.
İktidar ise sanki kazanmayı kabul etmiş değil.
Erdoğan çok yorgun. Diyelim ki CB oldu, önümüzdeki dönem harp dönemidir. Ama çok sert harp, öyle pkk, Suriye, Irak vs bunlara benzemez. Gunde 100 şehit gelir. Erdogan buna dayanamaz, çekilecektir. Diyelim ki, Kilicdaroglu CB oldu. Olmaz, o da çekilecektir. Sinan Ogan olabilir. Hulusi Akar ise yillardir yazdigim gibi bicilmiş kaftandir. Fakat bunlarin Afganistan ve Pakistan'dan gelen askerlik cagindaki gocmenlere itirazlari var.
Hiçbir bilgim yok, sadece tahmini yaziyorum, bunlara buyuk ihtimal egit, donat seklinde sert askeri eğitim veriliyor. Aynen ÖSO gibi askeri bir oluşuma gidiliyor. Bunlar, yakin zamanda Ukrayna'dan da tehlikeli olacak bir bölgeye gönderilecekler. Bunlar sayesinde çok daha az şehit verecegiz.
Sosyal medyada bu insanlarin, goç yollarindaki fotolarini paylasanlar, ne yaptiklarini bilmiyorlar.
Bu gençler İran üzerinden geliyorlar, hiç düsündünüz mü, Iran buna niye izin veriyor?
Tam bağimsiz Turkiye imiş, tarih kitaplarinda, papagan gibi ezberlediklerinizi bir tarafa birakiniz.
Turkiye, Lozan'da tampon olarak kurulmustur. Şimdiye kadar da görevini yapmıştır. Yani borclarini odeyememesi gibi bir sorun yoktur.
Onumuzdeki 5-6 senede ise 5 trilyon daha borclanacak.
Turkiye, ciddi planlamaci devlettir, 2.dunya savasina girmek icin Ismet Pasa'nin isteklerini hatirlayiniz, şimdi bunlari hazir isyemiyor, kendim üretecem diyor.
F 16'lari da verecekler.
Çin, bir hamlede Pakistan'i yutar ve Iran sinirina dayaniverir. Iran nasil dayanacak? Korkudan ishal olmus durumda.
Süngü Türkiye...
60 milyar dolar eksi rezerv diyor dumbuk, aslinda 72 milyar dolar. Nedir abi? Suriye 100 milyar dolar isterse odeyelim.
Artik trilyon dolarlari konusmaliyiz.
Turkiye hazirliklarini tamamlamadan harekete gecmez, gecmemelidir.
ABD Başkanı Joe Biden, dün Kongre liderleriyle borç limiti konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, ABD temerrüde düşmeden bir anlaşmaya varacaklarından emin olduğunu bildirdi...AA
CB yardımcısı da değil CB da olabilir.Alıntı:
New York Times'a konuşan Sinan Oğan:
"Cumhurbaşkanı yardımcısı olabilecekken neden bakan olayım?"
Onumuzdeki donemde CB olmaya en uygun aday Tayyip Aga. Ama sağlığı uygun değil.
Kılıçdaroğlu Piro hic uygun degil ama olabilir. Olsa bile kısa süre sonra çekilecektir.
Şimdiden geleceğin CB'nını yardımcılarına bakarak tahmin edebiliriz.
Sinan Oğan olur. Imamoğlu olabilir. Hulusi Akar en uygunu.
Canan Kaftancıoğlu:
"Kendi bekaları için terör örgütlerinin propagandasını bile yapan, terör örgütlerini meclise sokan iktidardaki bir kötülük anlayışıyla karşı karşıyayız."
Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
@okadioglu
·
50d
Toplumun karşısına çıktığında liyakat liyakat diyorsun kendi partinde liyakatın zerresini uygulamadığın gibi uygulamak için çaba bile sarfetmiyorsun.
Sonra da çıkıp milletten oy bekliyorsun.
Millette böyle sana samimiyetsiz demeçlerin üzerine Osmanlı tokadını yapıştırır işte !
Canan Kaftancıoğlu:
"Öcalan, terör örgütünün kurucusudur."
Diyelim ki, 28 mayista Kilicdaroglu kazandi ve CB'ni oldu.
Meclis çoğunluğu Cumhur Ittifakinda yani Erdoğan'da.
Yine diyelim ki, Erdogan, parlemanter sisteme geri dönüş icin bir yasa tasarisi getirdi ve meclisten gecirdi. Aksener, Davutoglu, Babacan, Karamollaoglu ve Uysal yani Halil Ibraam sofrasinin Kilicdaroglu disindaki tum elemanlari bunu kabul edeceklerdir, hdp de kabul edecektir, sadece Bahceli kabul etmez.
Tasari meclisten kesinlikle gecer. CB Kilicdaroglu'nun onune gelir. Onaylamazsa tasari yasalasmaz. Veto edebilir. Veto ederse bunu millete nasil anlatacak?
Diyelim ki, veto etti, bir sure sonra ayni tasariyi yeniden onune getirirler.
Kilicdaroglu'nun hiç şansi yok, CB'ligi yapacaksa da Tayyip Agamin izni ile yapacak.
Piro, topal ördek.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...yecek--1950963
Erdogan'in secim öncesi "parlemanter sisteme geri donulebilir" sozu vardi. Bütün film geri donus uzerine kurulmus olabilir. Suan bu senaryoyu oynuyor olabiliriz.Alıntı:
Eski AKP'li vekilden çarpıcı iddia: 'Parlamenter sistemi Erdoğan isteyecek '.
Alıntı:
"AK PARTİ SEÇİMDE KAYBEDERSE DAĞILIR"
Üstün şunları söyledi:
"AK Parti seçimde kaybettikten sonra dağılır. Sayın Cumhurbaşkanı’ da kaybettikten sonra ilk aklına gelecek şey muhalefete önerge verip parlamenter sisteme ikna etmek için kendi mücadele edecek ve bu mücadeleyi belki ana muhalefet partisi lideri olarak yapacak belki de sadece muhalefet olarak yapacak. Ben Tayyip beyin, AK Parti Genel Başkanı olarak parlamenter sisteme geçmek için ilk öneri verecek kişinin olduğuna inanıyorum. Şu anki yetkileri düşünün muhalefetin elinde herhangi birine geçtiği zaman Tayyip Bey bu yetkilerin muhalefetten iktidara geçmiş birisinde olmasını istemez çünkü yetkilerin ne kadar geniş olduğunu biliyor buna istinaden ilk önerge verecek kişi AK Parti ve sayın Cumhurbaşkanı olur diye düşünüyorum."
Kılıçdaroğlu:
"Ben terör örgütleriyle masaya oturmadım ve oturmayacağım."
Bankalar KMH hesaplarında limitleri düşürdü…
Orası seneler once terk edildi. Dunku 100 milyar dolara cuvap veriyor, yuksek ihtimal.Alıntı:
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:Halep Misakı Milli sınırları içindedir. Oranın insanı bizim insanımızdır.
Yavuz Ağıralioğlu Türk-İslam çizgisi ekseninde yeni parti kuruyor. Startı çoktan verdi.